Vole Maulder Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς ποία καινούργια games στο xbox είναι stereoscopic 3D? Κάπου διάβασα ότι είναι και το FIFA 13 αλλά το έχω και σίγουρα δεν υποστηρίζει 3D... Ξέρω σίγουρα για το NBA 2K13, το Assasin's Creed 3, το Call of Duty Black Ops 2. Το Far Cry 3 και το Hitman Absolution είναι 3D? Τσέκαρε εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games_with_3D_support
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή τις επόμενες μέρες θα αγοράσω για δώρο ένα Xbox360 250GB , να αγοράσω ακόμα ένα ενσύρματο χειριστήριο , ή 2 ασύρματα; Ξέρει κάποιος πόσο μήκος έχει το καλώδιο του ενσύρματου χειριστηρίου; Και αν αξίζει το ασύρματο σε σχέση με το ενσύρματο, πέρα από την ελευθερία που προσφέρει.
papp0us Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω για τη διαφορά τιμής, αλλα αν δεν είναι σημαντική, δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο το ενσύρματο. Σε συνδιασμό με μια 8άδα επαναφορτιζόμενες, τα ασύρματα είναι μια χαρά. Σε θέμα απόκρισης δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ασε που τα ασύρματα βοηθάνε λίγο για να μην κάθεσε πολύ κοντά στη τηλεόραση(αν πρόκειται για παιδί το δώρο)
Vole Maulder Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμάμαι σωστά, τρία μέτρα καλώδιο έχει. Υπεραρκετό είναι, εκτός αν έχεις καμιά έπαυλη και κάθεσαι στα 10 μέτρα από τον τοίχο όπου προβάλλεις την εικόνα Σε συμφέρει και σχετικά μικρή να είναι η διαφορά, αν αυτό σε απασχολεί κυρίως, γιατί είτε μπαταρίες πληρώνεις είτε αγοράσεις επαναφορτιζόμενο kit, παραπάνω από την τιμή του χειριστηρίου θα σου βγουν τα συνολικά έξοδα του ασυρμάτου. Τέλος, θεωρώ πως το βάρος και η κατανομή του είναι άψογη στο ενσύρματο χειριστήριο του 360, οπότε γι' αυτό και μόνο εγώ το προτιμώ από το ασύρματο. Τα τρία σεντ μου. 1
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Για παιδί είναι. Αν είναι σίγουρα 3 μέτρα το καλώδιο οκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε 42άρα τηλεόραση θα μπεί οπότε η απόσταση είνα ιδανική.
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Είναι όντως 3 μέτρα (9 πόδια δίνουν τα specs του Amazon).
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Οκ τότε. Ευχαριστώ. Άρα καταλήγω σε ένα δεύτερο ενσύρματο που είναι και η πιο οικονομική λύση.
Alman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Επειδή ψάχνομαι να αγοράσω το bundle του xBox 250 GB μαζί με το kinect και τα παιχνίδια που δίνει δώρο, το βρήκα στο amazon.de στα 260€.[/background] http://www.amazon.de...0szNMefbyyJwyOg Η ερώτηση μου είναι, αν ξέρει κάποιος συνφορουμίτης, υπάρχει κάποια διαφορά στις κονσόλες και τα παιχνίδιο που προορίζονται για την Ελληνική ή την Γερμανική αγορά (πχ. localization, menu language κτλ) ή κάποια άλλη λεπτομέρεια που να αποτρέπει την αγορά xbox από το εξωτερικό? Ευχαριστώ.
kjtzemis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Επειδή ψάχνομαι να αγοράσω το bundle του xBox 250 GB μαζί με το kinect και τα παιχνίδια που δίνει δώρο, το βρήκα στο amazon.de στα 260€.[/background] http://www.amazon.de...0szNMefbyyJwyOg Η ερώτηση μου είναι, αν ξέρει κάποιος συνφορουμίτης, υπάρχει κάποια διαφορά στις κονσόλες και τα παιχνίδιο που προορίζονται για την Ελληνική ή την Γερμανική αγορά (πχ. localization, menu language κτλ) ή κάποια άλλη λεπτομέρεια που να αποτρέπει την αγορά xbox από το εξωτερικό? Ευχαριστώ. Εβγαλε μια πολυ καλη προσφορα το πλαισιο xbox360 4gb+kinect+2 games για kinect στα 200Ε. Link δεν εχω αλλα πριν λιγο μου την εδειξε ενα παιδι εδω μεσα απο το φορουμ.
naruto14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Εβγαλε μια πολυ καλη προσφορα το πλαισιο xbox360 4gb+kinect+2 games για kinect στα 200Ε. Link δεν εχω αλλα πριν λιγο μου την εδειξε ενα παιδι εδω μεσα απο το φορουμ. Φίλε μπορεί να μου το έστειλαν έτσι στο mail αλλά στο site τους δεν υπάρχει δυστυχώς. Οπότε λογικά δεν ισχύει. Παρόλα αυτά υπάρχουν καλές προσφορές στα 199Ε στο πλαίσιο χωρίς kinect αλλά με παιχνίδια και 250GB εσωτερικό σκληρό.
Vole Maulder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η προσφορά;
naruto14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η προσφορά; Και γιατί μου έστειλαν το e-mail και έχει link για το προιον? Μολις το παταω με παει στην σελιδα και λεει το προιον δεν βρεθηκε.
kjtzemis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μπορεί να μου το έστειλαν έτσι στο mail αλλά στο site τους δεν υπάρχει δυστυχώς. Οπότε λογικά δεν ισχύει. Παρόλα αυτά υπάρχουν καλές προσφορές στα 199Ε στο πλαίσιο χωρίς kinect αλλά με παιχνίδια και 250GB εσωτερικό σκληρό. στον φιλο Alman πες τα οχι σεμενα.
newbie69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά... Τελικά καταστράφηκα... Για δώρο το πήρα σε φίλο αλλά κόλλησα και εγώ χειρότερα. Έπιασα στα χέρια μου το Forza 4 που ήταν στο πακέτο και έμεινα με το στόμα ανοιχτό πραγματικά. Από παλιά έπαιζα racing simulators στο pc αλλά τόσο άρτιο παιχνίδι όσο το Forza δεν έχω ξαναδεί. (Και το GT5 μου άφησε καλές εντυπώσεις αλλά ο χειρισμός κούραζε χωρίς λόγο κάποιες στιγμές). Πλέον ψάχνω δικαιολογία για να ΜΗΝ το πάρω αλλά δε βρίσκω ρε γαμώτο... Το έχω βρεί στην έκδοση με τα 250 gb + Forza 4 + Skyrim προς 160 ευρώ εδώ (εξωτερικό) και δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται φοβερά φτηνό... Γιαυτό και μου έρχονται σκέψεις μήπως είναι στα σκαριά η επόμενη έκδοση και θέλουν να ξεστοκάρουν ή κάτι τέτοιο; Γιατί να πάρεις την τελευταία έκδοση της κονσόλας και αυτή την παιχνιδάρα μαζί (το Skyrim δεν με ενδιαφέρει καν) προς 160 ευρώ μου φαίνεται εξευτελιστική τιμή... Έχουν βάση αυτά που σκέφτομαι; έρχεται ο διάδοχος ή λέω βλακείες και καλύτερα να τρέξω στο κατάστημα όσο υπάρχει απόθεμα; ΥΓ. Μπορείτε να βοήθησετε στο τι παίζει σαν media player; Ματρόσκες; ήχος AC3 και DTS ίσως;;; 2
Merdock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά τιμή είναι θα έλεγα. Νέο μοντέλο Xbox 360 δε νομίζω να βγει αλλά και να βγει εκτός από εμφάνιση δε θα αλλάζει και κάτι άλλο σε σχέση με αυτό που θα πάρεις.Βέβαια τέλος του 2013 μάλλον θα βγει το νέο Xbox αν εννοείς αυτό σαν επόμενη έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις