Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τι διαφορα εχουν? Εμφανισιακα ειναι τα ιδια απο οτι βλεπω στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το ένα χρυσίζει στην κοιλιά. Edit: αλλά πρέπει να είναι το ίδιο ψάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 δεν είναι ψάρια του ωκεανού, Ινσό, γι αυτό δεν ξέρεις. Ο κολιός είναι πιό άσπρος στην κοιλιά, και πιό ανοιχτόχρωμος στην ράχη. Το σκουμπρί είναι ολίγον κιτρινωπό στην κοιλιά, και πιό σκούρο μπλε/πράσινο στην ράχη. Τα σχέδια της ράχης είναι σχεδόν ίδια, αλλά όχι ακριβώς. Ο κολιός επίσης έχει στο κεφάλι, ανάμεσα στα μάτια, μια γραμμή που είναι σχεδόν διάφανη, σαν να βλέπεις το κόκαλο από κάτω. Επίσης ένα από τα δύο έχει πιο μεγάλα μάτια, αλλά δεν θυμάμαι πιό. Τέλος, αν βάλεις στην σχάρα ένα σκουμπρί κι έναν κολιό, θα πετάξεις τον κολιό και θα φας το σκουμπρί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ήξερε ότι χρυσίζει ρε. Έχω περάσει με την αξία του διπλανού μου, ιχθυολογία Ι και ΙΙ (με 5) και τα εργαστήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 σκουμπρι τοτε. Χρυσιζει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Περασα γαματα στο stage σημερα στο http://www.nopi-restaurant.com/ Δοκιμασα οσα πιατα βοηθησα να φτιαχτουνε (4) και εκανα και πολυ καλα κονε για δουλεια (οταν χερεταγα με ρωταγανε ποτε θα ξαναπαω), και γνωρισα και τον ιδιοκτητη που ειναι αρκετα διασημος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ρε συ Νίκο θέλω να πάρω ένα τηγάνι. Κάπου θυμάμαι είχες κάνει μία αναφορά αλλά δε την βρίσκω. Έχω σταμπάρει ένα Circulon Steel Elite French Skillet 24cm στις £23 και με ψήνει. Σε 24 εκατοστά τι φτιάχνεις? Για γεύμα 2 ατόμων αρκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αυτο δεν ειναι καλο επειδη το χερουλι δεν θα μπει φουρνο. Παρε αυτα http://www.pluckpoint.com/tramontina-3004-saute-pan-2-pack/product Και τα 2 μεγεθη ειναι αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Προχθές έφαγα μια μακαρονάδα με σάλτσα τύπου μπολονέζ αλλά απο λιωμένο λουκάνικο (το εσωτερικό του που είναι μαλακό). Γαμάτη ήταν αν και πολύ βαριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 πίτα με πατζάρι, πατζαρόφυλλα, και φέτα. Δικής μου έμπνευσης και εκτέλεσης. Γαμάτη. έχουμε αγοράσει πατζάρια να βράσουμε, αλλά είχαν πολλά φύλλα και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Τα πλένουμε καλλλλλά, τα ζεματάμε μια ψιλή, τα στραγγίζουμε και τα ζουλάμε καλλλλά να βγάλουν τα υγρά τους (δεν μου έκοψε να το κάνω τόσο καλλλλά, και η πίτα είχε ζουμιά, οπότε αναγκάστηκα να την αφήσω λίγο παραπάνω στον φούρνο με την κάτω αντίσταση μόνο, γι αυτό και το ολίγον too τροπικό χρώμα...). Τα ψιλοκόβουμε, ψιλοκόβουμε σε μικρά κυβάκια ένα-δύο πατζάρια και τα προσθέτουμε, τρίβουμε μισό κιλό φέτα και την προσθέτουμε, επίσης δύο αβγά, λίγο πιπέρι, ίσως και τίποτα ακόμα που δεν θυμάμαι, α ναι, μισό ποτήρι ελαιόλαδο αγνό παρθένο, και έτοιμη η γέμιση. Παίρνουμε ένα πακέτο χειροποίητα φύλα από την λαϊκή ("σερραϊκόν", πραγματικά χειροποίητο φύλο, μόνο η γιαγιάκαμ το κάνει καλύτερο), στρώνουμε στην ταψάρα 3 φύλα (καλό λάδωμα το καθένα), μισή γέμιση, 3 φύλα, την άλλη μισή γέμιση, 3 φύλα, τέλος. Καλό λάδωμα, χάραγμα, και στον φούρνο. Εγώ βάζω 180 βαθμούς, αντιστάσεις, 30-40 λεπτά (μέχρι να μας αρέσει το χρώμα). Επίσης, Τουφ, δες τι βρήκα χθες στην λαϊκή: καπόνια, 3 κομμάτια 2.200 γρ. Λουκούμια στην σκάρα (το μισό που λείπει έγινε στο τηγάνι με κουρκούτι, για να φάει η πριγκιπέσα που πεινάει από νωρίς και δεν αντέχει να περιμένει την φουφού...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Να βαλω μερικες φωτο απο πραγματα στην δουλεια: "τιραμισου" Και να πω επισημως οτι "ανακαλυψα" τα σεσκουλα προσφατα και επαθα πλακα. Τρομερο λαχανικο. Τιραμισού??? Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα ...αποδομημένα... Να σου στείλω ένα ταψί δικό μου να δεις διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 αγορασα πριν λιγες μερες ροζ αλατι ιμαλαιων. εχω να πω οτι εχω παθει την πλακα μου και δεν μπορω να φαω αλλο αλατι εκτος απ αυτο κανει κατι το περιεργο στα φαγητα, αλλαζουν ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τιραμισού; ΤΗΡΑ ΜΗ ΣΟΥ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 http://thaifood.about.com/od/thaisnacks/r/thaipeanutsauce.htm Θέλω να φτιάξω αυτή την peanut sauce. Υπάρχει κάποιο υποκατάστατο για το γάλα καρύδας; Γιατί δεν είναι και ότι πιο κοινό ούτε κάτι που θα έχεις κάθε μέρα στο σπίτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Οχι κανενα υποκαταστατο. Μαγαζια με ασιατικα προιοντα εχω δει σε πολλα σημεια στο αθενς. Σιγουρα θα εχει και εκει που εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις