evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 http://thaifood.about.com/od/thaisnacks/r/thaipeanutsauce.htm Θέλω να φτιάξω αυτή την peanut sauce. Υπάρχει κάποιο υποκατάστατο για το γάλα καρύδας; Γιατί δεν είναι και ότι πιο κοινό ούτε κάτι που θα έχεις κάθε μέρα στο σπίτι! πολυ πιο κοινο απ'οτι φανταζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Φυσικά και υπάρχει, δεν είπα το αντίθετο. Απλά ήθελα να διευκολύνω λίγο την διαδικασία. Θεσσαλονίκη στη Στοά Μοδιάνο-Καπάνι (κοντά στην Ερμού) έχει διάφορα προϊόντα για μαγειρική. Καμιά φορά φέρνει και ο Μαρινόπουλος καρύδα (ολόκληρη). Αλλιώς θα κοιτάξω για έτοιμο γάλα καρύδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 η καρυδα δεν εχει μεσα γαλα καρυδας. Ειναι 2 διαφορετικα προιοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σκεπαστή / πίτα κλαμπ. Υπερμπιφτέκι, μπέηκον, πρασινάδα, ντομάτα, ζαμπόν, σως, 2 τόννοι τυρί. Fuck your world: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 όργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μου τρεχουν τα σαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Θεικός. Αλλά μας έφτιαξες βραδιάτικα κι έχω μόνο πρασινάδα στο ψυγείο. Παρεπιπτόντως, έχω φτιάξει το ίδιο με κοντοσούβλι, εκεί να δεις πανηγύρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Θεικός. Αλλά μας έφτιαξες βραδιάτικα κι έχω μόνο πρασινάδα στο ψυγείο. καλα εισαι εσυ...εγω εχω μονο κετσαπ και σταφιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παρεπιπτόντως, έχω φτιάξει το ίδιο με κοντοσούβλι, εκεί να δεις πανηγύρια. Ωραιότατος θάνατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αγορασα πριν λιγες μερες ροζ αλατι ιμαλαιων. εχω να πω οτι εχω παθει την πλακα μου και δεν μπορω να φαω αλλο αλατι εκτος απ αυτο κανει κατι το περιεργο στα φαγητα, αλλαζουν ποιοτητα. έκλαψα απλάααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Για το χαμένο αλάτι των Ιμαλαιων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkost Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Τούφα με το τιραμισού σου γούσταρα κάργα. Τα κυβάκια ήταν καραμέλα; Την κάνατε με τον γνωστό τρόπο που κάνεις στερεοποίηση (gellan gum, ζελατίνη και άμυλο; ) ή είναι κάτι τελείως άλλο; Ρε συ Εύα, το αλάτι Ιμαλαίων το έτρωγα συνέχεια στο Αμέρικα γιατί μου είχαν πει πως δεν ανεβάζει την πίεση όσο το άλλο, αλλά δε μπορώ να πω πως καταλάβαινα διαφορά, και όχι μόνο εγώ, γενικά όσοι έχουν δοκιμάσει, εκτός αν το τρως ωμό σε σαλάτες και σε μικρές μπουκιές που να φαίνεται. Το να λες πως στο μαγείρεμα δίνει άλλη γεύση μου φαίνεται περίεργο ως απίθανο. Λούσιφερ αυτό που έφτιαξες, στο μάτι είναι τελείως χάλια. Δηλαδή μπορώ να βρω άπειρα λάθη, αλλά ΟΚ, σημασία έχει να σου αρέσει εσένα. Τώρα, στη γεύση, είμαι σίγουρος πως είναι ένα Ελληνικό μπιφτέκι, εξαιρετικά ψημένο, σκληρό, ξερό, με λιγωτικά πολύ τυρί, άνοστη ντομάτα (αφού δεν είναι εποχής) και πίτα που κάνει τη γεύση ακόμα πιο θολή. Ναι ναι, είμαι πολύ αυστηρός κριτής, καλά καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Λούσιφερ αυτό που έφτιαξες, στο μάτι είναι τελείως χάλια. Δηλαδή μπορώ να βρω άπειρα λάθη, αλλά ΟΚ, σημασία έχει να σου αρέσει εσένα. Τώρα, στη γεύση, είμαι σίγουρος πως είναι ένα Ελληνικό μπιφτέκι, εξαιρετικά ψημένο, σκληρό, ξερό, με λιγωτικά πολύ τυρί, άνοστη ντομάτα (αφού δεν είναι εποχής) και πίτα που κάνει τη γεύση ακόμα πιο θολή. Βρες γκόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Η πίτα είναι για πίτσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Όχι, μεγάλη πίτα για σουβλάκι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις