Blue1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Eχει κανένας πρόβλημα σήμερα με το RapidShare Manager? Δεν εχω περάσει το όριο των 5 gb,τα αρχεία κατεβαίνουν απευθείας απο το rapidshare αλλα στο rapidshare manager ενω γράφει status active τα ίδια αρχεία δεν κατεβαίνουν. Λειτουργουσε καλα μεχρι το απογευμα,ξαφνικα αρχισε να το κανει αυτο.
koulouri Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ειχα premium και χρησιμοποιουσα το rapget καποια στιγμη ελυξε και τωρα που εβαλα τα καινουργια στοιχεια δ δουλευει.. εχω κανει log in στο mozilla για να μεινουν τα cookies τα links δεν ειναι dead και εχω τσεκαρει και το direct connection απο τα options του rapidshare αυτο συνεχιζει μεχρι να φθασει 10 retries και μετα qq παταει 1 X πανω στο link και δεν κατεβαινει ποτε ζητω συγνωμη γιατι σας εχουμε ολοι πριξει με τα προγραμματα για download απο το rapidshare
isspro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 εμενα δεν μου μπαινει ουτε στο κεντρικο site!!! ξερει κανεις τιποτα??
wert Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 εμενα δεν μου μπαινει ουτε στο κεντρικο site!!! ξερει κανεις τιποτα?? Μόλις μπήκα και είναι μια χαρά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις μπήκα και είναι μια χαρά. Κι εγω το ιδιο !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Πηγαινε στον λογαριασμο σου στο rapidshare και κλικαρε το direct download.
Blue1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Πηγαινε στον λογαριασμο σου στο rapidshare και κλικαρε το direct download. Σωστό.Aπο χθές το δοκίμασα και πέτυχε με το flashgot.Με το rapidshare manager εξακολουθούσε να μη γίνεται τίποτα γιατι δεν είχα προσέξει πως η ταχύτητα ήταν... μηδενική.Το ρύθμισα και δουλεύει. Έβαλα το FlashGot στον Firefox με μηχανή την Orbit.Όταν βλέπω πολλά Rapidshare Links για ένα αρχείο, π.χ. ....part 1....part 2 κλπ, ενώ τα πιάνω με δεξί κλικ και FlashGot επιλογή, μου βγάζει παραθυράκι της Orbit, τα τσεκάρω όλα, αλλά αυτό που κατεβάζει είναι ένα αρχείο από το καθένα, μεγέθους μόνο 5,11kb. Πως μπορώ να βάλω όλες τα links για download και να μου κατέβουν χωρίς πρόβλημα? Υπάρχει πρόταση για άλλο πρόγραμμα μήπως? Eίχα το ίδιο πρόβλημα με το flashgot.Πήγαινε στα options του rapidshare και δες αν είναι τικαρισμένο το direct downloads. Αν δεν είναι τίκαρε το.
koulouri Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 λοιπον οσο για τον user που ρωτουσε γιατι δ χρησιμοποιουμε τον official download manager απο το rapidshare... απλα γιατι εινια για τα μπαζα βαζεις να κατεβαζει το αφηνεις και οταν γυρνας βλεπεις οτι εχει σταματησει καποια να κατεβαζει..σα να τα εχει κανει pause μονο του! Δυστυχως σε εμενα δ δουλευει κανενα αλλο..
koulouri Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια μια παρακληση... Αν ειναι ρυθμισμενο το direct connection απο το rapidshare και στο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ download manager εχεις ρυθμισει το PREMIUM ACCOUNT ΓΙΑΤΙ να συνεχιζει να μην κατεβαζει..παρα μονο απο το firefox
xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Καμία ιδέα γιατί με rapget κατεβάζω με 70-100kb/sec ενώ χωρίς αυτό μπορεί να πιάνω και 500άρια?
konv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν έχω ήχο σε κάποιες ταινίες που κατεβάζω από rapidshare?
nzeppos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Άσχετο με rapidshare, αλλά δες αν έχεις τα σωστά AC3 filters. Επίσης δοκίμασε να παίξεις τις ταινίες με το VLC player (http://www.videolan.org).
konv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Πως θα δω για τα AC3 filters; Ευχαριστώ για το προγραμματάκι. Το πρόβλημα λύθηκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα