tolis_01 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Τι ακριβώς παίζει με τα direct links στο rapidshare? Αν τα κάνω direct, κατεβαίνουν κι από free account χωρίς αναμονή ή τον κωδικό που ζητάει. Σαφώς κερδίζουν οι free dowloaders από αυτό, αλλά εγώ μήπως χάνω κάτι?
tolis_01 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 απλά δεν κερδίζεις free πόντους από αυτό.. Α, οκ thank you. Μπορώ να κάνω όσα λινκ θέλω direct? (οι πόντοι δεν με καίνε ιδιαίτερα)
PETROS13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 είναι κάποια συγκεκριμένα links μέχρι 10 GB Details RapidShare provides professional web hosting for your website or your company. Our strong infrastructure allows downloads at the highest level while offering attractive conditions. With RapidShare you can offer your customers the possibility of downloading from 10 mirrors that are connected through five different carriers. No matter where your customers live, they will always experience fast downloads. RapidShare offers the highest possible system stability through data redundancy. We can guarantee a mean annual availability of 99.7%. In case this is not enough for you, you are hereby allowed to upload your files twice. Chances are 99.5% that your files will then be saved on a different server, boosting availability to amazing 99.95%. Especially for bigger companies, RapidShare offers a file sharing cluster solution. Your files will be saved on many servers at the same time and your users will be leaded to a random server automatically. This clustering makes it possible to handle a high amount of traffic concurrently, for example on events or important software updates, where a concurrent bandwidth usage of more than 500 MBits is required. You have 10.00 GB of direct download traffic left. Each newly created premium account gets 10 GB of free traffic to check out this service for free. για info πήγαινε εκεί που λέει Convert selected files to Ηelp/infos και θα σου ανοίξει μια σελίδα με αυτό..
tolis_01 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Thank you again PETROS13. Θα το τσεκάρω αργότερα
Dark-Shadow Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παίδες υπάρχει κάνα κολπάκι ώστε να γελάσουμε τον ΟΤΕ για το traffic shaping κατεβάζοντας από rapget??? Διότι δεν πιάνουμε ταχύτητες συνήθως. Καμια λύση???
dimitris2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 δε νομιζω οτι το traffic shaping εφαρμοζεται σε rapishare αλλα σε torrent clients
Dark-Shadow Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Το Traffic Shaping εφαρμόζεται στα P2P και στα Torrens αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι με το rapget κατεβάζω το πολύ με 200-300kb ενώ έχω 24mbps. Εάν κατεβάσω ένα αρχείο από Mozilla Firefox το κατεβάζω με 800-900. Καμια λύση???
dimitris2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ναι, αρα δεν τιθεται θεμα οτι ειναι προβλημα traffic shaping. μηπως για παραδειγμα οταν κατεβαζεις ενα συγκεκριμενο αρχειο του rs απο firefox χρησιμοποιεις διαφορετικο server απ οτι στο rapget ;
nick#18 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 στο rapidshare περνεισ τα αρχεια απο server???? η απο τα pcια αλλων???
louben Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση???Ειχα εναν 6μηνο premium kai flashget download manager και ολα καλα μεχρι τωρα.Ανανεωσα παλι και ξερρυθμιστηκε το flashget.Δηλαδη παω να του περασω τα λινκς και τα απορριπτει αυτοματα.Του αλλαξα τα στοιχεια(user kai pass) και παλι τα ιδια.Τι φταιει?Τι πρεπει να κανω??? Ευχαριστω.
PETROS13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 ανανέωσες εννοείς το ίδιο που έχεις ή πήρες άλλον? απλά βazεις στο flashget απόθήκευση ως προεπιλογή και μετά οκ.
louben Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Οχι πηρα αλλο κωδικο. ΠΑω στο site manager toy flashget bazo host http://rapidshare.com/ το καινουργιο ονομα και κωδικο και οκ αλλα μολις παω να κατεβασω κατι αυτοματα μου το απορριπτει.Εννοειται χειροκινητα κατεβαζει μια χαρα.Τι φταιει??ΝΑ εκανα τη διαδικασια απο την αρχη(του flashget εννοω)??Κατεβασα και την τελευταια εκδοση του.Τι να κανω????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα