Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

perfect host

αντε γεια 10/10

Ε, τοσο πολυ σου αρεσε που αγγιξε την τελειοτητα? Μηπως σε κερδισε το απροοπτο που ειχε προς το τελος? Εγω απλα νορμαλ την βρηκα...

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

The Ledge

The-Ledge.jpg

Yπερβολικο το hype και η βαθμολογια της ταινιας.

Πολυ απλοϊκο και απλουστευτικο, δεν απορω που αρεσε στην Αμερικη, απορω που αρεσε στους atheists. :-(

Δημοσ.

Ε, τοσο πολυ σου αρεσε που αγγιξε την τελειοτητα? Μηπως σε κερδισε το απροοπτο που ειχε προς το τελος? Εγω απλα νορμαλ την βρηκα...

ηταν ολο απροοπτο

απο την αρχη μεχρι το τελος

και φυσικα η ερμηνεια του host ητανε αντε γεια

Δημοσ.

Προχθές είδα το Green Lantern και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πως και πως..Καλό ήταν δεν μπορώ να πω,απλά με χάλασε που όλη η μάχη εν τέλη κράτησε μόνο 5 λεπτά..θα μπορούσε να είχε περισσότερη δράση!

Δημοσ.

Extract (2009)

dda12cdce7f868e9c82c118bdd0648da.jpg

Πραγματικα πολυ καιρο εχω να δω τοσο ασχημη ταινια. Αναμφισβητητα απο τις χειροετερς που εχω δει στα τελευταια χρονια. Περιμενα πως και πως να τελιωσει για να παω στο IMDB να τις ριξω 1, να ερθω εδω να την κραξω και επειτα να κοιμηθω γιατι παει 4 η ωρα. Ασε που κιολας δεν μπορω καν να πιστεψω πως περνει και 6.3 (they'll just rate anything these days). Εχει καταντησει τελειως αναξιοπιστο και το IMDB πλεον...

Αν καποιος την εβλεπε θα ηεξερε για τι πραμα μιλαω... Πληρη Απογοητευση. Και με 3 πολυ γνωστα ονοματα μεσα... Πικρα... :X :mad:

Δημοσ.

Ειλικρινά παίρνετε στα σοβαρά κριτικές που βγαίνουν με μέσο όρο βαθμολογίας από όποιον λάχει? Είναι καιρός να αναθεωρήσετε.

Πχ, υπάρχει ένα site με κριτικές , μέσο όρο , βαθμολογίες για ουίσκυ, που με ενδιαφέρουν . Τι συμβαίνει? Όσο πιο ακριβό το ουίσκυ, τόσο πιο ψηλά η βαθμολογία. Τι περιμένει κανείς. το 90% δεν ξέρει τι του γίνεται και δε νομίζω για ένα μπουκάλι που κάνει 150 ευρώ να πάει να του βάλει 5/10. Και όχι αυτό, γιατί το ουίσκυ πόσο κακό να είναι σε αυτή την τιμή, αλλά ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ σε σχέση με την τιμή του.

Κάτι τέτοιο και με τις ταινίες. Μεγάλα budget , μεγάλες βαθμολογίες αφού το είδε περισσότερος κόσμος και η μάζα γενικότερα έχει πιο χαλαρά κριτήρια.

Δημοσ.

Ειλικρινά παίρνετε στα σοβαρά κριτικές που βγαίνουν με μέσο όρο βαθμολογίας από όποιον λάχει? Είναι καιρός να αναθεωρήσετε.

Πχ, υπάρχει ένα site με κριτικές , μέσο όρο , βαθμολογίες για ουίσκυ, που με ενδιαφέρουν . Τι συμβαίνει? Όσο πιο ακριβό το ουίσκυ, τόσο πιο ψηλά η βαθμολογία. Τι περιμένει κανείς. το 90% δεν ξέρει τι του γίνεται και δε νομίζω για ένα μπουκάλι που κάνει 150 ευρώ να πάει να του βάλει 5/10. Και όχι αυτό, γιατί το ουίσκυ πόσο κακό να είναι σε αυτή την τιμή, αλλά ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ σε σχέση με την τιμή του.

Κάτι τέτοιο και με τις ταινίες. Μεγάλα budget , μεγάλες βαθμολογίες αφού το είδε περισσότερος κόσμος και η μάζα γενικότερα έχει πιο χαλαρά κριτήρια.

Ναι ενταξει αλοιμονο, το χω καταλαβει απο καιρο οτι απο την μια το μαθαν ολοι και τωρα βαθμολογει και η κουτση Μαρια, και απο την αλλη πιθανοτατα να δημιουργουν οι εταιριες Multiple accounts για να βαθμολογουν υψηλα τις ταινιες τους για να αποκτανε publicity και Hype. Αυτο λεω. Απλως καποτε το θεωρουσα σοβαρο στις βαθμολογιες και συμφωνουσα με τα περισσοτερα. Εαν μια ταινια επαιρνε πανω απο 6 ηταν διαμαντι, ενω τωρα ολο σκανε συνεχεια κατι below 5 ταινιες με 6αρακια και 7αρακια...

Δημοσ.

Δυστυχως ετσι ειναι,παλια αν μια ταινια ειχε 6 και πανω θα βλεποταν σιγουρα,ενω τωρα και 7 να χει μπορει να ειναι αθλια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...