zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 40 λεπτά πριν, haris_216 είπε Εδώ και αρκετά χρόνια, στα πλαίσια της οικονομίας και του "one size fits all" έχουν ψιλοσταματήσει να πολυκυκλοφορούν πατάκια "ειδικά" για συγκεκριμένα μοντέλα. Βγαίνουν αυτά με τις πιο "κλασσικές" διαστάσεις και σχέδιο και πρεσβεύουν ότι "κάνουν για όλα" (ή τουλάχιστον τα περισσότερα). Οκ, τη δουλειά τους γενικά την κάνουν αλλά σίγουρα δεν ακολουθούν τελείως τα κοψίματα που ίσως να ήθελες και βγαίνουν πιο τετραγωνισμένα και σίγουρα πιο μικρά (για να ταιριάζουν). Ακόμα μπορείς να βρεις για συγκεκριμένο μοντέλο (ή και να παραγγείλεις σε βιοτεχνίες) αλλά σίγουρα όχι σε τιμές Lidl Υγ Επίσης είναι πλέον απίθανο να βρεις σετ πατάκια πέντε κομματιών Το πέμπτο κομμάτι για που είναι;
haris_216 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Το πέμπτο κομμάτι για που είναι; Το είχανε παλιά για να καλύπτει το κενό ανάμεσα στα δύο πίσω πατάκια (μια λουρίδα ήταν). Το "έφαγε" όμως η κρίση Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από haris_216 1
jonkyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, paylidis είπε τριμμερ θες εσυ και σου προτεινω το Philips που εχει η shell με 15€. το εχω παρει για τον ιδιο λογο και ειμαι πληρως ικανοποιημενος Ευχαριστώ, αλλά δεν αρκεί. Καθώς πρέπει να ξυρίζω (κι όχι απλώς να τριμάρω) ένα μέρος του προσώπου, χρειάζομαι κάτι "ενδιάμεσο". Οι πολλαπλές κεφαλές του grooming kit βοηθούν, αλλά ήλπιζα κάτι όπως η Cruzer6 Face που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή. Η κεφαλή είναι για ξύρισμα, έχει βοηθητικό trimmer (που πιέζεις για να ανέβει) και κτενάκι που προσαρμόζεται στην κεφαλή (για να μην ξεφεύγεις από τα χιλιοστά που θέλεις). Σε ευχαριστώ πάντως για την πρόταση. Θα την τσεκάρω, ίσως βολέψει. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από jonkyr
papoys1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, villasg είπε Καλησπερα . Εχει δοκιμασει/παρει καποιος τα πατακια για το αυτοκινητο που εχει αυριο [ https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=9737 ] ? Αξιζουν ? Εχουν επιλογη για μαρκες / μοντελα αυτοκινητου ? ( εχω hyundai i30 2010 ) Αυτά που πήρα νομίζω στα 14 ή 15 ευρώ από το lidl και άξιζαν τα λεφτά τους ήταν τα μαύρα τα ελαστικά.Για τα συγκεκριμένα δεν έχω άποψη. Μεγάλα και εφάρμοζαν τέλεια για το opel vectra που είναι πολύ μεγάλο τόσο μπροστά όσο και πίσω.Ότι έπαιρνα πριν ήταν μικρά και συνήθως γλιστρούσαν μπροστά να με κάνουν να τα σπρώχνω πίσω με τα χέρια ή τις φτέρνες με ότι κίνδυνο συνεπάγεται αυτό. 2 ώρες πριν, rus είπε Moυ εκανε εντυπωση ότι ο ΑΒ εχει επισης στο τρεχον φυλλάδιο του μπουτι και φιλετο γαλοπουλας, αλλα σε χαμηλοτερη τιμη απο του Lidl. Αναφέρεσαι στα 500 γραμμάρια φιλέτο στήθους γαλοπούλα καπνιστή σε φέτες στα 2,99;;;;;; 1
mr.Vox Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Τα πατάκια που γυρίζουν μπροστά και είναι ακόμα επικίνδυνα ακόμα και στην οδήγηση είναι τα φθηνιάρικα λεπτά. Αγόραζα παλιά michelin αλλά τώρα επειδή δεν σηκώνει η τσέπη μου αγοράζω αν χρειαστεί κάθε τέσσερα χρόνια περίπου παρόμοια άγνωστης μάρκας αλλά με χοντρή υφή.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Πατακια δειτε σε μερικα μαγαζια που εχουν πατρον για καθε μοντελο. Εγω τα πηρα απο το coverstyle. Νομιζω 40€ οπως ηθελα, με ραφες σε οτι χρωμα ηθελα. Τωρα αναλογα την τσεπη, ο καθενας επιλεγει. 2
johni41 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 το σκουπακι που εχει το σαββατο αξιζει? απο τις φωτο υποθετω οτι ειναι 7.4v . εχει δυναμη να ρουφηξει τιποτα ή θα μου γκρινιαζει η γυναικα?
AristidisZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Αν δε μπορεί να ρουφήξει, εσύ θα έπρεπε να είσαι αυτός που θα γκρινιάζει...
mr.Vox Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα σκουπάκια αυτά ρουφάνε πολύ καλύτερα από άλλα αντίστοιχης τιμής. Το θέμα είναι ότι αποδείχτηκαν ελαττωματικά. Όσο δουλεύουν είναι άριστα. Μου άλλαξαν 3 συνολικά με ελάχιστη χρήση και χωρίς να τα έχω στη πρίζα συνέχεια. Ξαφνικά σταμάταγαν. Κάποια είχαν και πρόβλημα στο διακόπτη, άλλα στη πλακέτα Όπως διαβάζω σε ξένα forum. Το τελευταίο μου το αντικατέστησαν με ένα πολύ παλαιότερο μοντέλο το οποίο και μου απέστειλαν με courier. Δουλεύει άψογα αν και φοβάμαι ότι επειδή είναι παλιό δεν θα κρατήσουν πολύ οι μπαταρίες. Είχαν καιρό να το ξαναβγάλουν. Ίσως άλλαξαν κατασκευαστή και πλέον να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Στο service είχαν μαζικές επιστροφές και μάλιστα έλεγαν στους πελάτες να στείλουν τα ελαττωματικά στην ανακύκλωση. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από mr.Vox
orck Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Τα σκουπάκια αυτά ρουφάνε πολύ καλύτερα από άλλα αντίστοιχης τιμής. Το θέμα είναι ότι αποδείχτηκαν ελαττωματικά. Όσο δουλεύουν είναι άριστα. Μου άλλαξαν 3 συνολικά με ελάχιστη χρήση και χωρίς να τα έχω στη πρίζα συνέχεια. Ξαφνικά σταμάταγαν. Κάποια είχαν και πρόβλημα στο διακόπτη, άλλα στη πλακέτα Όπως διαβάζω σε ξένα forum. Το τελευταίο μου το αντικατέστησαν με ένα πολύ παλαιότερο μοντέλο το οποίο και μου απέστειλαν με courier. Δουλεύει άψογα αν και φοβάμαι ότι επειδή είναι παλιό δεν θα κρατήσουν πολύ οι μπαταρίες. Είχαν καιρό να το ξαναβγάλουν. Ίσως άλλαξαν κατασκευαστή και πλέον να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Στο service είχαν μαζικές επιστροφές και μάλιστα έλεγαν στους πελάτες να στείλουν τα ελαττωματικά στην ανακύκλωση. Τι να κανεις την εγγυηση εαν συνεχεια ειναι χαλασμενο και δεν κανεις την δουλεια σου ΚΑΙ πρεπει να το πηγαινεις πισω καθε φορα; Συμβαινει σε ολους, ακομη και στους αριους ακριβους γερμανους (bosch κλπ)
Zerg13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Κουκουλες για το αμαξι εχουν τα Λιντλ αυτο τον καιρο; Ή πρεπει να περιμενω
mr.Vox Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, orck είπε Τι να κανεις την εγγυηση εαν συνεχεια ειναι χαλασμενο και δεν κανεις την δουλεια σου ΚΑΙ πρεπει να το πηγαινεις πισω καθε φορα; Συμβαινει σε ολους, ακομη και στους αριους ακριβους γερμανους (bosch κλπ) Τρεις φορές δεν νομίζω να γυρίσεις bosch πίσω. Από την άλλη δεν μπορώ να διαθέσω 50 τουλάχιστον ευρώ για αξιόλογο σκουπάκι αφού όλα έχουν ημερομηνία λήξεως λόγω των μπαταριών. Δεν μπορείς εύκολα να τις αντικαταστήσεις και συνήθως το κόστος αντικατάστασης έρχεται μία ή άλλη.
Zerg13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Κουκουλες για το αμαξι εχουν τα Λιντλ αυτο τον καιρο; Ή πρεπει να περιμενω Κανεις;
mantzaflaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τον Οκτωβριο ειχαν μια με 17€ https://hotdeals.gr/lidl-fylladio-prosfores-09-10-2017/ Τωρα ποτε θα ξαναεχουνε ποιος ξερει!.. 1
rus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 11/4/2018 στις 5:54 ΜΜ, papoys1 είπε Αναφέρεσαι στα 500 γραμμάρια φιλέτο στήθους γαλοπούλα καπνιστή σε φέτες στα 2,99;;;;;; Oχι βρε φιλε, αφου ειπα μπουτι... Κοιταξε στο φυλλαδιο θα δεις συσκευασιες γαλοπούλας, κοπανακι και φιλετο με την ενδειξη "νέο". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις