Προς το περιεχόμενο

Τουρκικός ρατσισμός - υπερβολή ή πραγματικότητα

valantis315

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α ωραιος δωσίλογος είσαι και συ.Συναινέις λοιπόν.Α ρε να τα λέγες αυτά σε κανά Κύπριο που του πήραν το σπίτι να σε δω μετά πως θα παρακαλούσες να μη σου ρίξει κι άλλες.

Δεν είπα πως είχε πλάκα ή κάτι τέτοιο, ούτε πως καλά να πάθουμε ή πως χαίρομαι που συνέβη. Απλώς ήταν πόλεμος. Με το ίδιο σκεπτικό εμείς πήραμε περιοχές από την Οθωμανική αυτοκρατορία, οι Γάλλοι κρατάνε παράνομα το Στρασβούργο, οι Ρώσσοι το Καλίνινγκραντ, οι Αμερικάνοι οφείλουν να επιστρέψουν τις ΗΠΑ στους Κομάντσι κτλ.

Θέλανε μια περιοχή, κάνανε ντου και την πήρανε. Κακή φάση για όσους ήταν εκεί, τέρμα. Δίκιο κ άδικο δν έχει στον πόλεμο, δύναμη και πάσο μόνο.

Επίσης μη με λες δοσίλογο λες και μιλάμε για Έλληνες ε. Όσο γουστάρουν αυτονομία, για εμένα είναι Κύπριοι και ας μιλάνε και αρχαία. Ξένο κράτος.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α ωραιος δωσίλογος είσαι και συ.Συναινέις λοιπόν.Α ρε να τα λέγες αυτά σε κανά Κύπριο που του πήραν το σπίτι να σε δω μετά πως θα παρακαλούσες να μη σου ρίξει κι άλλες.

Ποιοι ; Οι Κυπριοι ; Που πανε πεντε πεντε στον καβγα ; :P Μεχρι να παρει τηλεφωνο να φωναξει ενισχυσεις θα εχει φυγει ο δειλος καλαμαρας.

Δημοσ.
Είναι σημαντικό λοιπόν να καταλαβαίνει κανείς ανά πάσα χρονική στιγμή ποιος είναι ο πραγματικός του εχθρός και με ποιόν σε βάζουν να τσακώνεσαι κάποιοι άλλοι για να δημιουργείται εχθρικό κλίμα. Γιατί αυτήν την έχθρα μας με τους Τούρκους, θα την χρησιμοποιήσουν οι Αμερικάνοι αν ποτέ θελήσουν να ελέγξουν κάτι στην περιοχή (είτε εδώ είτε στην Τουρκία), όπως άλλωστε έκαναν και κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Σ' αυτο αγαπητε, δεν μπορω παρα να συμφωνησω.

Ειναι πια γνωστη τις παση η τακτικη αυτη των Αμερικανων.

Το γεγονος παραμενει ομως, οτι δεν εχουμε καλες σχεσεις με την Τουρκια.

Το οτι το εκμεταλευονται οι Αμερικανοι ή η οποιαδηποτε αλλη χωρα δεν αλλαζει κατι.

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά θα γίνω ο αντιπαθητικός της παρέας, αλλά σας χρειάζεται.

Δεν ξέρω που υπηρετήσατε, όσοι από σας έχετε πάει φαντάροι, αλλά τραγουδάκια του τύπου <<μ'αλεξίπτωτο πηδώ σ'ένα τούρκικο χωριό, τις τουρκάλες να μαμίσω, την Ελλάδα να τιμήσω, για να κάνουνε παιδιά, να'χουν έλληνα μπαμπά>> σας είναι εντελώς άγνωστα; <<Ηθικόν αίμα, και τι αίμα; τούρκικο! και τι άλλο; σκοπιανό! και τι άλλο; Αίμα να'ναι κι ότι να ναι, τα FN/M16 μας να βαράνε(φαντάζομαι τώρα θα έχουν βάλει και τους αλβανούς μέσα, την εποχή που πήγα εγώ φαντάρος δεν ήταν ακόμα τόσο της μόδας)>>; Θα μπορούσα να συνεχίζω όλη νύχτα αναφέροντας δείγματα πολιτισμού που τραγουδούσα και άκουγα στη θητεία μου σαν σωστός έλληνας στρατιώτης, αλλά είναι μάλλον περιτό (και κινδηνεύω να τα κάνει copy κανένας τούρκος για να τα παρουσιάσει σε thread σε κάποιο τουρκικό φόρουμ σαν δείγμα του εθνικισμού των ελλήνων). ΞΕΚΩΛΑΤΕ. Σε επίπεδο κρατών, δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Ποτέ δεν υπήρχαν. Όσο μπορεί και φτάνει ο καθένας απλώνεται. Πήραν τη Κύπρο γιατί μπορούσαν. Αν μπορούσαν θα πέρναν την Αθήνα. Αν μπορούσαμε θα πέρναμε την Άγκυρα. Αν μπορούσαμε θα πέρναμε τα Σκόπια. Αν μπορούσαμε θα πέρναμε και τις ΗΠΑ! Είναι σαν το γήπεδο ή το σχολείο, που όταν πέφτει ξύλο δεν ρωτάς ποιός έφταιγε, αλλά ποιός τις έφαγε. Τα συμφέροντα καθορίζουν την εξωτερική πολιτική και όχι η ιστορία και τα αποθημένα. Μην ακούω για τα καθάρματα τους τούρκους λοιπόν. Αν το φυλάγαμε το αμπέλι, δεν θα μπαίναν μέσα. Εμείς φταίμε και μόνο εμείς που τους ανοίξαμε τη πόρτα. Τα κάναμε σαλάτα και τώρα πάμε και κλαιγόμαστε. Μην ακούω για την οθωμανική αυτοκρατορία. Όσοι ζούσαν σ'αυτή έχουν πεθάνει πολύ καιρό τώρα. Τώρα υπάρχει μόνο Τουρκία και Ελλάδα. Οι τούρκοι μισούν τους έλληνες γιατί έτσι μάθαν. Οι έλληνες μισούν τους τούρκους γιατί και εκείνοι έτσι μάθαν (και με 18 μήνες - 12 μήνες φροντιστήριο). Αν θέλετε όμως να λέγεστε άνθρωποι με παιδεία, θα πρέπει να βγείτε από αυτή τη νοωτροπεία. Δεν έχουμε λόγο να μισούμε τους τούρκους. (Δυστηχώς) έχουμε πολύ περισσότερα κοινά με αυτούς, παρά με τους υπόλοιπους ευρωπαίους. Και οι δύο ακόμα μπανάνες τρώμε, απλά εκείνοι ακόμα το απολαμβάνουν. Άλλο ο τούρκος, και άλλο η Τουρκία. Η Τουρκία βέβαια είναι εχθρός, και αν χρειαστεί να πολεμίσω, θα πολεμίσω για να υπερασπιστώ την οικογένειά μου και να προάγω το συμφέρον μου, όχι για να τους εκδικηθώ που πήραν τη Πόλη.

Δημοσ.

Εννοείται ρε μαγκες οτι υπαρχει ρατσισμος στην τουρκια και οτι υπαρχουν και μαλακες. Απο κει κ περα υπαρχουν αρκετοι τουρκοι που ειναι γαμω τα ατομα και με αρκετα κοινα ενδιαφεροντα με μας. Το προβλημα ειναι κυριως ο εθνικισμος και το μισος που καλλιεργιεται, στην τουρκια μαλλον παραπανω.

Δημοσ.
nick[;1494114'']Εννοείται ρε μαγκες οτι υπαρχει ρατσισμος στην τουρκια και οτι υπαρχουν και μαλακες. Απο κει κ περα υπαρχουν αρκετοι τουρκοι που ειναι γαμω τα ατομα και με αρκετα κοινα ενδιαφεροντα με μας. Το προβλημα ειναι κυριως ο εθνικισμος και το μισος που καλλιεργιεται, στην τουρκια μαλλον παραπανω.

Εχω πολλους φιλους τουρκους και εχω παει πολλες φορες στην Τουρκια.Καταρχην τους ελληνες μας κοιτουν με δεος γιατι η ιστορικη προπαγανδα που κανουν μεσω των σχολειων τους μας νομιζαν κακους ανθρωπους.Οταν ειδαν οτι ειμαστε ιδιοι σε συνηθειες και σε κουσουρια τοτε αναθεωρησαν ολα αυτα που ηξεραν.

Δημοσ.

Μην ορκίζεσαι για την αναθεώρηση. Δεν αναθεωρείς έτσι εύκολα όταν στο στρατό κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα, τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα, και ο πρωθυπουργός σου φοράει γαλόνια...

Δημοσ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Osmium

κοίτα ο ένας θέλει το πετρέλαιο και το όσμιο του άλλου.

\

Turkey with 127,000 tons has the world's largest known reserve of osmium

όλα τα άλλα είναι !@ΡΕ#$

τι έχεις να πεις για αυτό ? έ,έ?

Έχω μια απορία. Δε μπορείς κάνεις κάποια posts γράγοντας με κατανοητό τρόπο; Τα περισσότερα posts σου είναι λες και κάτι έχεις κατεβάσει. ΕΝΤΕΛΩΣ φιλικά.

Είναι σημαντικό λοιπόν να καταλαβαίνει κανείς ανά πάσα χρονική στιγμή ποιος είναι ο πραγματικός του εχθρός και με ποιόν σε βάζουν να τσακώνεσαι κάποιοι άλλοι για να δημιουργείται εχθρικό κλίμα. Γιατί αυτήν την έχθρα μας με τους Τούρκους, θα την χρησιμοποιήσουν οι Αμερικάνοι αν ποτέ θελήσουν να ελέγξουν κάτι στην περιοχή (είτε εδώ είτε στην Τουρκία), όπως άλλωστε έκαναν και κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Φαντάζομαι οι Αμερικάνοι φταίνε και για την εισβολή του Ξέρξη ακόμα.

Τις έρευνες που κάνουν αμερικανικές εταιρίες για Κύπρο, Λίβανο και Αίγυπτο οι Αμερικάνοι θέλουν να τις σταματήσουν ή οι Τούρκοι;

Τι "κατέχουν παράνομα" %#%! Πόλεμο κάνανε. Όλα έτσι "κατέχονται", δν γεννιέται κανείς με μια χώρα προίκα.

Οι Κύπριοι ποιους έδιωξαν όταν κατέλαβαν την Κύπρο;

Δημοσ.
Δεν έχουμε λόγο να μισούμε τους τούρκους. (Δυστηχώς) έχουμε πολύ περισσότερα κοινά με αυτούς, παρά με τους υπόλοιπους ευρωπαίους. Και οι δύο ακόμα μπανάνες τρώμε, απλά εκείνοι ακόμα το απολαμβάνουν. Άλλο ο τούρκος, και άλλο η Τουρκία.

Έχεις βλέπω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Καί κοντολογίς έχουμε ξεφύγει από το θέμα τού ρατσισμού.Με λίγα λόγια τάχουμε κάνει κουλουβάχατα.Παρακαλώ κάποιος φιλόλογος της παρέας να δώσει γρήγορα τον ορισμό τού ρατσισμού γιατί κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ρατσιστής επειδή δεν συμπαθώ την Μπεσίκτας στο ποδόσφαιρο.

Πείτε μου λοιπόν πού μοιάζω εγώ με έναν Τούρκο όταν με μαγεύει το ωραίο με μαγεύει το πρόβλημα της χρυσής τομής με βάση το οποίο είναι φτειαγμένες οι αναλογίες τού Παρθενώνα με μαγεύει η προσπάθεια των Ελλήνων να συναποφασίζουν στην Εκκλησία τού Δήμου άσχετα αν πολλές φορές δεν τα κατάφερναν κ.λ.π.

Εδώ στο Ηράκλειο της Κρήτης έχουμε τα λιονταράκια γνωστά ως κρήνη τού Μοροζίνη έχουμε το κάστρο-θέατρο Κούλε απομεινάρια τού Ενετικού πολιτισμού.Έχουμε καί κάτι Τούρκικες τοποθεσίες μιά μάλιστα έχει αναφέρει καί ο αείμνηστος Νίκος Ξυλούρης σε ένα τραγούδι του λέγοντας 'στού Αγάκου το μετόχι'.Οι κατακτητές Τούρκοι λειτουργούσαν περίπου ως νομάδες πού έχουν έναν αρχηγό τον Αγά καί το μόνο πού έκαναν ήταν να καταπιέζουν το λαό καί να παίρνουν τούς φόρους γιά τον σουλτάνο.Γιά θέματα πολιτισμού είχαν καί έχουν πλήρη μεσάνυχτα.Θα έλεγα ότι έχουν 'αλλεργία' με αυτή τη λέξη.

Όλοι πού πέρασαν κατακτητές ήταν αλλά το θέμα είναι τι άφησαν πίσω τους πού χαρακτηρίζει τον κάθε κατακτητή ως λαό.Θα ξέρετε ότι οι Ρωμαίοι είχαν Έλληνες γιατρούς καί παιδαγωγούς τούς οποίους συμβουλεύονταν σε κάθε τους βήμα.Οι Τούρκοι τι έκαναν?Πίσω βρε Γκιαούρη μη σού πάρω το κεφάλι!

Πάρτε το χαμπάρι.Όσο κι αν προσπαθούν μερικοί να αμβλύνουν τις διαφορές αυτό δεν μπορεί να γίνει.Δεν μοιάζουμε με τούς Τούρκους.Θα έλεγα ότι δεν μοιάζουμε με κανένα άλλο λαό στον κόσμο.Αλλά αν μιλάμε γιά θέματα Επιστήμης καί Πολιτισμού σίγουρα είμαστε πιό κοντά με τούς Δυτικούς.

Τόσα χρόνια σκλαβιάς έκαναν τη χώρα μας να 'χάσει' πολλά χρόνια στο διεθνή ανταγωνισμό.Ναί υπάρχουν αυτοκρατορίες πού αφήνουν κάτι καλό πίσω τους μετά την παρακμή τους.Η Οθωμανική μόνο καμμένη γη πού είπε εύστοχα κάποιος.Τέλος γιά όσους 'κοιτάζουν' με αγάπη προς ανατολάς καλό θα είναι να σκεφτούν καί το θέμα της περιτομής.Κάνει καλό στην καθαριότητα καί σού εξασφαλίζει καί παρατεταμένη διάρκεια στο σεξ.

edit1:

Μερικοί προσπαθούν να αποδώσουν τις επεκτατικές βλέψεις των Τούρκων στον Αμερικάνο παράγοντα κι έτσι να βγούν λάδι οι Τούρκοι.Μα η Ιστορία δεν γράφεται τα τελευταία πενήντα χρόνια.Πού ήταν οι Αμερικανοί το 1821 καί άλλες εποχές.Γι αυτό σας λέω.Γιά να χαρακτηρίσεις ένα λαό πρέπει να δείς την Ιστορία του στο πέρασμα των αιώνων.Καί όχι από τη διπλωματία τού σήμερα.Αναρωτηθείτε γιατί το κράτος πού είναι σφόδρα αντίθετο με την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε δεν είναι τού ραγιά τού Έλληνα αλλά αυτό της Αυστρίας!

(Πάλι επικαλούμαι την βοήθεια Ιστορικού γιά να μην πω ανακρίβειες)

edit2:

Ξέρετε κάτι άφησαν πίσω οι Τούρκοι. 'Εξωράισαν' την Ελληνική γλώσσα με τον κεφτέ, τον ντολμά, τον μπουνταλά, τον αργιλέ,.......

Δημοσ.

Εσύ που ήσουνα ρε μεγάλε το 1821; Μήπως εσύ τον έκανες το πόλεμο το 1821 και σου έχει μείνει αποθυμένο; Όταν σφαζόντουσαν στερεοελλαδίτες με πελοπονήσιους το 1823 ενώ ακόμα δεν είχαν διώξει τους τούρκους από την Ελλάδα ήταν και αυτό δείγμα του ελληνικού μεγαλείου; Πως πέθανε ο κολοκοτρόνης θυμάσαι μήπως; Να τα χέσω τέτεια μεγαλεία. Αν θες να δεις και να θαυμάσεις καλήτερα το ωραίο της Ελλάδας, πέρνα μια βόλτα από ένα ελληνικό πανεπιστήμιο. Εκεί στο Ηράκλειο εκτός από τα λιοντάρια, έχετε και τα μάλλια, που έρχονται όλοι οι άγγλοι το καλοκαίρι να βγάλουν τα μάτια τους και να ξεράσουν στους δρόμους. Αν θες να θαυμάσεις πολιτισμό, πήγαινε στο γήπεδο. Ασε τις πέτρες ύσηχες, αυτοί που τις κουβαλήσαν για να μπορείς εσύ να τις θαυμάζεις έχουν από καιρό πεθάνει, και εσύ που τις πατάς σήμερα ελάχιστα κοινά έχεις μαζί τους. Αλλά κάποιους τους βολεύει αντί να ασχολούμαστε με τα δικά μας, να ασχολούμαστε με τους απέναντι. Άφήστε το στρατό να ανησηχεί για τη τουρκία και τους τούρκους, και κοιτάχτε τα δικά σας. Όχι τις πέτρες, τα σημερινά. Δεν τιμάτε κανέναν αγωνιστή με το να βρίζετε τους απέναντι, θα τους τιμήσετε αν καταφέρετε να φτιάξετε κάτι από αυτό που δώσανε. Αλλά βέβαια, το να βρεις αφορμή να μισήσεις κάποιον είναι ποιό εύκολο από το να αναλογιστείς λίγο που βρίσκεσαι εσύ.

Δημοσ.

Εδώ και αρκετή ώρα διαβάζω τα σχόλια σας, θα κάνω μία γενική τοποθέτηση των όσων είπατε!

Αυτό που αντιλήφθηκα να λέτε ως συμπέρασμα είναι ότι οι Τούρκοι είναι αδέρφια, είναι καλοί άνθρωποι και ότι αυτοί που δεν συμφωνούν με αυτό είναι ρατσιστές, έχετε όμως αναλογιστεί ποτέ πώς νιώθουν οι οικογένειες των αδικοχαμένων Σολομού Σολομού, Τάσου Ισαάκ, του Χριστόδουλου Καραθανάση, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Έκτορα Γιαλοψέ, ποιοι είναι αυτοί φαντάζομαι λίγοι ξέρετε, έρχομαι λοιπόν να σας πω εγώ σε κάποιους που δεν τους γνωρίζετε είναι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ οι οποίοι σκοτώθηκαν από ΤΟΥΡΚΟΥΣ για να καθόμαστε εμείς εδώ και να συζητάμε για τους φίλους Τούρκους, πόσο καλοί άνθρωποι είναι.

Πείτε μου έναν Τούρκο που σκοτώθηκε τα τελευταία 15 χρόνια από Ελληνικά χέρια, αλλά μέχρι τότε εγώ θα χαρακτηρίζομαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

Είμαι ρατσιστής επειδή εάν έβλεπα ένα Τούρκο να κατεβάζει Ελληνική σημαία(βλέπε Ίμια) εγώ δεν θα τον σκότωνα με τρεις σφαίρες(βλέπε Κύπρο), είμαι ρατσιστής επειδή δεν θα χτυπούσα Τούρκο με ρόπαλα μέχρι θανάτου, για αυτό είμαι ρατσιστής, ή μήπως Έλληνας;;;

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Είμαι ρατσιστής επειδή εάν έβλεπα ένα Τούρκο να κατεβάζει Ελληνική σημαία(βλέπε Ίμια) εγώ δεν θα τον σκότωνα με τρεις σφαίρες(βλέπε Κύπρο),

Σοβαρολογείς; Εάν ήμουν σκοπός εκεί που είναι η ελληνική σημαία (όπως ήταν αντίστοιχα ο Τούρκος εκεί που ο "μάγκας" πήγε να κατεβάσει την τούρκικη σημαία), θα του άδειαζα γεμιστήρα και θα ξαναγέμιζα για να του ξαναρίξω.

Δημοσ.

Είμαι ρατσιστής επειδή εάν έβλεπα ένα Τούρκο να κατεβάζει Ελληνική σημαία(βλέπε Ίμια) εγώ δεν θα τον σκότωνα με τρεις σφαίρες(βλέπε Κύπρο), είμαι ρατσιστής επειδή δεν θα χτυπούσα Τούρκο με ρόπαλα μέχρι θανάτου, για αυτό είμαι ρατσιστής, ή μήπως Έλληνας;;;

Πέστα δικέ μου μπας καί ανοίξει κανένα κεφάλι καί καταλάβει τι σημαίνει Έλληνας καί τι Τούρκος.Γιατί νομίζω πολλοί γεννήθηκαν Έλληνες από..σπόντα.

@powerfull

Γιατί αυτός ο υστερικός χείμαρρος?Τι σχέση έχουν οι πέτρες πού πατώ πού λες με τα Μάλλια!?:roll:

Δηλαδή σε εποχές ειρήνης να διώξω τον τουρισμό πού είναι πηγή εσόδων?Δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς.Καί αυτό πού λες πού ήμουν το 1821 μόνο μικρά παιδιά πού τσακώνονται στη γειτονιά μπορούν να το θέσουν σαν επιχείρημα.Εδώ νομίζω ότι όλοι έχουμε βγάλει πιά καί τούς ..φρονιμίτες.

@paredwse

Προσωπικά δεν θα αφαιρούσα ποτέ τη ζωή ενός ανθρώπου γιά τη σημαία.Αξίζει πολλά περισσότερα η ζωή.Τα σύμβολα τα ανακάλυψε ο άνθρωπος γιά να τα χρησιμοποιήσει όπως αυτός νομίζει.Χρειάζεται προσοχή γιατί με την ίδια λογική ένας χούλιγκαν μπορεί να σου πεί ότι γιά μένα η σημαία της ομάδας μου είναι πάνω απ όλα καί είμαι σε θέση να σκοτώσω γι αυτήν!

Φτάνει πού την αγαπάς εσύ τη σημαία μας.Ακόμη καί να τον σκοτώσεις τον άλλο δεν πρόκειται να τη σεβαστεί.Άρα δεν τον σκοτώνεις.

Αν ήταν έτσι τόσες σημαίες Αμερικάνικες πού καίγονται κάθε μέρα θα ήταν η αιτία τού Γ' παγκόσμιου πολέμου.

Δημοσ.
Σοβαρολογείς; Εάν ήμουν σκοπός εκεί που είναι η ελληνική σημαία (όπως ήταν αντίστοιχα ο Τούρκος εκεί που ο "μάγκας" πήγε να κατεβάσει την τούρκικη σημαία), θα του άδειαζα γεμιστήρα και θα ξαναγέμιζα για να του ξαναρίξω.

Στο μυαλό μας θα κάναμε πολλά στην πραγματικότητα τίποτα φίλε μου, στα Ίμια όταν οι Τούρκοι πήγαν και ξέσκισαν την ελληνική σημαία και στην θέση της έβαλαν την Τουρκική και παρέμεινε εκεί, βλέποντας όλοι οι Τούρκοι τις θριαμβευτικές αυτές εικόνες μέσα από τα δελτία ειδήσεων,imia2.jpg τότε όχι κανένας Έλληνας δεν σκότωσε αυτόν που έκανε την υποστολή σημαίας αλλά η Κυβέρνηση, έλεγε την πείρε ο αέρας.! Ας δώσουμε λίγη αξία σε αυτούς που σκοτώθηκαν εκείνες της μέρες, με αυτά που διάβασα σε αυτό το Άρθρο, από τους τάχα Τουρκόφιλους θα τρέμουν τα κόκαλα όλων αυτόν που θυσιάστηκαν για εμάς, έλεος!

(όπως ήταν αντίστοιχα ο Τούρκος εκεί που ο "μάγκας" πήγε να κατεβάσει την τούρκικη σημαία)
Δεν ξέρω πως εννοείς το μάγκας, δεν ξέρω αν το εννοείς, για μένα είναι Μάγκας πραγματικός, όχι ψευτομαγκας, επειδή έκανε κάτι που ένιωθε, σκοτώθηκε για τα πιστεύω του, σκοτώθηκε επειδή δεν ήθελε να βλέπει την Κύπρο με αυτή την γραμμή στην μέση, σκοτώθηκε επειδή δεν υποδουλώθηκε ΠΟΤΕ στους Τούρκους, για αυτό μην τους ξεχνάμε, ας τους θυμόμαστε που και πού, πιστεύω είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...