Padaz Bloody Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το πιο σημαντικό, για κάθε ένα 2ωρο περίπου gameplay, να την αφήνεις να κρυώνει (κλειστή εννοείται) για ένα τέταρτο, το λέει και η sony αντιπροσωπεία άλλωστε, ότι δεν επιτρέπεται έντονη και εκτεταμένη υπερθέρμανση (gameplay) με συνεχόμενη χρήση με τις ώρες. Άμα τηρήσεις και όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν, δύσκολα να σου ξαναβγάλει YLOD. Βέβαια αυτό δεν είναι και σίγουρο, εάν παρουσιαστεί έστω μία φορά στην κονσόλα YLOD υπάρχει πιθανότητα να ξαναεμφανιστεί, έτσι λένε
johnbond Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Άντε πάλι καινούριο firmware.. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Τις χαμένες ώρες περιμένοντας τα updates ποιος θα τις αποζημιώσει;
kjtzemis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Άντε πάλι καινούριο firmware.. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Τις χαμένες ώρες περιμένοντας τα updates ποιος θα τις αποζημιώσει; δεν νομιζω να ειναι και πολυ ο χρονος που θα χασεις απο το παιχνιδι ετσι ωστε να πραγματοποιηθει το update, κανα 10λεπτο αν θυμαμαι καλα ειναι!
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Χθες έβαλα το gow1 στο ps3 και όντως τα γραφικά είναι φοβερά! Καμία σχέση απολύτως! Τελικά θα το ξαναξεκινήσω στο ps3 στο easy.
mados Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Χθες έβαλα το gow1 στο ps3 και όντως τα γραφικά είναι φοβερά! Καμία σχέση απολύτως! Τελικά θα το ξαναξεκινήσω στο ps3 στο easy. Τι σου λεγα!! Καμια σχεση το παιχνιδι στο ps3 με αυτο στο ps2. Αν θες να το ξεπεταξεις ξεκινα το στο easy αν και το medium δεν ειναι δα και κατι δυσκολο...
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Τι σου λεγα!! Καμια σχεση το παιχνιδι στο ps3 με αυτο στο ps2. Αν θες να το ξεπεταξεις ξεκινα το στο easy αν και το medium δεν ειναι δα και κατι δυσκολο... Να το ξεπετάξω θέλω. Για αυτό και λέω easy. Αλλά τελικά μπορεί και να το παίξω σε medium. Αλλά λέω να το βάλω στο easy και να παίξω το gow2 στο medium.
mados Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβα... Και γω πριν απο λιγο καιρο που ξεκινησα την τριολογια το αρχισα το 1 στο medium και το 2 στο hard και αφοτου τα εμαθα τα τελειωσα στο titan mode. Συντομα θα αρχισω και το 3 στο hard και μετα βλεπουμε... Νομιζω οτι δεν θα χεις κανα προβλημα στο medium.
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Απλα επειδή έχω παίξει ήδη περιπου το μισό παιχνίδι φοβάμαι μην βαρεθω να το παίζω. Αλλα ένταξει αμα ειναι θα το ξεκινήσω στο medium. Έχει μεγάλη διαφορά από το hard το medium?
mados Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αμα εισαι στην μεση συνεχισε το εκει που εισαι... Μην ξανακανεις new game. Για να καταλαβω ομως το save που το χεις στο ps2 η στο ps3?
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Στο ps2 το έχω!! Και επειδή έχω ps3 ξενέρωνω με την ιδέα να παίξω στο ps2 παλι. 4.5 ώρες έχω παίξει στο ps2 δεν ξέρω αμα ειναι στην μέση.
mados Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Λιγο πριν τη μεση εισαι περιπου... Κοιτα εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις. Αλλα μιας και εισαι στην μεση θα σου λεγα να το συνεχισεις και να παιξεις το επομενο στο ps3.
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ε τότε θα συνεχίσω έτσι. Η δυσκολία δεν κατεβαίνει?
kjtzemis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 μολις τωρα καταφερα και εβαλα το mw3 στο pc!μεγαλη πατατα το παιχνιδι!τελικα ειχανε δικιο οσοι λεγανε οτι αν ξεκινησεις το bf3 μετα δεν ξαναγυρνας στο cod!το mw3 ουτε ρεαλιστικο ηχο εχει ουτε ωραια γραφικα σε σχεση με το bf3!!!με απογοητευσαν πολυ!ευτυχως που δεν πηγα να το αγορασω για το ps3 (ημουν ετοιμος αλαλ μολις ειδα την τιμη το μετανιωσα)!
kjtzemis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω κατι αν υπαρχει καποια λυση!!! μου χαλασε το joystick για το ps3!δεν εχω το DS3 εχω ενα της speedlink! το φιφα εφθηνετε για ολα να σας πω το προβλημα!!!το joystick λειτουργει μια χαρα ολα τα κουμπια εκτος του δεξι αναλογικου ο οποιος δεν λειτουργει δεν κανει τιποτα!το μονο που κανει ειναι αν τον πατησω προς τα μεσα κατευθειαν κοβει την μπαλα προς τα αριστερα!!! ανοιξα το joystick να δω μηπως εχει φυγει τπτ αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι! υπαρχει καποια λυση ή ειμαι για καινουριο? Υ.Γ.αν παραγγειλω απο το ebay ενα της SONY που το βρισκω μεχρι 15-20Ε λετε ναναι το αυθεντικο ή καμια μουφα?
naruto14 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω κατι αν υπαρχει καποια λυση!!! μου χαλασε το joystick για το ps3!δεν εχω το DS3 εχω ενα της speedlink! το φιφα εφθηνετε για ολα να σας πω το προβλημα!!!το joystick λειτουργει μια χαρα ολα τα κουμπια εκτος του δεξι αναλογικου ο οποιος δεν λειτουργει δεν κανει τιποτα!το μονο που κανει ειναι αν τον πατησω προς τα μεσα κατευθειαν κοβει την μπαλα προς τα αριστερα!!! ανοιξα το joystick να δω μηπως εχει φυγει τπτ αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι! υπαρχει καποια λυση ή ειμαι για καινουριο? Υ.Γ.αν παραγγειλω απο το ebay ενα της SONY που το βρισκω μεχρι 15-20Ε λετε ναναι το αυθεντικο ή καμια μουφα? 90% θα είναι μούφα. Η καλύτερη τιμή για DS3 αυτήν την στιγμή είναι από κωτσόβολο στα 40 ευρώ. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101564
Προτεινόμενες αναρτήσεις