Rush13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σε εμένα τουλάχιστον τρέχει καλύτερα , έχουν ριξει και ένα σχετικό balance στα classes
Vagos-11- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Παιδια επειδη δεν ψηνομαι να δωσω 55 ευρω για το παιχνιδι ξερετε απο που μπορω να το βρω πιο φθηνα βλεπω στο ebay αλλα μηπως υπαρχει θεμα και μπορω να παιξω μονο στους αμερικανικους server?
koyiote Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 το παιχνιδι τα σπαει για μμο χωρις συνδρομη και με περιεχομενο που ανανεωνετε συχνα free χωρις περιορισμους. Μεχρι τωρα αγοραζαμε μμο κ πληρωναμε κ χαρατσι κα8ε μηνα κ λεγαμε κ ευχαριστω.Αν δε ψηνεσε να τα δωσεις παιξε τιποτα αλλο. Δεν υπαρχει προβλημα αν θα το αγορασεις απο ebay η καπου αλλου.Μπορεις να διαλεξεις σε πιο server θες να παιξεις αμερικανικο η ευρωπαικο κ να αλαξεις server free επειτα απο μια βδομαδα αν κατι δε σου αρεσει.
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά είναι το game για κάποιον που ασχολείτε με αυτό το είδος αλλά δεν έχει και τόσο μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα game. Προσωπικά λέω να το σταματήσω για κάποιο καιρό γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που ενώ στην αρχή με ενόχλησαν για λίγο μετά από ώρες ασχολίας με το game με οδήγησαν να το βαρεθώ θανάσιμα.. Καταρχήν το game δεν είναι guild wars και δεν έχει καμία σχέση το όνομα του με το περιεχόμενο του. Να εξηγηθώ.. Το guild wars το πρώτο ήταν βασισμένο αποκλειστικά στα guild του και στο δέσιμο της κοινότητας τους καθώς και στον ανταγωνισμό μεταξύ τους. Αυτό σε κράταγε με lvl cap στο 20 lvl να παίζεις για μήνες αδαφορώντας για το lvl. Δεν υπάρχει αυτό το δέσιμο των guild και η αίσθηση ότι ανοίκεις σε μια συντεχνία. Από το game λείπουν βασικά πράγματα για να νοιώσεις σαν μέλος guild όπως -δεν υπάρχει guild hall -δεν υπάρχει gvg!! Θα αναφερθώ σε αυτό αναλυτικά ποιο κάτω -δεν υπάρχει καν cape που ήταν το σήμα κατατεθέν των guild -αφησαν τον καθένα να μπαίνει σε όποιο guild του καπνίσει χωρίς κάποιο περιορισμό. Μιλάμε πρωτοτυπία στα mmo αλλά κανονική αίρεση για το ύφος του guild wars. Μετά με ξενέρωσε αρκετά η casual στροφή του game. Και ναι το πρώτο αν και έδειχνε casual έκρυβε έναν hardcore χαρακτήρα που ήθελε ώρες ασχολίας για να το δαμάσεις. Το βασικό του χαρακτηριστικό στο πρώτο μέρος ήταν τα άπειρα skill που υπάρχαν και το ψάξιμο του κατάλληλου σεταρίσμας τους ιδίως στα gvg που έπρεπε να τα δέσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ασχολία δλδ που σε κράταγε με τις ώρες και που δημιουργούσε κάποια επικά skill set. Εδώ υπάρχει ένα έτοιμο σετ που απλά τα ρίχνεις βεριεστημένα χωρίς καμία άλλη απαίτηση από τον χρήστη. Αυτά είναι τα βασικά πράγματα που με ξενέρωσαν από το game αλλά για να μην παρεξηγηθώ να πω ότι είναι ένα πανέμορφο game. με έναν τεράστιο κόσμο για explore και νομίζω απευθύνετε περισσότερο σε ποιο καινούργιους παίχτες του χώρου που δεν έχουν και αρκετό χρόνο για να ασχοληθούν. Και εγώ δεν έχω χρόνο εδώ που τα λέμε αλλά πάντα μου άρεσε να ακούω ιστορίες από τους hardcore παίχτες ingame για τα μυθικά τους κατορθώματα και πως τα κάνανε. Σε αυτό το game απλά διαβάζεις για το zerg στα pvp για έναν commander που έφτιαξε ένα guild και ως εκεί. Καμια δόξα σε κανέναν πεδίο.. Στις 11 βγαίνει το darkfall και καιρός να σοβαρέψουμε και να φάμε λίγο πραγματικό ξήλο ingame. Εκεί τουλάχιστον και το να επιβιώσεις είναι ενας προσωπικός άθλος..
SlackulatoR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Όλες οι εταιρίες πλέον χρησιμοποιούν το τι θα προσελκύσει περισσότερα άτομα και όχι το πόσο ενδιαφέρον θα είναι το περιεχόμενο. Έχουν αρχίσει και γίνονται και τα games σαν το fast food. Πλέον ο άλλος δεν κάθεται να ψάξει skill trees ή να κάνει πειράματα κτλ, τα θέλει όλα έτοιμα και με όση λιγότερη προσπάθεια γίνεται. Σε αυτό έχει συντελέσει ο δρόμος στον οποίο οδεύει η κοινωνία(όσο περισσότερες πληροφορίες στον λιγότερο χρόνο π.χ facebook/twitter/blogs κτλ). Έτσι αυτό το μοτίβο ακολουθούν και οι developers για να πηγαίνουν με τα νερά.
Vagos-11- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Νταξει τελικα το πηρα απο το gameholds 37€ μια χαρα! Sent from my iPad using Insomnia
akar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Κάντε log in μπας και πήρατε τίποτα. http://www.guildwars...rds-handed-out/
koyiote Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 για να κανεις explore δε χρειαζεται καποιο ιδιαιτερο build.Ακομα κ dungeons η fractals μεχρι το lvl 10 ειναι ολα βατα.Το παιχνδι αρχιζει κ δυσκολευει μετα το lvl 10 στα fractals οπου θα πρεπει να ψαχτεις για νεες τακτικες. Στο WvW υπαρχει το zerg αλλα υπαρχει και το οργανωμενο οπου 15-20 ατομα βαζουν κατω zerg των 50+ ατομων.Εδω βεβαια απαιτειται ιδιαιτερο build και και καλη συνεργασια με τους teammate σου http://www.youtube.com/watch?v=pi43kFqsSjM http://www.youtube.com/watch?v=o0C7XdnY73A Tετοιο ειδους guild 8α δεις σε servers κοντα στη κορυφη και σε μαχες στα bordelands οπου συνη8ως παιζουν guilds enantion αλλων guilds.Στα eternal batllegrounds ειναι συνηθως pugs. Στο stracture pvp (αρενες) θα βρει κανεις παλι πιο ψαγμενα builds.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σκεφτομαστε να το παρουμε το παιχνιδι εγω και ενα φιλαρακι για να παιζουμε μαζι οποτε λαχει για τις κρυες νυχτες που δεν παιζουν φραγκα ή βαριομαστε ή δεν μπορουμε να βγουμε. Τα αξιζει τα 60 ευρω του, τουλαχιστον για το content που υπαρχει τωρα? Οποιος ασχολειται με PvE ας πει και θελουμε για γνωμες για PvP απο "experts" (δεν θελω να ακουσω γνωμες απο carebears).
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Για το pve αξίζει και έχει άπειρο περιεχόμενο που θα σε κρατήσει για μήνες αν θέλεις να το εξερευνήσεις. Αλλά έχω μερικές ενστάσεις στο κατα πόσο δεν θα το βαρεθείς. Γούστα είναι αυτά.
sistah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σκεφτομαστε να το παρουμε το παιχνιδι εγω και ενα φιλαρακι για να παιζουμε μαζι οποτε λαχει για τις κρυες νυχτες που δεν παιζουν φραγκα ή βαριομαστε ή δεν μπορουμε να βγουμε. Τα αξιζει τα 60 ευρω του, τουλαχιστον για το content που υπαρχει τωρα? Οποιος ασχολειται με PvE ας πει και θελουμε για γνωμες για PvP απο "experts" (δεν θελω να ακουσω γνωμες απο carebears). Αν το ειχες αρχισει απο την αρχη θα το ειχες βαρεθει Πλεον δεν ξερω κατα ποσο θα το βαρεθεις Απειρο περιεχομενο δεν εχει για μενα , τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα , αλλα 60 ευρω δεν χρειαζεται να δωσεις Θα το βρεις γυρω στα 40 σιγουρα καπου Να θυμισω οτι ως Oneironaut συνεχιζουμε την πορεια μας στο GW2 με WvW events καθε βδομαδα αλλα και με guild events οπως Treasure Hunt κ.α Πληροφοριες για εμας βρισκετε στο www.Oneironaut.gr
akar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάνει στο Desolation Borderlands σχεδόν όλα τα Vista και POI. Μπαίνω εχθές και μου τα εμφανίζει σαν να μην έχω κάνει τίποτα. Σαν να μην έχω ξαναπατήσει στο χάρτη. Ακόμη και τα skill points έπρεπε να τα ξανακάνω. Σε αντίθεση με τα Eternal που τον είχα ολοκληρώσει και μου τον εμφανίζει κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει? Μήπως έχει σχέση με τις αλλαγές στο ranking των servers?
GabrielConnor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Τα borderlands εναλλάσονται. Ο κάθε server πέφτει τυχαία σε ένα από τα 3 κάθε φορά. Οπότε αυτή την φορά έπεσες σε ένα που δεν είχες κάνει τα Vista και τα POI. 1
Constant1ne Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 http://techland.time.com/2012/12/04/top-10-tech-lists/slide/guild-wars-2-pc/
koyiote Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δεν γινεται τυχαια καθε φορα σε ποιο bordelands θα πεσει ο καθε server.Εχει να κανει με το rating που εχει ο server στο ladder.Oι green εχουν παντα τα ιδια bordelands k το ιδιο καστρο στα lownlads στo Eternal.To ιδιο ισχυει για τους μπλε κ κοκκινους αντοιστιχα. Oι green ειναι το rank 1 στην 3αδα των server,οι blue rank2 και ο red rank3 Εδω ειναι κ το ladder με τα rating των servers http://mos.millenium.org/matchups#EU 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα