Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, narta είπε

Λαθος. Εως 22€ δεν υφίσταται τέλος εκτελωνισμου. Απο 22€-150€ παει το 15€. Αρα μονο +24% ΦΠΑ

Μισό λεπτό 

Ο φίλος δεν πλήρωσε φπα οπότε πρέπει να εκτελωνιστεί για να υπολογιστεί ο φπα από το πρώτο ευρώ... 

Τα έξοδα εκτελωνισμού ποιος θα τα πληρώσει; 

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Μισό λεπτό 

Ο φίλος δεν πλήρωσε φπα οπότε πρέπει να εκτελωνιστεί για να υπολογιστεί ο φπα από το πρώτο ευρώ... 

Τα έξοδα εκτελωνισμού ποιος θα τα πληρώσει; 

Προχθεσινο
4_Τιμ_Ειδικα_Τέλη_Εκτελωνισμού_07_2021 (elta.gr)

Το 15€ πανω απο cif 22€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Αλλάξανε στο ebay το να σου ταξινομεί τα αποτελέσματα με βάση την τιμή ή ότι άλλο κριτήριο θέλεις?

Εδω και καμια 30αρια χρόνια γίνεται αυτό.

Δημοσ.

καλησπερα 2 ερωτησεις γιατι κολληα καπως....

1)κερδισα ενα αντικειμενο στο ebay το οποιο δεν ειχε shiping εκτος Γερμανιας αφου μιλησαμε οτι ειναι 20ευρω τα μεταφορικα μου εστειλε ενα invoice για να κανω αιτημα απλα με το που παταω με πεταει στο Γερμανικο ebay και εκει δεν εχω λογαριασμο... ενω εγινε απο ebay.com!

2) επισης περα απο paypal καποια αλλη πληρωμη ειναι εξισου αξιοπιστη η υπαρχει κινδυνος?

8 λεπτά πριν, stel106 είπε

1)κερδισα ενα αντικειμενο στο ebay το οποιο δεν ειχε shiping εκτος Γερμανιας αφου μιλησαμε οτι ειναι 20ευρω τα μεταφορικα μου εστειλε ενα invoice για να κανω αιτημα απλα με το που παταω με πεταει στο Γερμανικο ebay και εκει δεν εχω λογαριασμο... ενω εγινε απο ebay.com!

2) επισης περα απο paypal καποια αλλη πληρωμη ειναι εξισου αξιοπιστη η υπαρχει κινδυνος?

το διορθωσε τελικα με τα μεταφορικα total price..

35 λεπτά πριν, stel106 είπε

απλα επειδη δεν εχω Paypal δυστυχως ειμαι καλυμμενος μεσω ebay με πληρωμη μεσω μιας καρτας που εχω για παραγγελιες απο alli κλπ?

ο πωλητης εχει 110 αξιολογησεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, stel106 είπε

απλα επειδη δεν εχω Paypal δυστυχως ειμαι καλυμμενος μεσω ebay με πληρωμη μεσω μιας καρτας που εχω για παραγγελιες απο alli κλπ?

ο πωλητης εχει 110 αξιολογησεις

όλα καλά θα πάνε.

ebay - paypal είναι αξιόπιστα και ο πωλητής αν έχεις και 110 αξιολογήσεις τι άλλο θες;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, skar1983 είπε

όλα καλά θα πάνε.

ebay - paypal είναι αξιόπιστα και ο πωλητής αν έχεις και 110 αξιολογήσεις τι άλλο θες;

Ναι απλα τωρα με την νεα νομοθεσία παρόλο που ειναι απο Γερμανία δεν θα έχει χρέωση φπα??

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, stel106 είπε

Ναι απλα τωρα με την νεα νομοθεσία παρόλο που ειναι απο Γερμανία δεν θα έχει χρέωση φπα??

Φυσικά και όχι.

Από Ε.Ε. είναι ...θα είχες θέμα αν ήταν από εκτός Ε.Ε.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Φυσικά και όχι.

Από Ε.Ε. είναι ...θα είχες θέμα αν ήταν από εκτός Ε.Ε.

Σορρυ ρε συ αυτο ισχυει 100%?

Γιατι εγω καταλαβα και στα δεματα Ευρώπης θα εχει φπα και δασμους για να μην υπαρχει μαυρο χρημα κλπ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stel106 είπε

Σορρυ ρε συ αυτο ισχυει 100%?

Γιατι εγω καταλαβα και στα δεματα Ευρώπης θα εχει φπα και δασμους για να μην υπαρχει μαυρο χρημα κλπ

Ναι.

Σε όλη την Ευρώπη αν παραγγείλει κάτι ο αγοραστής εκτός Ε.Ε. πληρώνει ΦΠΑ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skar1983 είπε

Ναι.

Σε όλη την Ευρώπη αν παραγγείλει κάτι ο αγοραστής εκτός Ε.Ε. πληρώνει ΦΠΑ.

Μολις μιλησα και με ebay chat.. και με ελτα και μου ειπαν οτι περνανε τελωνειο

τελικα τι να κανω γιατι ειναι το ποσο 300 ευρω και μετα εστω με φπα μονο θα ανεβει αρκετα, οριακα δεν θα συμφερει η αγορα... 😕

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stel106 είπε

τελικα τι να κανω γιατι ειναι το ποσο 300 ευρω και μετα εστω με φπα μονο θα ανεβει αρκετα, οριακα δεν θα συμφερει η αγορα... 😕

Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/7/2021 στις 1:36 ΜΜ, andreas1gr είπε

15 ευρώ+ 24% φπα γα κάθε δέμα

Που στηρίζεις το γεγονός ότι στα Κινεζικά καταστήματα πληρώνεις λιγότερα;

ανάλογα το κατάστημα και το προϊόν σε αλλά site βρίσκεις ακόμα καλύτερες τιμές το ίδιο προϊόν 

Στις 6/7/2021 στις 11:58 ΜΜ, narta είπε

Προχθεσινο
4_Τιμ_Ειδικα_Τέλη_Εκτελωνισμού_07_2021 (elta.gr)

Το 15€ πανω απο cif 22€

Έψαξα στο νετ και είδα ότι το ebay έχει IOSS number,  αρά συλλέγει και αποδίδει το φπα για την εκάστοτε ευρωπαϊκή χώρα, εγώ όποτε αγοράζω πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όντος ο μαγαζάτορας στο ebay έχει προσθέσει αυτή την δυνατότητα?

Δημοσ.
Στις 12/7/2021 στις 2:30 ΜΜ, stel106 είπε

Λογικά απο Γερμανια θα χρεωθεις τη διαφορά φπα απο 19% σε 24%. Εκτος αν παραγγειλες αυτοκίνητο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, grfurby είπε

Λογικά απο Γερμανια θα χρεωθεις τη διαφορά φπα απο 19% σε 24%. Εκτος αν παραγγειλες αυτοκίνητο

ενα ηλεκτρονικο game εξαρτημα κερδισα σε μια δημοπρασια

αλλα απο ιδιωτη που το πουλαει το οποιο ειχε παρει ο ιδιος απο amazon..

δυστυχως μιας και ειναι τελευταια μερα πληρωμης.. δεν με βλεπω να το παιρνω.. 😕

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stel106 είπε

ενα ηλεκτρονικο game εξαρτημα κερδισα σε μια δημοπρασια

αλλα απο ιδιωτη που το πουλαει το οποιο ειχε παρει ο ιδιος απο amazon..

δυστυχως μιας και ειναι τελευταια μερα πληρωμης.. δεν με βλεπω να το παιρνω.. 😕

Το amazon που εμπλεκεται?  Απο eBay Γερμανίας δε θα ψωνισεις? Που ειναι το προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...