andreas1gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, stel106 είπε απο ebay.com ενας Γερμανος ιδιωτης βαζει δημοπρασια ενα εξαρτημα το οποιο κερδιζω! ο ιδιος το ειχε αγορασει μεσω amazon (δεν ξερω αν εχει και αποδειξη ο ιδιος απο αμαζον) αποδειξη εμενα ποιος θα μου κοψει ο ιδιωτης ? ωστε να αποδωθει το φπα! ελπιζω να το εξηγησα καπως πιο σωστα Αφού εσύ θα αγοράσεις - πληρώσεις στο ebay, το Amazon γιατί το μπλέκεις;
stel106 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Αφού εσύ θα αγοράσεις - πληρώσεις στο ebay, το Amazon γιατί το μπλέκεις; Σορρυ guys δεν το μπλέκω απλα την γενική απαντηση δεν πηρα Εστω ότι αγοραζω ενα μεταχ. Εξαρτημα απο ebay το φπα ποιος θα το πληρώσει? Γιατι ο ιδιωτης πωλητής θα παρει το ποσο που θελει! Έρχεται δλδ χωρις εξτρα φπα?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 49 λεπτά πριν, stel106 είπε απο ebay.com ενας Γερμανος ιδιωτης βαζει δημοπρασια ενα εξαρτημα το οποιο κερδιζω! ο ιδιος το ειχε αγορασει μεσω amazon (δεν ξερω αν εχει και αποδειξη ο ιδιος απο αμαζον) αποδειξη εμενα ποιος θα μου κοψει ο ιδιωτης ? ωστε να αποδωθει το φπα! ελπιζω να το εξηγησα καπως πιο σωστα Aω το αντικείμενο ερθει απο γερμανια δεν πληρώνεις τιποτα, δεν υπάρχει τελωνείο εντος εε 1
andreas1gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 48 λεπτά πριν, stel106 είπε Σορρυ guys δεν το μπλέκω απλα την γενική απαντηση δεν πηρα Εστω ότι αγοραζω ενα μεταχ. Εξαρτημα απο ebay το φπα ποιος θα το πληρώσει? Γιατι ο ιδιωτης πωλητής θα παρει το ποσο που θελει! Έρχεται δλδ χωρις εξτρα φπα? Εσύ θα πληρώσεις τον φπα της χώρας σου κατά την πληρωμή του προϊόντος στο ταμείο του ebay Που μπερδεύτηκες;
stel106 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, andreas1gr είπε Εσύ θα πληρώσεις τον φπα της χώρας σου κατά την πληρωμή του προϊόντος στο ταμείο του ebay Που μπερδεύτηκες; Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας εχει το ποσο που κερδισα την δημοπρασία +20 μεταφορικα δεν εχει κατι αλλο απο χρεωσεις κλπ και ελεγα μην σκαλώσει καπου και μπει εξτρα 24 % φπα
dextergsxr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 αυτο που ρωταει το παιδι δηλαδη ειναι απο ευρωπη σε μεταχειρισμένο προιον θα πληρωσουμε διαφορα φπα απο χωρα σε χωρα οπως αν παιρναμε ενα καινουριο προιον????
Nexus.gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Αν παραγγειλω απο ebay απο Ευρωπαικη χωρα (πχ Γαλλια 20% ΦΠΑ), θα πληρωσω εξτρα ΦΠΑ 24% οταν παραλαβω το δεμα ή εχει προπληρωθει το ΦΠΑ της Γαλλιας και πληρωνω την διαφορα του ΦΠΑ της Ελλαδας με την Γαλλια, δηλαδη 24% - 20% ?
grfurby Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Στις 13/8/2021 στις 9:24 ΜΜ, Nexus.gr είπε Αν παραγγειλω απο ebay απο Ευρωπαικη χωρα (πχ Γαλλια 20% ΦΠΑ), θα πληρωσω εξτρα ΦΠΑ 24% οταν παραλαβω το δεμα ή εχει προπληρωθει το ΦΠΑ της Γαλλιας και πληρωνω την διαφορα του ΦΠΑ της Ελλαδας με την Γαλλια, δηλαδη 24% - 20% ? Δεν θα πληρώσεις κατι εξτρα
boombastik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Η κατάσταση Γ.ε.τ.α δεν αφίχθη τι σημαίνει? Αντικείμενο των 10 ευρώ από Γερμανία.
andreas1gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, boombastik είπε Η κατάσταση Γ.ε.τ.α δεν αφίχθη τι σημαίνει? Αντικείμενο των 10 ευρώ από Γερμανία. Λες να χάθηκε από τον σάκο όταν τον άνοιξαν;;;;; πρώτη φορά το βλέπω...
boombastik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 'Όχι μόνο αυτό αλλά το γ.ε.τ.α τι δουλειά έχει για αντικείμενο από χώρα ευρωπαϊκής ένωσης με vat 24%. ---- τελικά έφτασε στον προορισμό του. Το γετα δεν αφίχθη εννοεί μάλλον οτι δεν θα περάσει από τελωνείο. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από boombastik
grfurby Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Παντως εγω στέλνω μήνυμα στους πωλητες στο ebay αν εχουν σάιτ για απευθείας αγορες. Πλέον του φπα οι τιμες στο eBay ειναι ακριβες.
panos0100 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά, είπα να δοκιμάσω να παραγγείλω κατι μικρής αξιας απο το ebay αγόρασα μια διαγνωστική καρτα ήτανε περιπου 4€ πλήρωσα 10€ μαζί με μεταφορικά και αυτό το vat που λογικά ήτανε το τελωνείο; μου το εφερε ο κουριερ της ACS δηλαδή δεν θα πηγαίνουμε άλλο από τα ΕΛΤΑ να παίρνουμε το δέμα; επίσης εχω και ενα δεύτερο δέμα που περιμένω αλλά ο πωλητής άργησε και δεν το έστειλε ακομα, πόσες μερες εχω το δικαίωμα απο το ebay να ζητήσω λεφτά πισω;
mindreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Κατι αλλαξαν στο ebay, και ενω παντα μου εδειχνε στο summary τιμες σε ευρω, απο οτι ειχα παραγγειλει/αγορασει, πλεον μου το δειχνει στο νομισμα που ειχε ο πωλητης στην σελιδα (αγγλικη λιρα, δολλαριο, κλπ). Υπαρχει τροπος να ορισω καπου στο ebay, να μου τα δειχνει σε ευρω(ας κανει την μετατροπη το ebay! αλλωστε με ευρω πληρωνω!), οπως τα εδειχνε ολα τα προηγουμενα χρονια;
stelios85 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 16/9/2021 στις 10:06 ΜΜ, mindreader είπε Κατι αλλαξαν στο ebay, και ενω παντα μου εδειχνε στο summary τιμες σε ευρω, απο οτι ειχα παραγγειλει/αγορασει, πλεον μου το δειχνει στο νομισμα που ειχε ο πωλητης στην σελιδα (αγγλικη λιρα, δολλαριο, κλπ). Υπαρχει τροπος να ορισω καπου στο ebay, να μου τα δειχνει σε ευρω(ας κανει την μετατροπη το ebay! αλλωστε με ευρω πληρωνω!), οπως τα εδειχνε ολα τα προηγουμενα χρονια; Σχεδον σιγουρα οχι.Τσεκαρε το προιον που θες και βαλε το να το βρεις απο το ebay.de ή ebay.it πχ .Λογικα θα σου το βγαλει με το νομισμα του seller και απο κατω με το νομισμα του ευρω.Στο τελος ωστοσο στην παραγγελια θα σου το βγαλει να το πληρωσεις παλι με το αρχικο νομισμα. Συνεπως προτεινω να το αγορασεις με revolut καρτα ή απλα να αφησεις την τραπεζα σου να κανει το συναλλαγμα.Προσοχη στα τελωνεια με το vat. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα