Προς το περιεχόμενο

O παιχταράς όλων των εποχών !!!

@''elf''@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορεις να διαχωρισεις το "ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα" και το σκετο "προσωπικοτητα"??

Δεν δέχομαι το διαχωρισμό και τον ορισμό της ποδοσφαιρικής προσωπικότητας αλλά μπορώ να το δεχτώ για χάριν συνεννόησης και ας λήξει εδώ το θέμα.

Μεγαλύτερη προσωπικότητα μου φαίνεται ο gerrard ποδοσφαιρικά (σύμφωνα με το δικό μου ορισμό). Μου φαίνεται καλό παιδί και αρχηγική προσωπικότητα. Θα δείξει όμως. Δεν τον ξέρω και πααάρα πολύ καλά.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
προφανως αγνοείς κάποια πράγματα οποτε ειναι ανωφελο να συνεχίσω να συζητώ. ο εταιρος μήτσος σου εδωσε ενα λινκ, διαβασε, κακό δεν κάνει.

ψαξε να βρεις την δήλωση που εκανε για τον λεπεν και τον εστειλε για χορτα.

Ps. ο λεπεν ειναι ακροδεξιος πολιτικός και ο ζινταν μεταναστης απο αλγερινούς.

Αν σου αρκούν αυτά για να χαρακτηρίσεις κάποιον προσωπικότητα, έχουμε χιλιάδες τέτοιους.

Δημοσ.

Manuel,λες τον Ζιντάν αλήτη και εγωιστή μόνο από την κουτουλιά που έριξε στον Ματεράτσι?Γιατί αν είναι έτσι είσαι λάθος.Ψάξε λίγο πληροφορίες για την προσωπικότητά του και όταν σχηματίσεις ολοκληρωμένη εικόνα μπορείς να τον χαρακτηρίσεις.Η κουτουλιά του και γενικά άλλες ενέργεις που έχει κάνει και έχει πάρει κόκκινη δείχνουν ότι είναι οξύθυμος.Και γενικά ο Ζιντάν είναι γνωστό ότι νευριάζει εύκολα.Δηλαδή άμα κάποιος ωευριάζει εύκολα σημαίνει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος?

Όντως η κουτουλιά δεν ήταν η καλύτερη κίνηση.Όχι ότι δεν του άξιζε του κ@λοματεράτσι.Αλλά,εκτός ότι χάλασε την εικόνα του σε άτομα που τον έχουν απλώς ακουστά (σαν τον Manuel,αλλά και κάτι γνωστούς που ξέρω),αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει και ένα ακόμα μουντιάλ.Το τέλειο φινάλε για την καρίερα του.Αν και αν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα.

Προσωπικά ο Ζιντάν μου αρέσει πάρα πολύ και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος.

Καλα οχι και ο ροναλντινιο καλυτερος ποδοσφαιριστης ολων των εποχων.

Το παληκαρακι ξερει ΘΡΥΛΙΚΗ μπαλα αλλα σε καμια περιπτωση δε φτανει επιτευγματα αλλων (που πιθανοτατα να ξεραν χειροτερη μπαλα)

Πχ θεωρω ΠΟΛΥ ΠΙΟ μεγαλη προσωπικοτητα το Ζινταν το Κιν το Γκιγκς τον Ανρι απτο ροναλντινιο και χαλαρα πιο καλους ποδοσφαιριστες.(που στην τελικη και οι 4 ξερουν χειροτερη μπαλα απτο βραζιλιανο)

Ε,όχι και ο Ροναλντίνιο ξέρει καλύτερη μπάλα από τον Ζιντάν.Το μυαλό του Ζιντάν δε νομίζω να μπορεί ν ατο ξεπεράσει κανένας ποδοσφαιριστής αφτής της εποχής.Ο άνθρωπος ξέρει τέλεια μπάλα.Ο Ροναλντίνιο είναι πολύ κολπατζής.

Οι περισσότεροι καλοί ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ήταν πολύ γρήγοροι,ενώ ο Ζιντάν έκανε ότι έκανε και ήταν και αργός.Χρησημοποιούσε πιο πολύ το μυαλό του.

Δημοσ.
Αν σου αρκούν αυτά για να χαρακτηρίσεις κάποιον προσωπικότητα, έχουμε χιλιάδες τέτοιους.

αντιστρέφω την ερωτηση σου και ρωταω αν αρκει μια κουτουλια να χαρακτηρίσει τον ζινταν καθικη σβήνοντας ότι ειχε κάνει εως τώρα

Δημοσ.
Συγγνώμη, αλλά ο Ζιντάν πρώτος γύρισε και είπε όλο ψωνισμό στο Ματεράτσι "αν θέλεις τόσο τη φανέλα μου, θα στη δώσω μετά τον αγώνα". Μην τον παρουσιάζετε λες και δε λέει ποτέ τίποτα στο γήπεδο, γιατί κόβω το χέρι μου ότι λέει (και δε θα μπορώ να παίζω πιάνο μετά και θα μείνω άνεργος).

Συγνώμη Μανουελ αλλά που είδες τον ψωνισμό από τη στιγμή που ο άλλος του τράβαγε τη φανέλα συνέχεια? ίσα ίσα που η συγκεκριμένη φράση ήταν ιδιαίτερα έξυπνη και με στόχο να διακωμωδήσει την κατάσταση χωρίς να προσβάλει τον άλλο.

Άσχετα με το τι έκανε ή όχι ο Ζιντάν (το οποίο ήταν λάθος και το παραδέχτηκε) το να μειώνεις ένα παίκτη που εκτός της ποδοσφαιρικής προσωπικότητας και ικανότητας, είναι και από τους λίγους ποδοσφαιριστές που ενεργά έχουν προσπαθήσει να βοηθήσουν με το όνομα τους και την περιουσία τους τους αναξιοπαθούντες αυτού του κόσμου, δείχνει εμπάθεια.

Ότι και να λες ο Ζινταν ήταν και είναι από τις προσωπικότητες της Γαλλίας και αποδεικνύεται από την αγάπη που του είχε και έχει ο Γαλλικός λαός. Και μια κουτουλιά στο τελικό (και τελευταίο του παιχνίδι) δείχνει ότι είναι άνθρωπος και αυτό εν τέλει το εκτίμησαν πολλοί. Επίσης αυτή η κουτουλιά δεν είναι δυνατόν να ακυρώσει την όλη προσφορά του παίκτη στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Αν κάποιοι προτιμούν να βλέπουν μόνο το μεμονωμένο γεγονός και όχι το σύνολο, είναι δικό τους πρόβλημα.

Δημοσ.

λολ αυτο το "αν καποιοι" με σκοτωσε, για πολιτικος πρεπει να πας :D

Συμφωνω παντως, ολοι οι ποδοσφαιριστες εχουν κανει τις μλκιουλες τους.

Δλδ κ ο ριβαλντο δεν ειναι προσωπικοτητα? Θυμασαι τα καραγκιοζιλικια που εκανε με τους τουρκους? Ενταξει μην υπερβαλουμε

Δημοσ.

Λοιπόν για να διαχωρίσουμε τα πράγματα..Σε ένα αφιέρωμα που είχα διαβάσει πριν από ένα χρόνο περίπου, είδα ότι ο Ζιζού έχει πάρει σε όλη την καριέρα του γύρω στις 13 κόκκινες κάρτες. Έιναι μεγάλος αριθμός αν αναλογιστει κανείς ότι ο τύπος δεν έιναι ούτε αμυντικός, ούτε χαφ αλλά οργανωτής, αλλά αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα.. Εκείνο που λέει είναι ο τρόπος που τις πήρε...δηλαδή μέσα από συμπλοκές, ανταπόδοση χτυπημάτων κλπ. Τί μας λέει αυτό???Μήπως μας λέει ότι ο τύπος είναι παλιο-χαρακτήρας???Και βέβαια όχι ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το συνολικό προφίλ του και την μάλλον ήρεμη εικόνα που βγάζει! Αλλά μας λέει ότι ήταν σίγουρα οξύθυμος και ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί καλά τις προκλήσεις στο γήπεδο!! Επίσης δεν λέει κάτι για προσωπικότητα (την στιγμή που αναφέρατε ιδρύματα και αγαθοεργίες) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ!!!ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ...Μάλλον εκεί μπερδεύεστε...

Όσο για αγωνιστική προσωπικότητα, η διαφορά με τον Ροναλντίνιο φάνηκε στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου...Τη στιγμή που ο ζογκλέρ είχε χαθεί μέσα στο γήπεδο, ο 34αρης Ζιζου (ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός εγκέφαλος κατ'εμέ, όχι παίκτης αλλά εγκέφαλος) παρέδιδε μαθήματα οργάνωσης και ορθολογισμού στο παιχνίδι του με τον Ζε Ρομπέρτο και τον Έμερσον να τον κοιτάνε σα χάνοι....

Ένας άντρας, ένα παιδί και ένα κρίσιμο ματς που φανερώνει τη διαφορά τους...

Δημοσ.

john1987,έχω την εντύπωση αλλά ακούω και από πολλούς άλλους ότι ο Ζιντάν είναι αργός.Τώρα δεν λέω μπορεί να έχεις εσύ δίκιο.

Freestyler83,εν μέρει μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν συμφωνώ στο ότι είναι παλιοχαρακτήρας διότι χαρακτήρας δεν είναι μόνο το πως αντιδρας μέσα στο γήπεδο.

Δημοσ.

παιδια εβλεπα ενα αφιερωμα στο αγγλικο ποδοσφαιρο και ειδα κατι απιστευτα γκολ ενος αγνωστου για μενα ποδοσφαιριστη Matthew Le Tissier.Πραγματικα ειδα και στο youtube γκολαρες.Οχι βεβαια οτι ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης,παιχταρας ολων των εποχων.Οσο για τον ronaldo αυτα που εκανε στην barcelona δεν τα εχει κανει αλλος επιθετικος αλλα μετα τον τραυματισμο δεν ειναι ο ιδιος,15 κιλα πιο παχυς. :)

Δημοσ.
john1987,έχω την εντύπωση αλλά ακούω και από πολλούς άλλους ότι ο Ζιντάν είναι αργός.Τώρα δεν λέω μπορεί να έχεις εσύ δίκιο.

Freestyler83,εν μέρει μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν συμφωνώ στο ότι είναι παλιοχαρακτήρας διότι χαρακτήρας δεν είναι μόνο το πως αντιδρας μέσα στο γήπεδο.

G_Zisis, γενικά ήταν αργός αλλά ήξερε να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να μοιράζει σωστά το παιχνίδι, δυο χαρακτηριστικά που έκρυβαν την αδυναμία του..

Δεν εννοούσα ότι ήταν παλιοχαρακτήρας, απλά ότι είχε αυτό το ελάττωμα..Πάντως καλά έκανες που μου το ανέφερες γιατί όντως δεν το ξεκαθάρισα, thanks

Δημοσ.
παιδια εβλεπα ενα αφιερωμα στο αγγλικο ποδοσφαιρο και ειδα κατι απιστευτα γκολ ενος αγνωστου για μενα ποδοσφαιριστη Matthew Le Tissier.Πραγματικα ειδα και στο youtube γκολαρες.Οχι βεβαια οτι ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης,παιχταρας ολων των εποχων.Οσο για τον ronaldo αυτα που εκανε στην barcelona δεν τα εχει κανει αλλος επιθετικος αλλα μετα τον τραυματισμο δεν ειναι ο ιδιος,15 κιλα πιο παχυς. :)

Αυτός που λες όντως άφησε ιστορία στο νησί, αλλά μόνο εκεί...Έπρεπε να δεις και εναν απίστευτο, LeChaux νομίζω τον έλεγαν...

Δημοσ.

Έχω απαντήσει σε όλα όσα μου γράψατε νωρίτερα (όποιος δε βαριέται, ας ξαναδιαβάσει), οπότε μπορούμε να το σταματήσουμε το θέμα. Φαίνονται τα σημεία που έχουμε διαφωνία.

Δημοσ.

ενα τραγουδι που λεει για τον Ζιντάν επαιζε στην ελλάδα; το Zidane y va marquer ( Ο Ζιντάν θα σκοράρει)

καλο τραγουδακι ακουστε το οποιος θελει

Sto moudial 2006 στη γαλλια επαιζε στο ραδιο πριν απο καθε αγωνα και το τραγουδαγαν οι οπαδοι στο γηπεδο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...