donmitsos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 με ενδιαφερει εναs player με μεγαλη χωριτηκοτητα και μεγαλη οθονη για να βλεπω videos και ανακουω μουσικη...Δεν με ενδιαφερει κατι αλλο...Ειναι καλη επιλογη για αυτα που ζηταω?
parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εγώ νομίζω ότι είναι αρκετά καλή επιλογή. Εκτός αν ψάχνεις κάτι εξειδικευμένο (π.χ. υποστήριξη H.264 videos χωρίς reencoding, πολύ μεγάλη αυτονομία), για το οποίο και πάλι θα πρέπει να πας σε ακριβότερα μοντέλα (π.χ. Sandisk Sansa View/iPod για H.264, Sony για αυτονομία).
hurin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα παρέλαβα το δικό μου (8gb). Πολύ όμορφο εμφανησιακά! Το cd χρειάζεται πουθενά ή να μην κάνω τον κόπο να το βάλω?
FarCry Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Εγώ νομίζω ότι είναι αρκετά καλή επιλογή. Εκτός αν ψάχνεις κάτι εξειδικευμένο (π.χ. υποστήριξη H.264 videos χωρίς reencoding, πολύ μεγάλη αυτονομία), για το οποίο και πάλι θα πρέπει να πας σε ακριβότερα μοντέλα (π.χ. Sandisk Sansa View/iPod για H.264, Sony για αυτονομία). καλά όχι και πολύ ακριβότερα...94 euro έχει το S638 αλλα στο amazon. εδώ στο ελλάντα κάνει 150+
ταμτακος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να παιζουν τα τραγουδια ενος αλμπουμ με την κανονικη τους σειρα και οχι οπως γουσταρει το μηχανημα?
furious99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να παιζουν τα τραγουδια ενος αλμπουμ με την κανονικη τους σειρα και οχι οπως γουσταρει το μηχανημα? Κουμπακι τερμα πανω δεξια ---> Μορφη αναπαραγωγης ---> Κανονικη Αυτο εννοεις?
ταμτακος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Κουμπακι τερμα πανω δεξια ---> Μορφη αναπαραγωγης ---> Κανονικη Αυτο εννοεις? ευχαριστω φιλε!!Δεν το ειχα προσεξει:-D
hurin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μου περνά τις φώτο των αλμπουμ. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο, πέρα από το να φορτώνω τα τραγούδια με το mediamonkey?
furious99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μου περνά τις φώτο των αλμπουμ. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο, πέρα από το να φορτώνω τα τραγούδια με το mediamonkey? Νομιζω οτι αν ειναι η φωτο στον ιδιο με φακελο με τα τραγουδια και με το ονομα folder.jpg την εμφανιζει αυτοματα...
hurin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Νομιζω οτι αν ειναι η φωτο στον ιδιο με φακελο με τα τραγουδια και με το ονομα folder.jpg την εμφανιζει αυτοματα... Είχα την εντύπωση οτι το mediamonkey τις κατέβαζε αυτόματα από το νετ. Λάθος, ε? ---------------- Now playing: TYPE O NEGATIVE - VAMPIRE THE MASQUERADE via FoxyTunes
furious99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Είχα την εντύπωση οτι το mediamonkey τις κατέβαζε αυτόματα από το νετ. Λάθος, ε? Αυτο νομιζω γινεται μονο με τα cd, οχι με τα mp3...
kokoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Παίδες, γεια σας κι από μένα. Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του 8Gb (+8Gb SDHC). Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με MP3s αλλά το ZEN φαίνεται καταπληκτικό. Με βοηθήσατε πολύ μέσα από το forum να καταλάβω 2-3 πραγματάκια που δεν ήξερα και ευχαριστώ πολύ. Μια ερώτηση μόνο: τί πρέπει να κάνω για να ενσωματώσω υπότιτλους σε .avi που να παίζουν καλά στο ΖΕΝ? Έχω εμπειρία από το aviaddxsubs, αλλά είναι μόνο για φέτες από όσο ξέρω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κανα πρόγραμμα? Λογικά, θέλω να γίνεται πρώτα η ενσωμάτωση με κάποιο πρόγραμμα και μετά να το μετατρέπω μέσω του any video converter. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά
kokoman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ...κάποιος??? είναι λίγο ανάγκη να μάθω, γιατί μπαίνω φαντάρος σε λίγες μέρες.
parsifal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μια ερώτηση μόνο: τί πρέπει να κάνω για να ενσωματώσω υπότιτλους σε .avi που να παίζουν καλά στο ΖΕΝ? Έχω εμπειρία από το aviaddxsubs, αλλά είναι μόνο για φέτες από όσο ξέρω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κανα πρόγραμμα? Λογικά, θέλω να γίνεται πρώτα η ενσωμάτωση με κάποιο πρόγραμμα και μετά να το μετατρέπω μέσω του any video converter. Καμιά ιδέα? Για ποιο λόγο να κάνεις 2 φορές reencode το αρχείο; Το Any Video Converter δεν υποστηρίζει υποτίτλους από εξωτερικό αρχείο, ώστε να γίνει η δουλειά «μια κι έξω»... ;
kokoman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου ευχαριστώ κατ'αρχάς. Από όσο έχω δει και μέσα από το πρόγραμμα και στο internet, δεν έχει δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων. Δεν με πειράζει όμως να αλλάξω πρόγραμμα. Χρησιμοποιώ αυτό επειδή είναι πολύ γρηγορότερο από το πρόγραμμα του Zen. Αν υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει το "2 σε 1" ακόμα καλύτερα. Εσύ έχεις καταφέρει με κάποιον τρόπο να ενσωματώσεις υπότιτλους σε βίντεο και να το δεις κανονικά στο Ζεν? Υ.Γ. Και κάτι ακόμα (δευτερεύων): έχει σημασία αν θα το μετατρέπω σε .avi ή σε .wmv? Βλέπω ότι το Ζεν παίζει και τα δύο κανονικά. Υπάρχει κάποιος λόγος που θα έπρεπε να προτιμήσω ένα από τα δύο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.