Προς το περιεχόμενο

ASUS Eee PC 701

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι αλλα το 9αρι ρε παιδια ειναι ιδιαιτερα ακριβο.το σκεφτηκα πολυ και τελκα παρηγγειλα το 7αρι την πεμπτη καθως κοστιζει 440 ευρο με τον 20αρι δισκο με λινουξ,επιπλεον και σημερα να το παραγγειλει καποιος θα το εχει ιουνιο.

Ολα αυτα τα βρισκω πολυ αρνητικα και ειδικα αμα σκεφτει κανεις τι μπορει να παρει σε 12 ιντζες οπως το backard bell τοτε μαλλον το eee πιο πολυ κοσμημα μου κανει παρα εργαλειο

για ποιον packard bell μιλά;

και που μπορουμε να τον αγοράσουμε?

ρωτάω γιατι σκεφτόμουν να αγοράσω το νεο eee PC

Δημοσ.
WISE τελικά το έκανα.Σέυχαριστώ πάντως .

Τώρα προσπαθώ να εξελληνίσω το περιβάλλον.Έχει μια πόλύ καλή σελίδα με οδηγίες λεπτομερείς και κατανοητέσ.

Eίναι http://blog.edu.gr/archives/ στα πρόσφατα σχόλια "Ζωντανή Μάθηση"

Το μηχάνημα πάντως είανι πολύ καλό ,'οχι για πολύωρη εργασία και όχι σαν βασικός Η/Υ.Το πληκτρολόγιο έχει σχετικά καλή αίσθηση και δε δυσκολεύεσαι να πληκτρολογήσεις.

και το αγγλικο περιβαλον ειναι πολυ καλο.νταξει δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.:-)

ποιο προτιμας το easy mode?

φιλε μου παντως ειναι πολυ ενδιαφερον το link που μου εδωσες.8α το δοκιμασω να δω τι παιζει!οταν το κανεις ριξε μια ειδοποιηση...B):-D:lol:

Δημοσ.

το πήρα για την κοπέλα μου (ρε ροζ) και μετά ζήλεψα και πήρα και για εμένα (όχι σε ροζ, είχε τελειώσει :P) τοεργαλείο σκίζει, το wifi πιάνει κοντά διπλάσια εμβέλεια με το full size laptop μου (έχουν wifi chipset από την ίδια εταιρία!) και γενικά το έχω πάντα μαζί μου με κλειστή οθόνη να ακούω μουσική (ή να σκάω κανένα skype με την 3G/HSDPA καρτούλα της ****) έχει μεγάλη αυτονομία και το λειτουργικό που έχει πάνω είναι πολύ καλό αλλά το έβαλα eeexubuntu (το οποίο πάει σφαίρα)... του κότσαρα και μια SDHC κάρτα 8gb και είμαι περδίκι. Το παλιό λάπτοπ το έβαλα στο μπάνιο να βλέπω καμία ταινία :P

Δημοσ.

Ηeyou αναφερομουν στον Packard Bell Easynote BU45-P-108 που τον εχουν κανει παρουσιαση μεσα στο φορουμ κιολας (εδώ)

και τον ειχε στο e-shop 599 ευρω.εξαιρετικη τιμη για τα χαρακτηριστηκα και αυτα που εδινε(μεχρι και 2η μπαταρια).Απο ποιοτητα το ειχα δει απο κοντα ισως φαινονταν λιγο φθηνο αλλα δεν ηταν στην πραγματικοτητα.

Εχε το νου σου αν σε ενδιαφερει μπας και τον ξαναφερει το e-shop ή ρωτα τους.

nekys επειδη το ψαχνω το θεμα sdhc ποια πηρες ??

Δημοσ.

παιδια πήρα το eeepc και θέλω να βάλω windows cd rom usb δεν εχω μηπως θα μπορουσε κανείς να μου που θα βρω μια εκδοση windows που να ειναι κατάλληλη για το eee pc μου και να τα περασω απο το stickaki μου????

Δημοσ.

παιδιά,όσοι θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν σημεία στίξης στα ελληνικά και δεν ενδιαφέροντα ια ..κινέζικα πρέπει να απενεργοποιλησουν το SCIM κάνοτας τα παρακάτω:

alt+ctrl+t

sudo apt-get remove xandros-scim

Ν

Σχετικό link έχει δοθει από άλλον insomniac σε παλιότερο post.

Δημοσ.

Μια βοήθεια σε ενα μπερδεμένο ?? :fear:

στο easy mode έχω ελληνικά κανονικά παντου

ακολούθησα αυτές τις οδηγίες http://blog.edu.gr/archives/13

στο advance mode τωρα εχω πρόβλημα

είτε με τον scim είτε απενεργοποιώντας τον scim

δεν κατάφερα να γράψω ελληνικά πουθενά ψαχνω εδω http://forum.eeeuser.com/

αλλα δεν κατάφερα τπτ μπορει καποιος να δωσει κανενα link

η καμια ιδεα

ευχαριστω

ps

ο scim ειναι μονο για τα κινεζικα δηλ μπορω να τον "σουταρω" ??

Δημοσ.

Μπορει να αναφερει οποιος γνωριζει αξιοπιστα ιντερνετικα καταστηματα που να στέλνουν Ελλαδα και να εχουν το eee pc 900?

Δημοσ.

http://www.clove.co.uk

και γω απο κει εχω παραγγειλει το 701 και το περιμενω,βεβαια ρωτα πρωτα σε ποσο καιρο θα το εχεις γιατι γινεται χαμος και λογικα θα σου πουν κανα ιουνιο

Δημοσ.

μεχρι τον Ιουνιο θα το εχουν φερει και εδω.

Συν το 'καπέλο' που θα βάλουν, πιστευω θα ισουται οσο στα on-line καταστηματα του εξωτερικού, συν τα μεταφορικά.

Δημοσ.

παιδιά, υπάρχει καμία σχετική πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το ASUS EEE PC 900 - Windows XP στην Ελλάδα?Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επίσης, γνωρίζετε αν η οθόνη του 900 είναι touchscreen;

Στην αρχή διάβαζα ότι θα είναι, αλλά τώρα δεν βλέπω κάποιο review που να το αναφέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...