Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά η bet365 ειναι απάτη, βγάζει χαμένα αποτελέσματα στοιχημάτων που εχουν κερδηθεί . Μου το εκανε επανειλημμένα, επικοινωνησα μαζι τους live και πουλαγαν τρελα κοινώς το επαιξαν ινδιάνοι και πηγαν να μας βγάλουν και τρελούς. Σας μιλάω για αγωνες που τους παρακολουθώ ζωντανά και δεν σηκωνει αμφισβήτηση το αποτέλεσμα.

Τα στοιχήματα δεν τα πηρα ποτε και ουτε μια συγνώμη δεν ζήτησαν.

Ευτυχως δεν επαιξα πολλα.

Γιαυτο προσοχή με τους απαταιωνες αυτούς.

εγώ πάλι έχω διαβάσει τα καλύτερα....πες μας ακριβώς τι συνέβη

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν παίζεις στο ανταλλακτήριο τής betfair, η εταιρεία κρατάει ένα ποσοστό των κερδών σου που καθορίζεται από points που μαζέψεις ανάλογά με τον τζίρο που κάνεις.

Όταν παίζεις παρολιη εταιρεία δεν κρατάει απολύτως τίποτα. Γενικά η betfair είναι πόλι καλή όταν θες να παίξεις εκπλήξεις. Εκεί δίνει πραγματικά μεγάλες αποδόσεις.

Από εκεί και πέρα όταν παίζεις φαβορί όπως και να το κάνουμε δεν έχει πολύ μεγάλες αποκλίσεις.

Δημοσ.
Κάποιο παράδειγμα έχεις να μας δώσεις?Γιατί συγγνώμη κιόλας αλλα με το να λες κλεφτες ktlp λίγο δύσκολα να σε πιστέψω για την συγκεκριμένη εταιρεία

Koίτα φίλε στο live στοιχημα η bet365 κλεβει με οποιον τροπο μπορει.Στο λεω δοκιμασμένα ειχα περιπέτειες και ευτυχως δεν ειχα παιξει πολλα γιατι αντε να τους τα επαιρνα πισω μετα.

Υπαρχουν αγωνες που τους δειχνει live, αλλο σκορ γραφει η οθονη προβολης του αγωνα και αλλο η κονσολα της bet365 και ενω το σωστο σκορ το βλεπεις ζωντανα και ειναι επιβεβαιωμένο 100% αυτοι υπολογιζουν τα στοιχηματα με οτι γραφουν αυτοι, δηλαδη οτι τους κατεβει. Ειδικα για καποια αθληματα οπως τενις ,βολει, μπασκετ κτλ που το σκορ τρεχει γρηγορα γραφουν ορισμενες φορες οτι να ναι και σαν να μην εφτανε αυτο στο τελος σου βγαζουν χαμενο σιγουρα κερδισμενο στοιχημα με βαση τον ζωντανο αγωνα που βλεπεις, οπως επισης και σε κατι κορνερ στο ποδοσφαιρο. Αν αυτο λεγεται επαγγελματισμος και αξιοπιστια τοτε παω πασο.

Δεν ξερω για αλλες εταιριες γιατι δεν εχω δοκιμασει, αλλα για τη bet365 το επιβεβαιωνω. Δεν λεω οτι το κανουν σε καθε στοιχημα αλλα μια δυο φορες να σου το κανουν αν εχεις πονταρει μεγαλα ποσα τι κανεις??? Αν θελουν να λεγονται αξιοπιστοι δεν πρεπει να κλεβουν ουτε 1 σεντς απο τους πελατες τους, ετσι δεν ειναι??

• Moderators
Δημοσ.
Koίτα φίλε στο live στοιχημα η bet365 κλεβει με οποιον τροπο μπορει.

Οπως λενε και τα παιδια πριν

Κάποιο παράδειγμα έχεις να μας δώσεις?

Εχω καθε διαθεση να σε πιστεψω,αλλα θα πρεπει να δωσεις και καποια αποδειξη.

Δημοσ.
Οπως λενε και τα παιδια πριν

Εχω καθε διαθεση να σε πιστεψω,αλλα θα πρεπει να δωσεις και καποια αποδειξη.

Συγνωμη ρε φιλε ολα αυτα που αναφερω πιο πανω δεν ειναι αποδειξη?

Σορυ αλλα δεν εχω ταμιακη μηχανη ακομα ..

Σας αναφερω ζωντανα γεγονοτα τι μου ετυχε για να ξερει ο κοσμος να προσεχει.

Αλλη αποδειξη δεν εχω απο το οτι μου εκλεψαν χρηματα που ειχα πονταρει σε αγωνες που εβλεπα live και αυτοι εδιναν αποτελεσματα οτι τους κατεβει.

Με συγχωρεις κιολας ...

Τρελος ακομη δεν ειμαι για να αναγγαζομαι να το καταγγειλω δημοσια κατι μου ετυχε δεν το λεω για πλακα.

Κ εγω γραφτηκα σε αυτη την εταιρια απο τα καλα λογια που διαβασα εδω και μαλιστα εχω κανει και ερωτηση πριν τη δοκιμασω εδω στο forum.

• Moderators
Δημοσ.
Συγνωμη ρε φιλε ολα αυτα που αναφερω πιο πανω δεν ειναι αποδειξη?

Καταλαβαινεις ελπιζω πως και γω μπορω να πω οτι πχ εχω πιασει 4 ασσους στην pokerstars αλλα εχασα απο ενα ζευγαρι 2αρια γιατι μ εκλεψαν.Το οτι στο λεω εγω-που ακομα και να ηξερες ποιος ειμαι πισω απο το nickname-δεν σημαινει πως ειναι και αληθεια.

Σορυ αλλα δεν εχω ταμιακη μηχανη ακομα ..

Ουτε εγω εχω.Αλλα αν σου δειχνα μια pic απο το pc μου με την παρτιδα του παραπανω παιχνιδιου,μαζι με το νουμερακι του table/tournament που επαιζα,ε,εκει σοβαρευουν τα πραγματα.Για αρχη λοιπον πες μας σε ποιους αγωνες σε εχουν κλεψει.

Τρελος ακομη δεν ειμαι για να αναγγαζομαι να το καταγγειλω δημοσια κατι μου ετυχε δεν το λεω για πλακα.

Κ εγω γραφτηκα σε αυτη την εταιρια απο τα καλα λογια που διαβασα εδω και μαλιστα εχω κανει και ερωτηση πριν τη δοκιμασω εδω στο forum.

Δεν σε αποκαλεσε κανεις τρελο απ οσο ξερω-σιγουρα παντως οχι εγω-και οπως ειπα και πριν,εχω ολη την καλη διαθεση να σε πιστεψω αρκει να μου δωσεις κατι χειροπιαστο.

Δημοσ.
Koίτα φίλε στο live στοιχημα η bet365 κλεβει με οποιον τροπο μπορει.Στο λεω δοκιμασμένα ειχα περιπέτειες και ευτυχως δεν ειχα παιξει πολλα γιατι αντε να τους τα επαιρνα πισω μετα.

Υπαρχουν αγωνες που τους δειχνει live, αλλο σκορ γραφει η οθονη προβολης του αγωνα και αλλο η κονσολα της bet365 και ενω το σωστο σκορ το βλεπεις ζωντανα και ειναι επιβεβαιωμένο 100% αυτοι υπολογιζουν τα στοιχηματα με οτι γραφουν αυτοι, δηλαδη οτι τους κατεβει. Ειδικα για καποια αθληματα οπως τενις ,βολει, μπασκετ κτλ που το σκορ τρεχει γρηγορα γραφουν ορισμενες φορες οτι να ναι και σαν να μην εφτανε αυτο στο τελος σου βγαζουν χαμενο σιγουρα κερδισμενο στοιχημα με βαση τον ζωντανο αγωνα που βλεπεις, οπως επισης και σε κατι κορνερ στο ποδοσφαιρο. Αν αυτο λεγεται επαγγελματισμος και αξιοπιστια τοτε παω πασο.

Δεν ξερω για αλλες εταιριες γιατι δεν εχω δοκιμασει, αλλα για τη bet365 το επιβεβαιωνω. Δεν λεω οτι το κανουν σε καθε στοιχημα αλλα μια δυο φορες να σου το κανουν αν εχεις πονταρει μεγαλα ποσα τι κανεις??? Αν θελουν να λεγονται αξιοπιστοι δεν πρεπει να κλεβουν ουτε 1 σεντς απο τους πελατες τους, ετσι δεν ειναι??

Για πες ενα συγκεκριμενο παραδειγμα αναλυτικα να καταλαβουμε ακριβως τι εννοεις. Π.χ αυτο με τα κορνερ. Τι εγινε ακριβως. Τι πονταρες και τι εγινε.

Με γενικοτητες δεν προκειται (απο αυτους που ασχολουνται τουλαχιστον) να σε πιστεψει κανενας.

Δημοσ.

Αυτά τα προβλήματα μπορεί να τα προκαλέσει οποιαδήποτε εταιρεία...η bwin (που είναι γραμμένος ο μισός πλανήτης) κάνει λάθη πολλά..το ζήτημα είναι πως για μικρούς παίκτες...αυτές οι εταιρείες είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Ο φιλος που λέει ότι τον έκλεψαν, αν θέλει μπορεί να μας δώσει από το history που κρατάει η εταιρεία με τους αγώνες που έχει παίξει, ένα screenshot με τον συγκεκριμένο αγώνα που βγάζει χαμένο.

• Moderators
Δημοσ.
να δωσω εγω;

οριστε κυριοι υπερμαχοι της 365:

Αν ο χαρακτηρισμος αναφερεται σε μενα, λαθος καταλαβες και κανε τον κοπο να διαβασεις αυτα που λεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...