Προς το περιεχόμενο

Deus Ex 3: Human Revolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xaxa τι θα γίνει θα παρεις σβάρρνα όλα τα games για να λες οτι είναι τρελα το παιχνίδι ,για να αυξήσεις το counter?

:P Κακιούλα ! :lol: Απλώς είπα να γράψω μισή γραμμή για τα παιχνίδια στα οποία τα στάζω !

Δημοσ.

15€ για dlc που έπρεπε να υπήρχε ήδη ενσωματωμένο στο παιχνίδι? Και πόση διάρκεια θα έχει για να κάνω τον υπολογισμό €/hour???

Δημοσ.

Πανάκριβο το dlc. Με τόσα λεφτά βρίσκεις κανονικά expansion για άλλα game. Και έλεγα να το έπαιζα με το που θα έβγαινε αλλά δυστηχώς θα περιμένω να πέσει η τιμή του.

Δημοσ.

Πανάκριβο το dlc. Με τόσα λεφτά βρίσκεις κανονικά expansion για άλλα game. Και έλεγα να το έπαιζα με το που θα έβγαινε αλλά δυστηχώς θα περιμένω να πέσει η τιμή του.

Download is your friend :D

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια tips σχετικά με το hacking.

Πέτυχα όπως όλοι σας την πρώτη κλειδωμένη πόρτα στο παιχνίδι και παρόλο το tutorial δεν κατάλαβα τί πρέπει να κάνω. Την άνοιξα μεν, αλλά κατά τύχη πιστεύω και θα ήθελα να ξέρω το τί πρέπει να κάνω μιας και είμαι σίγουρος ότι θα βρω πολλές παρακάτω στο παιχνίδι, και είδα ότι αργότερα θα υπάρχει και countdown timer με alarm.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ξεκινας απο ενα node και πρεπει να φτασεις προχωρωντας ενα ενα μεχρι το πρασινο στρογγυλο node. Καθε βημα που κανεις υπαρχει πιθανοτητα να ξεκινησει ο συναγερμος. Τοτε βλεπεις μια κοκκινη γραμμη να καταλαμβανει και αυτη διαδοχικα nodes. Πρεπει να φτασεις στο τελικο Node πρωτος εσυ.

Αν δεις οτι σε παιρνει ο χρονος μπορεις να καταλαβεις καποια προαιρετικα nodes για extra XP η αλλα bonus. Συνηθως αυτο βεβαια τρωει πιο πολυ χρονο.

Αν τα βρεις σκουρα χρησιμοποιεις stop worm για να καθυστερησεις την αντιπαλη process. Αν θες προβαδισμα στην αρχη χρησιμοποιεις nuke ωστε αν δεν εχει χτυπησει ο συναγερμος, δεν θα χτυπησει ουτε στο επομενο node

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...