Th3Beh0ldeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Προσωπικά η σειρά μου άρεσε μέχρι την 4η season δηλαδή για πω ότι συνολικά ήταν καλή και αστεία, μετά στις αρχές του 5ου έκανε μια μεγάλη κοιλιά και αναπλήρωσε λίγο αργότερα. Οι 6,7 season ήταν μόνο για να λες ότι τις είδες. Η 8η φαίνεται να συνεχίζει στα χνάρια αυτών και από ότι φαίνεται τελευταία ακόμα χειρότερα, πλέον μόνο όταν πέρνω την παραγγελία με το φαγητό και την βάζω μπροστά στον υπολογιστή βλέπω τα επεισόδια έτσι για να περνάει απλά η ώρα.
patrickdrd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 γιατι δεν ειχε επ αυτη την βδομαδα; οχι οτι χασαμε κ τπτ σπουδαιο, λεμε τωρα
digia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Χάλια επεισόδιο απλά !!! Το χειρότερο που έχω δει μέχρι στιγμής από το how i met . Ένας marshall gay χωρίς λόγο και ένας Ted για ακόμα μία φορά τα ίδια και τα ίδια !!! 8
vlachaquito Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Χάλια επεισόδιο απλά !!! Το χειρότερο που έχω δει μέχρι στιγμής από το how i met . Αυτο σκεφτηκα και εγω μολις το ειδα. απο τα χειροτερα επεισοδια που εχει δειξει το How i met. πατος...
deesnider Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δε χρειάζεται να καταπονείτε τα πληκτρολόγιά σας. Απλά βάλτε like στο post του Sellers. Τα λέει όλα...
GabrielConnor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εμετός το επεισόδιο, γιατί βλέπω ακόμα αυτή τη σειρά;
D_N_A Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τρένο πάει, τρένο... και χέστηκα κιολας για το πως την γνώρισες...
moukoublen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 πραγματικά κρίμα. Μακάρι να μου σβήσει κάποιος απο τη μνήμη τις 2-3 τελευταίες σεζον... Έχουν κουράσει όλα... τα πάντα. Ακόμα και ο Barney...
Armored Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δυο κωμικες σειρες εβλεπα ο δύστηχος (Community,Himym) και τiς πηδηξαν και τiς δυο. Θα το γυρισω στα Τουρκικα μου φαινεται..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 προφανώς με την απομάκρυνση του Harmon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα