Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά η σειρά μου άρεσε μέχρι την 4η season δηλαδή για πω ότι συνολικά ήταν καλή και αστεία, μετά στις αρχές του 5ου έκανε μια μεγάλη κοιλιά και αναπλήρωσε λίγο αργότερα. Οι 6,7 season ήταν μόνο για να λες ότι τις είδες. Η 8η φαίνεται να συνεχίζει στα χνάρια αυτών και από ότι φαίνεται τελευταία ακόμα χειρότερα, πλέον μόνο όταν πέρνω την παραγγελία με το φαγητό και την βάζω μπροστά στον υπολογιστή βλέπω τα επεισόδια έτσι για να περνάει απλά η ώρα.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χάλια επεισόδιο απλά !!! Το χειρότερο που έχω δει μέχρι στιγμής από το how i met .

Ένας marshall gay χωρίς λόγο και ένας Ted για ακόμα μία φορά τα ίδια και τα ίδια !!!

• Like 8
Δημοσ.

Χάλια επεισόδιο απλά !!! Το χειρότερο που έχω δει μέχρι στιγμής από το how i met .

Αυτο σκεφτηκα και εγω μολις το ειδα. απο τα χειροτερα επεισοδια που εχει δειξει το How i met. πατος...

Δημοσ.

πραγματικά κρίμα. Μακάρι να μου σβήσει κάποιος απο τη μνήμη τις 2-3 τελευταίες σεζον...

Έχουν κουράσει όλα... τα πάντα.

Ακόμα και ο Barney...

Δημοσ.

Δυο κωμικες σειρες εβλεπα ο δύστηχος (Community,Himym) και τiς πηδηξαν και τiς δυο. Θα το γυρισω στα Τουρκικα μου φαινεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...