Cue Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τίποτα, το 7-07 όπως είπατε ήταν άθλιο. Σαν παρωδία μου φάνηκε περισσότερο. Τι να πρωτοσχολιάσω? Το parents theme το ξεχειλώσανε. Το ότι έχασε το δόντι η Nora και το όλο "will turn this around" theme επίσης. Ξέρουμε ποιος ήταν ο σεναριογράφος για το συγκεκριμένο?
bnvdarklord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Απο wikipedia o Matt Kuhn. Στις 7 σεζον βλεπω εχει γραψει 5-6 επισοδεια.
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ξέρουμε ποιος ήταν ο σεναριογράφος για το συγκεκριμένο? Ένας Matt Kuhn σύμφωνα με εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πάντα ο σκηνοθέτης είναι υπεύθυνος σε μια κωμωδία.
Cue Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ο σκηνοθέτης είναι ο κύριος υπαίτιος σε μία ταινία, αλλά για το συγκεκριμένο επεισόδιο σε sitcom αμφιβάλω if he could turn this around.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Και οι ηθοποιοί έπρεπε να γράψω. Sorry. Επί τη ευκαιρία, ένας σκηνοθέτης μπορεί και να καταστρέψει μια καλή ιδέα. Για μένα το θέμα του επεισοδίου δεν είναι προβληματικό. Η εκτέλεση είναι.
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το βασικό είναι να μην μείνει έτσι. Γιατί είναι λογικό να κάνει κοιλιά μια σειρά κάποια στιγμή, ειδικά στα τόσα χρόνια.
slipknot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα μούφα το τελευταίο.
xavier Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 το καναδοθεμα ηταν πολυ καλο...το σμοσμπιχολμς θεμα ηταν κακο...το προαστιοθεμα, αδιαφορο...
Cue Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αν και δεν κρατάει τα ηνία, καμμία σχέση με το προηγούμενο. Γούσταρα τρελά όταν ο Barney έσκασε μύτη Apollo Creed με μουσική Living in America. Το όλο slutty pumpkin δε μου έκανε κάτι και η Katie μου φάνηκε λιγότερη των περιστάσεων.
xri_ni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η αληθεια ειναι πως ηταν λιγο βαρετο το επεισοδιο...ουτε εμενα μου αρεσε το pumpkin θεματακι!
deesnider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Όλο το επεισόδιο, ήταν οι αντιδράσεις και οι εκφράσεις φρίκης - απόγνωσης του Barney, στη σκέψη και μόνο της εν μέρει καναδικής καταγωγής του. Με αυτό το κομμάτι γέλασα αρκετά. Το υπόλοιπο επεισόδιο, για 'μένα ήταν αδιάφορο.
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει δεν ήταν και τόσο χάλια... ή τουλάχιστον το πιο χάλια της σεζόν. Είχα διαβάσει πρώτα το κράξιμο που του ρίξατε και νόμιζα ότι θα είναι σαν το προηγούμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα