Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν επιτέλους πάλι ένα καλό!

αλλά νομίζω ότι πρέπει να την λήξουν την σειρά. Άμα είναι να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε πάλι ένα καλό επεισόδιο...:)

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετριο προς κακο το διπλο φιναλε, απογοητευτικό.Τουλαχιστον

μαθαμε 1-2 πραγματα,ισως και το πια ειναι η μανα?Λογικα του χρονου τελειωνει.

Επεξ/σία από Darky
Δημοσ.

Εγω παιδια παντως δεν εχω ιδιαιετερο προβλημα. Το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι ποια ειναι η γυναικα του Τεντ. Ειναι μια ωρα ευχαριστη σειρα με πολυ ενδιαφεροντες χαρακτηρες ( δεν μιλαω για βαθος αλλα για να περναει ευχαριστα η ωρα ) κσι δεν τρωγομαι να δω τι "θα γινει στο τελος".

Δημοσ.

Εβαλα σε spoiler αυτο που εγραψα παρολο που δεν νομιζω να αφησα καποιο spoiler,αλλα οκ μπορει να κανω και λαθος(επρεπε να το βαλω καλου κακου) :) Συγνώμη αν καποιος το θεωρησε spoiler.

Δημοσ.

Εβαλα σε spoiler αυτο που εγραψα παρολο που δεν νομιζω να αφησα καποιο spoiler,αλλα οκ μπορει να κανω και λαθος(επρεπε να το βαλω καλου κακου) :) Συγνώμη αν καποιος το θεωρησε spoiler.

Δεν πήγαινε σε σένα. Εγώ έκανα βλακεία και ξέχασα να σβήσω και το ποστ του Ανήλικου που τώρα φαίνεται ξεκάρφωτο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχώς και μένα με απογοήτευσε πολύ το φινάλε. Περνάω και πάλι μια φάση όπου δε με ενδιαφέρει τι θα συμβεί με τους χαρακτήρες και αυτό για μένα είναι ένα μεγάλο μείον που υποβιβάζει κάθε σειρά, είτε αυτό μου συμβαίνει από την αρχή (Big Bang Theory, Seinfeld που είναι πολύ καλές σειρές, αλλά τους λείπει αυτό το "κάτι" που θέλω εγώ), είτε αυτό μου συμβαίνει στην πορεία.

Το τρολάρισμα έχει ξεφύγει από κάθε όριο και πλέον με εκνευρίζει.

Μετριο προς κακο το διπλο φιναλε, απογοητευτικό.Τουλαχιστον

μαθαμε 1-2 πραγματα,ισως και το πια ειναι η μανα?Λογικα του χρονου τελειωνει.

Σε καμία περίπτωση δε μάθαμε ποια είναι η μάνα. Η μάνα είναι μια φοιτήτρια που ζούσε μαζί με μια κοπέλα με την οποία έβγαινε ο Τεντ και ήταν στο πρώτο μάθημα που δίδασκε στο πανεπιστήμιο όταν και βρισκόταν σε λάθος αίθουσα (μάθημα οικονομικώς και όχι αρχιτεκτονικής). Δεν έχουμε καμία που να ταιριάζει με αυτήν την περιγραφή.

Δημοσ.

Καλα, αφου απογοητευτηκε κι ο Manuel, φαντασου πόσο εχει πεσει η σειρα :P

Εμενα, η 7η σαιζον μου φαινεται εντελως χαλια, εκτως απο 1-2 επεισοδια. Το χιουμορ ειναι τελειως βαρετο και πολυ μα πολυ προβλεψιμο. Αφου εχω φτασει σε φαση να λεω "τωρα θα γινει αυτο". Η σειρα εχει χασει τη "φρεσκαδα" και την εξυπναδα που ειχε μεχρι τον 5ο κυκλο. Λογικο! Δεν γινεται να ειναι σε υψηλο επιπεδο για 7 σαιζον σερι. Τι να σου κανουν και οι σεναριογραφοι.

Γενικα εχω παρατηρησει οτι σειρες δινουν οτι ειναι να δωσουν το πολυ μεχρι τον 5ο κυκλο. Μετα τις βλεπεις απο συνηθεια.

Προσωπικα, κρινω τις σειρες μεχρι τη στιγμη που ειναι στο peak τους. Μετα, τις επομενες σαιζον δεν τις λαμβανω υποψη. Πιστευω πως αν ηταν στο χερι των σεναριογραφων θα τις τελειωναν νωριτερα.

Αφου ο Μπαρνευ στο τελος ηταν να παντρευτει τη Ρομπιν, γιατι μας πρηξαν τα @@ ενα χρονο με τη Κουιν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...