Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα να δω επεισόδια από τον Νοέμβριο και τα είδα μαζεμένα χτες... αν διάβαζα μόνο τι γράφατε εδώ μέσα θα την είχα κόψει και έκανα μεγάλο λάθος. Μια χαρά πάει για μένα η σειρά και πολύ το ψειρίζεται

Δημοσ.

Ωχ, πάλι συμφωνούμε με τον alexzzz... Κάτι θα συμβεί. Bewaaaare! :mrgreen:

Δημοσ.

Ωχ, πάλι συμφωνούμε με τον alexzzz... Κάτι θα συμβεί. Bewaaaare! :mrgreen:

οκ... ότι είδατε- είδατε... αφού συμφωνούμε λογικά η σειρά κόβεται τώρα στα κοντά :P

Δημοσ.

Είχα να δω επεισόδια από τον Νοέμβριο και τα είδα μαζεμένα χτες... αν διάβαζα μόνο τι γράφατε εδώ μέσα θα την είχα κόψει και έκανα μεγάλο λάθος. Μια χαρά πάει για μένα η σειρά και πολύ το ψειρίζεται

Ναι μωρε, απλά μας αρέσει τοσο πολύ που θελουμε να ειναι τελεια παντα :P

Δημοσ.

Το πρώτο 1/2 του επεισοδίου μου την έδινε, στο ίδιο μοτίβο με τα επεισόδια που δεν μου άρεσαν φέτος/πέρσυ. Ειδικά

οι ήχοι που έκανε ο Barney όταν περιέγραφε το βράδυ του με την Honey ήταν άκρως ηλίθια. Και το τραβούσε και όλας... Γκρρρ

Το ψιλοέσωσαν προς το τέλος. Καιρός ήταν αλλα

Τόσα επεισόδια άφαντη η Zoe, ξαφνικά την ξαναβλέπουμε και σμίγουν..

ΑΓΑΠΑΜΕ PERRY

Όσο το σκέφτομαι, τόσα αρνητικά βρίσκω με την σεζόν... Ασε καλύτερα να μην αρχίζω να γράφω και με κυνηγάτε επειδή γουστάρω 2.5 Men :P

Δημοσ.

εγω ειδα τα 3 τελευταια απανωτα, οποτε σε σχεση με τα αλλα 2 το χθεσινο ηταν σουπερ ;)

αλλα δεν εγκρινω ζωη. πολυ χλιαρη. και πολυ καμερον.

Δημοσ.

Πως να το ξέρουμε? Ίσως να μας το δείξουν και αυτό τώρα, αλλα θα είναι πολύ ξεκάρφωτο. Μα δεν είχαν κανένα πλάνο στο πως θα εξελιχθεί?

Δημοσ.

Μπα δεν πολυκάνει για φοιτήτρια η Zoey. Αλλά δεν έχει και σημασία. Θα το τραβήξουν το όλο θέμα μέχρι το τέλος της φετινής και μετά πάμε γι άλλα. Πάντως ρε γαμώτο όσο σκέφτομαι οτι του χρόνου τέτοια εποχή λογικά θα ξέρουμε την "mother" και μετά τέλος, λέω μακάρι να το συνεχίσουν για καμιά-δυό σεζόν ακόμα... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...