alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Είχα να δω επεισόδια από τον Νοέμβριο και τα είδα μαζεμένα χτες... αν διάβαζα μόνο τι γράφατε εδώ μέσα θα την είχα κόψει και έκανα μεγάλο λάθος. Μια χαρά πάει για μένα η σειρά και πολύ το ψειρίζεται
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ωχ, πάλι συμφωνούμε με τον alexzzz... Κάτι θα συμβεί. Bewaaaare!
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ωχ, πάλι συμφωνούμε με τον alexzzz... Κάτι θα συμβεί. Bewaaaare! οκ... ότι είδατε- είδατε... αφού συμφωνούμε λογικά η σειρά κόβεται τώρα στα κοντά
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Είχα να δω επεισόδια από τον Νοέμβριο και τα είδα μαζεμένα χτες... αν διάβαζα μόνο τι γράφατε εδώ μέσα θα την είχα κόψει και έκανα μεγάλο λάθος. Μια χαρά πάει για μένα η σειρά και πολύ το ψειρίζεται Ναι μωρε, απλά μας αρέσει τοσο πολύ που θελουμε να ειναι τελεια παντα
patrickdrd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ειχε επεισοδιο αυτη τη βδομαδα παιδες; ψαχνω, ψαχνω, δε βρισκω τπτ
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ειχε επεισοδιο αυτη τη βδομαδα παιδες; ψαχνω, ψαχνω, δε βρισκω τπτ το καινούριο 08/02 06x15 Oh Honey
Kasrith Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Το πρώτο 1/2 του επεισοδίου μου την έδινε, στο ίδιο μοτίβο με τα επεισόδια που δεν μου άρεσαν φέτος/πέρσυ. Ειδικά οι ήχοι που έκανε ο Barney όταν περιέγραφε το βράδυ του με την Honey ήταν άκρως ηλίθια. Και το τραβούσε και όλας... Γκρρρ Το ψιλοέσωσαν προς το τέλος. Καιρός ήταν αλλα Τόσα επεισόδια άφαντη η Zoe, ξαφνικά την ξαναβλέπουμε και σμίγουν.. ΑΓΑΠΑΜΕ PERRY Όσο το σκέφτομαι, τόσα αρνητικά βρίσκω με την σεζόν... Ασε καλύτερα να μην αρχίζω να γράφω και με κυνηγάτε επειδή γουστάρω 2.5 Men
marantonis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνω με Kas. Στην αρχη μετριο, μετα βελτιωθηκε αρκετα.
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Barney: Who's your Daddy? Perry: Who's your Daddy? Barney: I don't know!!!! :cry:
salliara Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εγω ειδα τα 3 τελευταια απανωτα, οποτε σε σχεση με τα αλλα 2 το χθεσινο ηταν σουπερ αλλα δεν εγκρινω ζωη. πολυ χλιαρη. και πολυ καμερον.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για θυμηστε μου ποιανής roommate ήταν η mother;
parsifal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για θυμηστε μου ποιανής roommate ήταν η mother; http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/Cindy
bnvdarklord Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Παιζει να εμενε η Zoey με την Cindy πριν παντρευτει;
Kasrith Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πως να το ξέρουμε? Ίσως να μας το δείξουν και αυτό τώρα, αλλα θα είναι πολύ ξεκάρφωτο. Μα δεν είχαν κανένα πλάνο στο πως θα εξελιχθεί?
SteveAngello Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μπα δεν πολυκάνει για φοιτήτρια η Zoey. Αλλά δεν έχει και σημασία. Θα το τραβήξουν το όλο θέμα μέχρι το τέλος της φετινής και μετά πάμε γι άλλα. Πάντως ρε γαμώτο όσο σκέφτομαι οτι του χρόνου τέτοια εποχή λογικά θα ξέρουμε την "mother" και μετά τέλος, λέω μακάρι να το συνεχίσουν για καμιά-δυό σεζόν ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα