klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρούλα το 3ο. Μακάρι να πάει εκει που θέλω να πιστεύω οτι θα πάει. Πανηγυράκι. ^^
sheik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γαματο το επεισοδιο! Δε καταλαβα ομως αυτο με την Ρομπιν. Τι εννοει? Οτι ο Τεντ ειναι ακομα ερωτευμενος? Ή οτι ολες του οι γκομενες στη πραγματικοτητα ενοχλουνται απο το γεγονος οτι η Ρομπιν ειναι ακομα στη ζωη του? Τελος, θα ηθελα να δω οντως τον Barney για την υπολοιπη σαιζον να φοραει τη γραβατα και να μην το τελειωσουν εδω...
vlachaquito Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γαματο το επεισοδιο! Δε καταλαβα ομως αυτο με την Ρομπιν. Τι εννοει? Οτι ο Τεντ ειναι ακομα ερωτευμενος? Ή οτι ολες του οι γκομενες στη πραγματικοτητα ενοχλουνται απο το γεγονος οτι η Ρομπιν ειναι ακομα στη ζωη του? φανταζομαι θα τους δουμε να μαλωνουν, να χωριζουν σαν παρεα κλπκλπ
seishirosakura Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δυνατή συνέχεια μετά το χλιαρό ξεκίνημα. I'm a sucker for old time references :/
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 φανταζομαι θα τους δουμε να μαλωνουν, να χωριζουν σαν παρεα κλπκλπ Εγώ πάλι φαντάζομαι το αντίθετο. Σε προδιαθέτει αρνητικά αλλα ουσιαστικά αυτό που λέει στον τέντ είναι οτι ποτέ δεν ξεπέρασε την robin. Το οποίο εγώ τουλάχιστον πιστεύω ακράδαντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δε καταλαβα ομως αυτο με την Ρομπιν. Τι εννοει? Οτι ο Τεντ ειναι ακομα ερωτευμενος? Ή οτι ολες του οι γκομενες στη πραγματικοτητα ενοχλουνται απο το γεγονος οτι η Ρομπιν ειναι ακομα στη ζωη του? Θεωρώ πως εδώ η σειρά ξεφεύγει από το αμερικάνικο άσπρο/μαύρο = είμαι ερωτευμένος / δεν είμαι ερωτευμένος και υπονοεί πως τα πράγματα είναι γκρίζα. Δε χάνονται τα συναισθήματα έτσι απλά. Και όσο κανείς από τους δύο-τρεις (είναι και ο Barney) δεν προχωράει παρακάτω, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Και πάντα υπάρχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο Ted έδωσε τo OK στον Barney για να διεκδικήσει την Robin και αυτό είναι στοιχείο ότι την ξεπέρασε. Εκείνη την εποχή, όμως, βρισκόταν (δε νομίζω να κάνω λάθος, ε; ) λίγο πριν το γάμο με τη Στέλλα. Εκεί ισχύουν άλλα πράγματα.
bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλό και αυτό, ελπίζω να συνεχίσει ετσι.
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 http://www.stinsonbreastreduction.com/ http://www.linsonbreastlawsuit.com/ και στα gta το κάνουν αυτό με τα site... thumps up
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλα ο Barney σε ρολο gay κομμωτή ήταν απίστευτος.
kk1991 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 κορυφαιο!!!!!!!!!!!! ο barney ειναι θ-ε-ο-ς :-D :-D
tzinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 πιστευω οτι θα του βγενει ποιο ευκολα απο το να παιζει τον γκομενοκυνηγο! Ειναι παντρεμενος με ετερο μαντραχαλο και εχουν υιοθετησει και παιδι!
bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομιζω να ναι τοσο κραγμένη κανονικά :Ρ
tzinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 οχι δεν συμπεριφερεται σαν κραγμενη, τον εχω δει σε πολλα ταλκ σοου και εκει ειναι ο εαυτος του και λεει και για την σχεση του. Βεβαια εχει πεταξει κατι προστυχα αστειακια. Αλλα και στην πραγματικοτητα ειναι γαμω τους τυπους και εχει ψιλοκολλημα με τη μαγεια(οποτε εχει ο κρεγκ φεργκιουσον magick week συμετεχει και ο Neil Patrick Harris), γι αυτο και ο barney κανει συνεχεια ματζικ τρικς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα