bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι ηξερα οτι ειναι ταχυδακτυλουργός, αλλα δεν εχω βρει στο youtube κανα show του. Ειχα βρει αυτο το γαματο που εκανε μικρός:
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ναι ηξερα οτι ειναι ταχυδακτυλουργός, αλλα δεν εχω βρει στο youtube κανα show του. Ειχα βρει αυτο το γαματο που εκανε μικρός: απο κουνια suit up!
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 οποτε εχει ο κρεγκ φεργκιουσον magick week συμετεχει και ο Neil Patrick Harris :-D Γενικά στον Craig πηγαίνει συχνά πυκνά
kuzko21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 παρουσιαζει και τα Βραβεια μαγειας της Αμερικης καθε χρονο αλλωστε. εκει εχει κανει αρκετα τρικς.
kk1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ειναι και λιγο γκει επιτηδες το κανε για να μην τσακωνονται οι γυναικες ποια θα τον πρωτοπαρει.... δε θελει να σπειρει τη διχονια... ειδατε που σας ειπα? τ-ε-λ-ε-ι-ο-ς
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 o μπαρνης φοβερο στο τελευταιο επεισοδιο. επισης οχι και λιγο gays, μεχρι και η wiki το γραφει... αλλα αυτον τον συμπαθουμε γιατι ειναι και γαμω.
xri_ni Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Eγω ξεκινησα πριν λιγες μερες να τη βλεπω!Και ολο το thread εδω ειναι γεματο spoilers ....Ωραια σειρα παντως περναει ευχαριστα η ωρα...
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 http://www.internationalsuitupday.com/ στη σχολη μου:
giorgospan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 http://www.internationalsuitupday.com/ στη σχολη μου: Χμμμ, δε βλέπω την εικόνα που ανέβασες. Αλλά πολύ ενδιαφέρον ακούγεται Μ@λακία που τα φιλαράκια μου που βλέπουν τη σειρά μένουν σε άλλες πόλεις.
thomasG4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξερω για εσας αλλα στο τελευταιο επεισοδιο πεθανα στα γελια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα