alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ακομα ενα χαλι επεισοδιο. Τι θα γινει δε ξερω, θελω τοσο πολυ να ανεβει η σειρα γιατι ειναι λατρεια, αλλα δυσκολα τα πραγματα. true dat... δεν βλεπόταν σήμερα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ε, το σημερινό πραγματικά ήταν πολύ κάτω του μετρίου. Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί.
sheik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Στην αρχη χαρηκα με το που ειδα τον αδερφο του Μπαρνει γιατι το επεισοδιο στη 2η σαιζον που τον γνωριζουμε ειναι απο τα αγαπημενα μου, αλλα ματαια...τον εφεραν να πει μια ατακα?ελεος
bnvdarklord Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ε, το σημερινό πραγματικά ήταν πολύ κάτω του μετρίου. Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί. Ωχ για να το λες εσύ δεν μπορω να φανταστώ ποσο κάτω ειναι
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Χαχα, ναι, πραγματικά. Ούτε εγώ δεν μπορώ να το υπερασπιστώ αυτό το επεισόδιο.
bnvdarklord Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κριμα, γιατι κατι πηγε να κανει η 7η σεζον.
Darky Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Όντως μετριοτητα,μονο η σκηνη με "το φιλι" αξιζε αλλα οχι αρκετα καλη για να το σωσει.Παντως η σεζον μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητεύσει.
privateer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 το χειρότερο επεισόδιο της σεζόν το περνω πισω υπαρχουν και χειροτερα σαν το χτεσινο
bnvdarklord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Χαχα, ναι, πραγματικά. Ούτε εγώ δεν μπορώ να το υπερασπιστώ αυτό το επεισόδιο. Μ'αρεσε τελικά :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα