Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά για να καταλάβω κάτι...όταν λέτε 400+ resist πχ εννοείτε σε όλα τα stats ξεχωριστά (ice,arcane,fire,poison) πάνω από 400 ?

εκτός και αν είσαι μονκ όπου θέλει σε 1 μόνο και τα άλλα παίρνουν το max απο το 1

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με wizard το ACT 1 βγήκε σχετικά εύκολα, πέρα από κάποια elites που απλά προσπέρασα...τώρα ACT 2 να δω με 300 res αυτήν την στιγμή πόσο ξύλο θα φάμε

Δημοσ.

Θα φας πολύ ξύλο.

Το πρόβλημα δεν είναι το να τερματίσεις το παιχνίδι. Δεκάρα δεν δίνει ένας σοβαρός παίχτης του Diablo (όχι των adventures) αν σκοτώσει τον Diablo. Όμως ο DH των 3Μ φαρμάρει siegebreaker στο Act3 και ο βάρβαρος-Monk-wizard-Witch doctor , act1 butcher ή Maghda βαριά. Και εκεί είναι το qq. Δεν θέλουμε να φαρμάρουμε και μεις Siegebreaker, θέλουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.

Δημοσ.

Ας γραψω και εγω τη γνωμη μου αφου μολις χθες τελειωσα με dh το nightmare, παρολο που εχω το game απο day 1... (ναι το ξερω, παω πολυ αργα :lol: αλλα οι μερες που επαιζα με τις ωρες εχουν φυγει εδω και χρονια. Tωρα ασχολουμαι το πολυ 4-5 ωρες τη βδομαδα). btw εχω φτασει και τους υπολοιπους char μεχρι act 1 normal απλα για να δω πως παιζουν....

Στο ζουμι λοιπον. Το παιχνιδι δεν εχει την αιγλη του diablo 2. Μοιαζει πολυ ευκολο γενικοτερα, ισως εκτος απο Inferno που απ τα σχολια των υπολοιπων μοιαζει να θελει γαιδουρινη υπομονη. Τι εννοω, απλα, αν δεις οτι κανεις λιγο dmg, πας, αγοραζεις gear απο ah και εχεις τα Mob 2hit... σε τρωνε με 1-2hit? πας ah και αγοραζεις gear (αφηνω εκτος το inferno mode, καθως μοιαζει η εξαιρεση στο παιχνιδι). Τα drop ειναι πολυ ασχημα και ισως θα επρεπε να φτιαξουν λιγο το lvl range τους πιο μαζεμενο στο Lvl του char....

Θυμαμαι στο diablo 2 απειρα run για να ξεζουμιζουμε τα act για xp, για να ανεβουμε 1 lvl ακομα ωστε να ξεκλειδωσουμε ενα skill, να βαλουμε 2-3 points παραπανω vit η να κανουμε λιγο παραπανω dmg με το αγαπημενο μας skill... Στο diablo 3 αυτο δεν υπαρχει... Το dmg απο τα skill ειναι fixed και εξαρταται απολυτα απο το weap... τα οποια μπορεις ανετα να βρεις απο το ah πολυ φθηνα... κατι σαν να "κλεβεις" με editor στο diablo 2.... Πλεον τα μονα run που μπορεις να κανεις ειναι για gold, κατι το οποιο θεωρω απιστευτα βαρετο...

Τα legendary δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με αυτα του d2... ποσο ξενερα να υπαρχουν μπλε(!) καλυτερα απο τα χρυσα!

Αυτο και μονο του χαλαει ολο το fun του παιχνιδιου... που ειναι τα runs για να πεσει το occulus η το τελευταιο item απο το immortal kings set.....?

Το παιχνιδι περα απο την αρχικη περιεργεια να δεις τα classes, τα skills και το story, δεν προσφερει σχεδον τιποτα... Ενδεικτικο οτι εχω κανει μονο 1 run (απο την αρχη act 4, πριν παω diablo στο nm) για να παρω καλυτερο weap, το οποιο run σταματησα στη μεση γιατι βαρεθηκα.... Στο d2 θυμαμαι να εχω κανει απειρα run mefisto, diablo, baal...

Οσο για follower δεν χρησιμοποιησα καθολου μεχρι τωρα καθως κανενας δεν μου φανηκε ιδιαιτερα χρησιμος βλεπωντας τα skill τους... Αντε να απεφευγα 1-2 deaths, σιγα τα ωα... Ετσι κι αλλιως το παιχνιδι δεν σου δινει αποτρεπτικους παραγοντες απο τον ψοφο.... (οκ, υπαρχει το hardcore, αλλα παιζω για την πλακα μου και δεν θελω η καθε μια βλακεια μου απο απροσεξια να εχει ως αποτελεσμα να χρειαζεται να φτιαξω char απ την αρχη...)

Συνοψιζοντας λοιπον, το παιχνιδι το βαρεθηκα απο τωρα, καθως δεν με κραταει με τον τροπο που με κρατουσε το 2. Μαλλον οι αλλαγες στον τροπο του παιχνιδιου με τα skill να εξαρτωνται απο το weap, το γρηγορο lvling, τα set items μονο στο 60 (μπορει να εχω ηδη τερματισει το παιχνιδι, τι να τα κανω?), τα crapy legendary κτλ κτλ με εχουν ξενερωσει... βασικα αισθανομαι ακριβς οπως οταν μετα απο 7-8 χρονια καψιμο στο diablo 2, εκανα τη βλακεια να βαλω εναν editor για items.... that's it.... χαθηκε ολη η μαγεια..... παει... gone.... πως το λενε....

Αυτα λοιπον... θα κατσω να ασχοληθω και λιγο με τα αλλα classes, τουλαχιστον να τελειωσω σε ολους το normal.... αλλα δεν βλεπω να μου αλλαζει κατι το ενδιαφερον.... (το pvp δεν με ενδιαφερει btw... Ουτε στο 2 επαιζα... yeah, ειμαι μοναχικος τυπος... :P ). Για να μην χαρακτηριστω ως hater η δεν ξερω γω τι αλλο.... το παιχνιδι το ευχαριστηθηκα, ωραια σκηνικα, μουσικουλα, ενδιαφεροντα classes, skills κτλ κτλ... Αλλα δεν βλεπω πως μπορει να με κρατησει οπως το d2 τοσα χρονια (το οποιο btw το εχω ακομα εγκατεστημενο στο pc μου!)

Δημοσ.

(μπορει να εχω ηδη τερματισει το παιχνιδι, τι να τα κανω?)

τι ακριβως εννοεις να εχεις τερματισει το παιχνιδι?

Δημοσ.

Dagon, μπορει και να μεγαλωσα, δεν αντιλεγω... αλλα δεν ειναι περιεργο οτι ακομα παιζω d2 μετα απο τοσα χρονια, ενω το d3 το βαρεθηκα μεσα σε 1 μηνα σχεδον??? θες να μου πεις σε τι περιπου διαφωνεις??

doug21, τερματισμος για τον καθενα σημαινει κατι διαφορετικο στο συγκεκριμενο παιχνιδι... στο post μου εννοω οταν εχει σκοτωσει τον diablo στο inferno οπως ο klainmain... τι αλλο υπαρχει μετα?? max lvl εχεις πιασει πριν το Inferno, οποτε παει το κυνηγι του xp, skill το ιδιο, ολα στο χερι πριν το inferno... τι μενει μετα τον diablo στο Inferno?? να ντυθεις με set item? ειναι χειροτερα απο τα rare (τουλαχιστον) ισως και απο μπλε... legendary?? το ιδιο... so?? ποιο το κινητρο να συνεχιζεις να παιζεις??

Δημοσ.

Dagon, μπορει και να μεγαλωσα, δεν αντιλεγω... αλλα δεν ειναι περιεργο οτι ακομα παιζω d2 μετα απο τοσα χρονια, ενω το d3 το βαρεθηκα μεσα σε 1 μηνα σχεδον??? θες να μου πεις σε τι περιπου διαφωνεις??

doug21, τερματισμος για τον καθενα σημαινει κατι διαφορετικο στο συγκεκριμενο παιχνιδι... στο post μου εννοω οταν εχει σκοτωσει τον diablo στο inferno οπως ο klainmain... τι αλλο υπαρχει μετα?? max lvl εχεις πιασει πριν το Inferno, οποτε παει το κυνηγι του xp, skill το ιδιο, ολα στο χερι πριν το inferno... τι μενει μετα τον diablo στο Inferno?? να ντυθεις με set item? ειναι χειροτερα απο τα rare (τουλαχιστον) ισως και απο μπλε... legendary?? το ιδιο... so?? ποιο το κινητρο να συνεχιζεις να παιζεις??

καταρχην σε τετοια παιχνιδια δεν υπαρχει τερματισμος. τερματισμος υπηρχε χρονια πριν σε διαφορα παιχνιδια που μολις κερδιζες τον τελικο αρχηγο τελειωνε και το παιχνιδι θελαμε δε θελαμε. εδω εχει ψωμι, να ντυθεις, να κανεις τα accomplishments να ξαναρχισεις απο την αρχη με αλλο χαρακτηρα και πολλα αλλα. παντως η γνωμη του καθενος δεκτη 100%. απλα για την ιστορια, αυτο που εχεις παθει εσυ τωρα με το 3 το ειχα παθει εγω με το 2. δεν ειναι οτι δεν ηταν καλο το παιχνιδι φυσικα. απλα ο καθενας διαφερει

Δημοσ.

καταρχην σε τετοια παιχνιδια δεν υπαρχει τερματισμος. τερματισμος υπηρχε χρονια πριν σε διαφορα παιχνιδια που μολις κερδιζες τον τελικο αρχηγο τελειωνε και το παιχνιδι θελαμε δε θελαμε. εδω εχει ψωμι, να ντυθεις, να κανεις τα accomplishments να ξαναρχισεις απο την αρχη με αλλο χαρακτηρα και πολλα αλλα. παντως η γνωμη του καθενος δεκτη 100%. απλα για την ιστορια, αυτο που εχεις παθει εσυ τωρα με το 3 το ειχα παθει εγω με το 2. δεν ειναι οτι δεν ηταν καλο το παιχνιδι φυσικα. απλα ο καθενας διαφερει

μα γι αυτο σου λεω οτι για τον καθενα υπαρχει διαφορετικος τερματισμος... κι εγω το 2 το ειχα και ακομα το λιωνω σε diablo και baal runs, παρολο που εχω φτιαξει τους char μου αμετρητες φορες λογω φορματ και διαφορετικων Build.... απλα επειδη αφου σκοτωνες τα boss ειχες ακομα να φτασεις max lvl (η οσο αντεχες τεσπα :P ) και να πετυχεις complete set η τα υπερτατα legendary... Το d3 δεν μου προσφερει τιποτα τετοιο....

Δημοσ.

μα γι αυτο σου λεω οτι για τον καθενα υπαρχει διαφορετικος τερματισμος... κι εγω το 2 το ειχα και ακομα το λιωνω σε diablo και baal runs, παρολο που εχω φτιαξει τους char μου αμετρητες φορες λογω φορματ και διαφορετικων Build.... απλα επειδη αφου σκοτωνες τα boss ειχες ακομα να φτασεις max lvl (η οσο αντεχες τεσπα :P ) και να πετυχεις complete set η τα υπερτατα legendary... Το d3 δεν μου προσφερει τιποτα τετοιο....

σου προσφερει το να βγαλεις αληθινα λεφτα ομως σε λιγες μερες

Δημοσ.

Γενικά

Όταν κάνετε login, το κουμπί cancel που εμφανίζεται στην οθόνη θα παραμένει απενεργοποιημένο για 30 δευτερόλεπτα αφού εισάγετε το username και των κωδικό σας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η υπερφόρτωση των servers κατά την διαδικασία του login.

Επειδή δεν μπήκα χθές είχα δουλεια ..... Δηλαδη αν οι server ειναι ψιλο FULL λογω κοσμου και οχι λογω Login θα πρεπει εγω να περιμενω 30 δευτερολεπτα καθε φορα ; ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ;

Επισης : Αν βάλω καταλάθος λαθος password τι γίνεται ; Ξανα περιμένω 30 δευτερόλεπτα ;

Δημοσ.

Δηλαδή αδερφέ έχεις DH με 250k damage σωστά?

Ή barb με 80k hp 12k armor 40k dmg 1200 resist σωστά?

Αν όχι τότε δε καταλαβαίνω πως το diablo 3 δεν έχει κάτι να σου προσφέρει. Άσε που έρχεται και το pvp και εκεί αυτά τα τρέχω γύρω γύρω μέχρι το preperation και smokescreen είναι off-cd τα ξεχνάμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...