Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με Wizard εγώ στο inferno έχοντας πειραματιστεί αρκετά με builds και χωρίς υπερβολικές αγορές (μέχρι το ΠΟΛΥ 150κ) από AH, inferno act 2 δυσκολεύομαι πολύ. Για μένα είναι στα όρια του challenging / άι - σιχτίρ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι με 2-3 ακόμα από AH της τάξη των 500κ gold+ θα βγει πιο άνετα αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος για belial. Θα δείξει το Σ/Κ.

Από αυτά που φοράω, νομίζω 1 άντε το πολύ 2 να μου έχουν πέσει. Τα υπόλοιπα από ΑΗ. Χωρίς αυτά δε θα έβγαζα ούτε act 1 inferno.

Παίζω solo και δεν κάνω swap items (βασικά μόνο δίνω στον κολλητό βάρβαρο που είναι μικρότερο lvl / difficulty).

Δημοσ.

σε περιπτωση που εστω κι ενας δεν το ξερει ας το πω μιας κι εγω δεν το ηξερα. το +armor X ενος αντικειμενου (ασπιδα κτλ) ειναι ηδη μεσα στον μεγαλο ασπρο αριθμο απο πανω και δεν ειναι εξτρα. Ενω αντιθετα αν εχει +strength το armor του ανεβαινει κι αλλο μιας και ουσιαστκα το strength αναφερεται στον ηρωα και οχι στο αντικειμενο

Δημοσ.

Όποιοι rusharane για inferno βγάλαν χρήμα από το AH και ντύθηκαν, καθώς μπορούσαν να πουλήσουν εύκολα τα drops.

To ίδιο ισχύει για αυτούς που rollaran τα "σωστά" class στο launch.

Δυστυχώς οι υπόλοιποι που ακολούθησαν(ειδικά αν είχαν από τα λάθος class πχ. melee) απλά σκότωναν τα items στο AH με 5-10k. Και με αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν πχ. Stormshield, String of Ears etc.

Συνεπώς για όλους αυτούς (και γω μέσα λόγω barb) το παιχνίδι είναι δύσκολο. Εκτός από τα legendary που είναι φαρμακείο, τα καλά κομμάτια πχ +78str +78vit +60 all resist (για να μπεις πχ. act2 και να είσαι "ανταγωνιστικός") πάνε κάτι εκατομμύρια.

Έκανα reroll σε mage και μέσα σε 3 μέρες πήγα 60 και είμαι butcher χωρίς καμία δυσκολία. (Αν και δεν μου αρέσει το style του -> (hydra,shoot1,kite), (hydra,shoot1,kite) , ... )

Μάλλον δεν το "ζύγισε" καλά το παιχνίδι η blizzard. Αν και γενικά είναι καλό το game :)

Δημοσ.

Όποιοι rusharane για inferno βγάλαν χρήμα από το AH και ντύθηκαν, καθώς μπορούσαν να πουλήσουν εύκολα τα drops.

To ίδιο ισχύει για αυτούς που rollaran τα "σωστά" class στο launch.

Δυστυχώς οι υπόλοιποι που ακολούθησαν(ειδικά αν είχαν από τα λάθος class πχ. melee) απλά σκότωναν τα items στο AH με 5-10k. Και με αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν πχ. Stormshield, String of Ears etc.

Συνεπώς για όλους αυτούς (και γω μέσα λόγω barb) το παιχνίδι είναι δύσκολο. Εκτός από τα legendary που είναι φαρμακείο, τα καλά κομμάτια πχ +78str +78vit +60 all resist (για να μπεις πχ. act2 και να είσαι "ανταγωνιστικός") πάνε κάτι εκατομμύρια.

Έκανα reroll σε mage και μέσα σε 3 μέρες πήγα 60 και είμαι butcher χωρίς καμία δυσκολία. (Αν και δεν μου αρέσει το style του -> (hydra,shoot1,kite), (hydra,shoot1,kite) , ... )

Μάλλον δεν το "ζύγισε" καλά το παιχνίδι η blizzard. Αν και γενικά είναι καλό το game :)

δε χρησιμοποιουν ολοι hydra. εγω καθολου ας πουμε

Δημοσ.

Μια ερωτηση:

παιζω ενα class και κανω level up τους crafters.

οταν παιξω καινουργιο class,θα πρεπει να κανω απο την αρχη το level up των crafters?

η το leveling των craftesr ειναι κοινο για ολα τα classes που εχω,οπως συμβαινει και με το σεντουκι;

Δημοσ.

Επειτα απο 89 ψοφους στο Αct2 του Inferno με τον Demon Hunter (36k Dps w/o SS,15% critical, 180% crit dmg και 1.96AS με 2H crossbow, 29k life) με τις αορατες γοργονες,με τα σκουλικια που ξεφυτρωνουν απο το εδαφο,το να πεφτεις μονοχιτος συνεχεια δεν εχει καθολου πλακα..αρνουμε να βαλω καποιον αλλον για να μου περασει το content.. Με τα χιλια εφτασα Belial και εφαγα αλλους 25 ψοφους στο phase 2 συνεχεια,και βγηκα. Μονο σπασιμο νευρων αρχιζει και προσφερει,τπτ αλλο.. Και πανω που ελεγα τι κανω λαθος συνεχεια σε αυτο το γαμημενο ACT, διαβαζα στο official forum των DH,οτι πολλοι εχουν και quit game γιαυτο το act. Και περιμενουν πως και πως το επομενο nerf patch,για το οποιο δεν με βρισκει συμφωνο με τα nerfs που ερχονται -.-

• Super Moderators
Δημοσ.

ragαρα κι εγώ αρκετά σήμερα στον Izual, αλλά ευτυχώς έπεσε, πλέον έμεινε μόνο ο Diablo...

Δημοσ.

Χμμ... τέλεια ! bravo σας παιδιά... ευτυχώς που εξηγείται αρκετά πράγματα αναλυτικότατα... οπότε σε ένα μήνα ( omg, δυστυχώς δεν μπορώ ρε, γαμ@το να παίξω το game πιο γρήγορα...σας ζηλεύω ρε μπαγάσιδες... :cry: εγώ ξέρω πως κρατιέμαι ακόμα...), που θα αρχίσει το diablo ΙΙΙ με τον αγαπημένο μοναχό :-D (μόνο χριστιανικά* παιχνίδια παίζει...ο παππούς.. :devil: ) και τουλάχιστον και με τα patch αλλά και εδώ με την πολύτιμη βοήθεια σας, νομίζω θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα...

*λάθος λέξη = ας πούμε από την μεριά των καλών... (κάπως έτσι...καλα μην τρελαθούμε κιόλας)

Δημοσ.

Επειτα απο 89 ψοφους στο Αct2 του Inferno με τον Demon Hunter (36k Dps w/o SS,15% critical, 180% crit dmg και 1.96AS με 2H crossbow, 29k life) με τις αορατες γοργονες,με τα σκουλικια που ξεφυτρωνουν απο το εδαφο,το να πεφτεις μονοχιτος συνεχεια δεν εχει καθολου πλακα..αρνουμε να βαλω καποιον αλλον για να μου περασει το content.. Με τα χιλια εφτασα Belial και εφαγα αλλους 25 ψοφους στο phase 2 συνεχεια,και βγηκα. Μονο σπασιμο νευρων αρχιζει και προσφερει,τπτ αλλο.. Και πανω που ελεγα τι κανω λαθος συνεχεια σε αυτο το γαμημενο ACT, διαβαζα στο official forum των DH,οτι πολλοι εχουν και quit game γιαυτο το act. Και περιμενουν πως και πως το επομενο nerf patch,για το οποιο δεν με βρισκει συμφωνο με τα nerfs που ερχονται -.-

το 3 είναι εύκολο αν το παίξεις σωστά (ποιο εύκολο) hungering with explodes , elemental with ice σωστές traps και θα περάσεις ποιο όμορφα.... όσο για τον belial , ναι είναι κουραστικός ΑΛΛΑ όχι αδύνατος... πας ph3 αφήνεις τον igor ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , πας εσύ τέρμα δεξιά και τον ράβεις με ss

ps1: ποιο κουραστικό είναι οι αόρατοι μαλάκες που κάνουν ignore τις traps παρά ο belial

• Super Moderators
Δημοσ.

άμα βάλεις τα caltrops με το rune για τα 2 secs stun μπροστά σου ενώ κάθεσαι σε γωνία δεν τα κάνουν ignore :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...