Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ah ειναι απλα γελοιο. Δεν μπορεις να κανεις ενα bid με αξιωσεις αφου οποτε γουσταρει ο πωλητης γυριζει πισω το ρολοι του υπολογιστη του και εκει που παει να ληξει η δημοπρασια ΤΣΟΥΠ 1μερα παλι...

Πραγματικα πρεπει να το φτιαξουν αυτο...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

το crossbow δύσκολα θα πουληθεί, πολύ λίγο dps

To ah ειναι απλα γελοιο. Δεν μπορεις να κανεις ενα bid με αξιωσεις αφου οποτε γουσταρει ο πωλητης γυριζει πισω το ρολοι του υπολογιστη του και εκει που παει να ληξει η δημοπρασια ΤΣΟΥΠ 1μερα παλι...

Πραγματικα πρεπει να το φτιαξουν αυτο...

το έκανα αλλά δεν δούλεψε, πόσο πίσω το γυρίζουν?

Δημοσ.

ναι αλλα το ΜΟΝΟ κοντα που βρηκα ειναι με χαμηλοτερο dps και απλα υψηλοτερο Int και εχει και Vit. το πουλαγε για 135κ και ηταν μονο ενα. κατι μπορει να παει. ολα αυτα σε real money θα τα σπρωξω και για λιγα λεφτα μονο και μονο να φυγουν

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σκεφτείς ότι παίρνουν 900 dps 2H bow (μπλε) με τόσο gold, γιατι να δώσουν τόσα για να πάρουν κάτι χειρότερο?

Δημοσ.

τόσο καιρό χρησιμοποιώ paypal και την πιστωτική στο battle.net και όλα ήταν κομπλέ...σήμερα δεν δέχεται τπτ από τα δύο παρόλο που έβαλα και το SMS alert

• Super Moderators
Δημοσ.

"Siegebreaker - (Pulsing damage) Combat against the Siegebreaker Assault Beast has grown more difficult. You are taking damage over time."

έλεος με το enrage...

Δημοσ.

Καμια ωρα πριν τελειωσει και ενω το bid ειναι χαμηλα (100-200.000 για αντικειμενα που αλλου τα βρισκεις μυριο και πανω) ο timer παει 24 ωρες πισω. Καπου ειχα ακουσει για το ρολοι του υπολογιστη δεν το ειχα κανει ποτε ωστε να δω αν ισχυει, αρα καπως αλλιως το κανουν.

Οπως και να χει δεν λεγεται δημοπρασια αυτο το πραγμα και στην τελικη οι βλακες ας βαλλουν ενα ελαχιστο bid να μην περιμενω και γω σα μ@##$%

Δημοσ.

ρε παιδιά επειδή which doctor δεν έχω παίξει τι στατς θέλει αυτός; str int & dex?

γιατί μου κάθονται κάτι random rare που έχουν 3 παραπάνω και λέω τι άκυρα items είναι αυτά;

Δημοσ.

"Siegebreaker - (Pulsing damage) Combat against the Siegebreaker Assault Beast has grown more difficult. You are taking damage over time."

έλεος με το enrage...

Αν καταλαβάινω καλά αυτό είναι απο patch notes?

If so δεν αναφέρεται σε enrage αλλα σε κάποιο extra dot skill το οποίο μάλλον απευθύνεται στους melee εκτός αν μπορεί και αυτός σαν τον diablo να σου κοτσάρει αναπόφευκτα και instadeath dot's απο 20-30yards -.-

Εδώ που τα λέμε είτε solo είτε με party είναι ψιλοαδύνατο να τον φτάσεις σε enrage timer...

Δημοσ.

γεια σας παιδια αντιμετοπιζω το εξης προβλημα........παιζω με dh στο hell εχω 2334.88 dps και δεν μπορω να ανταπεξελθω οταν με πιασουν εχω φυγει με 2 3 χτυπηματα. μπορειτε να δωσετε καμια συμβουλη;

Δημοσ.

γεια σας παιδια αντιμετοπιζω το εξης προβλημα........παιζω με dh στο hell εχω 2334.88 dps και δεν μπορω να ανταπεξελθω οταν με πιασουν εχω φυγει με 2 3 χτυπηματα. μπορειτε να δωσετε καμια συμβουλη;

δεν θυμαμαι ποσο dps ειχα οταν ημουν στο hell , αλλα το 2334,88 μου μοιαζει λιγο.

επενδυσε σε dexterity , attack speed , crit to hit dmg κυριως...

ελπιζω να παιζεις με passive το sharpshooter.

Δεν σου λεω να επενδυσεις σε vitality γιατι στο ινφερνο δεν θα χει καν νοημα..οτι και να κανεις θασαι 1 χτυπημα.

Για να φανταστεις εγω πλεον εχω πεσει στα 26-30k hp και απλα δεν αφηνω να με χτυπησει τιποτα.Εκανα φουλ act1/inferno σημερα...πεθαινα μονο απο δικη μου βλακεια , αν θεωρουσα οτι την ειχα την μαχη και δεν εσκαγα smoke screen , ή εκανα κανα alt-tab στην μεση του πουθενα :)

Στο act2/inferno θελει περισσοτερο προσοχη ...αν προσεχεις μια φορα να μην σε χτυπησουν στο 1 , προσεχεις 10 στο 2...

Η λογικη του hunter ειναι "φατα πριν σε φανε"...αρα αυξανεις τοσο πολυ το dmg/dps ωστε η λιγη ζωη να μην παιζει ρολο μιας και θα πεθαινουν μαζικα και απο αποσταση σε μικρο χρονικο διαστημα.

Δημοσ.

ναι οντως δεν μου φενεται αρκετο το damage μου....αλλα δεν μπορω να κανω πολλα γιατι δεν εχω gold και τα items που βρισκω κατω δεν κανουν για κανενα λογο.....με τι skills παιζεις;

Δημοσ.

Επειδη το αναφερετε πολυ και πολλοι, το chance για crit hit ειναι τοσο σημαντικο?

Οκ κανει παραπανω dmg οταν ''πιανει'', αλλα καλυτερα δεν ειναι να επενδυσεις σε αυξηση των strenght/int/dext ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...