Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως χτες είπα να ξεκινήσω πάλι...αλλά σε hardcore αυτή την φορά.

Έφτιαξα έναν monk..Έφτασα lvl 13,θα το συνεχίσω.

ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ τίποτα..μόνο potions κατά κύριο λόγο,και ελάχιστο χρυσό,και μπλε που δεν είναι καν η κλάση μου...Πολλές φορές σκοτώνω τέρατα και δεν ρίχνει τίποτα..

Δημοσ.

Lvl 13 δηλαδή τι περίμενες να πετάει?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mphxths-2845/hero/13528749

και ομως εμενα σε 1 run act1 εριξε τρια κιτρινα (αυτα που φοραω , δεν θυμαμαι αν ειχε ριξει παραπανω)...

για αυτο ειχα ρωτησει μηπως υπαρχει κανας μυστικος μηχανισμος στο looting system στο hardcore που βοηθαει να ντυθεις πιο ευκολα..λογω της ιδιαιτεροτητας που εχει το mode αυτο

βεβαια μπορει να ειναι και απλα τυχη.

Δημοσ.

αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με blacksmith crafting τι προτείνεται ?

και ποιο plan ειναι must?

To hallowed defenders set στα σιγουρα.. Για αυτο ειναι και τοσο ακριβο βεβαια.

Δημοσ.

Άσε μας μωρέ..τί θέλω να πετάει..να πετάξει κίτρινα,χρυσό!Ολόκληρο skeleton king και την αραχνούλα έφαγα!Μας δουλεύουν κανονικά..!

Τώρα μου πέταξε,όταν έφτασα leoric's .

Ναι είναι permanent death και ξεχωριστό AH .

http://eu.battle.net/d3/en/profile/xtrmsnpr-2869/hero/19995936

Δημοσ.

πολυ αγχος το hardcore παντως..θα το σκεφτω πολυ να το ξαναπιασω...και σιγουρα θα παω τον βαρβαρο full tank...μεχρι να ντυθει :)

Δημοσ.

@ xtrmsnpr

μπορείς όμως να αγοράσεις πολύ φτηνά αλλά συνάμα αρκετά δυνατά κίτρινα items από το ΑΗ ώστε τουλάχιστον στην αρχή που είσαι να αισθάνεσαι πιο ασφάλεια ....

Δημοσ.

356 armor / 157 str / 43 dex / 78 all res / 24% gold find (γαντια)

καλα μυριζομαι οτι ειναι ψιλοκαλο?

Αν είχε και vit, critical hit chance & critical hit damage κάτι θα έκανες...

Δημοσ.

Είχα να δω legendary κανα μήνα, και μου πέσανε 3 σε δυο μέρες.

Ένα Dawn με καλά stats αλλα 669 dps

Ένα Sledge of Athskeleng , 2h mace 1038 dps, +1100 Loh , +5% damage to life, +12% movement speed, +88 dex, +107 vit

Και ένα The Gidbinn me 740dps, 137 int , + αλλα που δεν ενθυμούμαι :D

Και ένα γαμάτο shield 1380 armor, 17% block, 7.0% crit, vitality , dex, str 100aria+ , woot :D

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου έπεσε ενα Chest Armor με 80vit, +350 Armor, 80 All Res, 200 κάτι regeneration & 3 socket... Θα πιάσει τίποτα λέτε?

To armor tou chess ειναι το μεγαλο νουμερο που γραφει πανω στην αρχη. Αν μετα λεει το +350 ΜΗΝ το λαμβανεις υποψην

γιατι συμπεριλαμβανεται στο πανω νουμερο... ! το 80 all res ειναι γαματο φυσικα αφου πιανεις ταβανι.

Για το ποσο θα πιασει εξαρταται κυριως...

απο το ποσο...ΘΥΜΑ ειναι ο εκαστοτε αγοραστης :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...