Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5Lksx.jpg

Πόσο να το βάλω λέτε? O Azmodan το έριξε στο άκυρο...

αν σου πω ότι διάβασα που να το βάλω και ήμουν και έτοιμος να απαντήσω? :P

• Like 1
Δημοσ.

ο Αζμονταν πρεπει να ειναι ο πιο βλακεντιος της υποθεσης..σε ολο το act3 ριχνει φυσιολογικα level αντικειμενα...και πας στον αζμονταν και ριχνει lvl53/lvl58 (τις περισσοτερες φορες που εχω παει δηλ).

Ημαρτον δηλ.. last boss ειναι...ριξε κατι της προκοπης ρε ελεεινε!!

Δημοσ.

Ωραίες φαίνονται οι νέες αλλαγές,αν και για μένα το βασικό πρόβλημα είναι το loot quality...Δεν γίνεται να κάνεις ένα κάρο runs με 200+mf και να μη κάθεται τίποτα...Απλά σου σπάει το ηθικό!

Δημοσ.

Ωραίες φαίνονται οι νέες αλλαγές,αν και για μένα το βασικό πρόβλημα είναι το loot quality...Δεν γίνεται να κάνεις ένα κάρο runs με 200+mf και να μη κάθεται τίποτα...Απλά σου σπάει το ηθικό!

γι΄αυτό άσε το Loot και χαλάρωσε με το xparisma για να ανέβασεις το Paragon lvl.

εγώ έτσι το βλέπω πλέον και είμαι πιο χαλαρός

και όπως λέει και μία διαφήμιση " και αν σου κάτσει???' ..... σου έκαστε :mrgreen:

Δημοσ.

καλα το xp-αρισμα ηταν διασκεδαστικο στις αρχες...μετα αρχιζει και γινεται σαν εκεινους τους διαδρομους σε κατι θριλερ..που τρεχεις τρεχειιιιις και ολο μακραινει.

Απορω οσοι εχετε φτασει 20+ παραγκον ποσο λιωσιμο ριχνετε :)

Δημοσ.

@ xtrmsnpr

μπορείς όμως να αγοράσεις πολύ φτηνά αλλά συνάμα αρκετά δυνατά κίτρινα items από το ΑΗ ώστε τουλάχιστον στην αρχή που είσαι να αισθάνεσαι πιο ασφάλεια ....

ναι μόλις μαζέψω λίγα λεφτά ακόμα,γιατί τα έδωσα όλα στον blacksmith όπως είπα :P

Δημοσ.

Απορω οσοι εχετε φτασει 20+ παραγκον ποσο λιωσιμο ριχνετε :)

Δεν θελει καθολου λιωσιμο για να εισαι 40+ αν εχεις καλο char και παιζεις τακτικα μερικα runs καθε μερα..

Δημοσ.

το gold παει φουντο η μου φαινεται ?! ανακαλυψα κατι (δεν εννοω καποιο αντικειμενο αλλα μια τακτικη ) που αν πιασει θα δωσει... ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ !!! :ph34r:

επιφυλασομαι για νεα συντομα...!!! το δοκιμαζω ηδη :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...