nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 προσωπικά ελαιόλαδο βάζω μια κουταλιά μόνο στη σαλάτα μεσημέρι και βραδυ, το θεωρώ υπερβολή να το κόψει κάποιος και αυτό... Βέβαια λίπη παίρνω αυστηρά από μοσχάρι, γαλακτοκομικά, λιπαρά ψάρια και ξηρούς καρπούς καμιά φορά... δεν υπάρχουν υπερβολές , τι σου χρειάζεται υπάρχει κ μονο αυτό. Εμένα μου χρειάζονται τόσες cal να γραμμώσω , τι παίρνω απο τις τάδε πηγές. end of story. όσοι δεν έχετε καιρό σε αυτό τα βλέπετε διαφορετικά τα πράγματα , όλοι περάσαμε απο εκει , αργότερα θα δείτε οτι ολα ειναι ποιο απλα. @nicoc89 Περόμοια διατροφή κάνουμε. 350 γρ υδατανθρακα δεν τα λες και low carb... Δεν υπάρχει 0 λιπαρά σε καμία διατροφή. Εκτός απο κάτι χαζοβιόληδες που τη βγάζουν όλη μέρα με καφέδες, φρούτα, σαλάτες και σποράκια και νομίζουν ότι κάνουν και σοβαρή διατροφή. 0 δεν υπάρχει γιατι όλες οι τροφές έχουν και λιπαρά το αν υπάρχει διατροφή με χαμηλά λιπαρά υπάρχει σημασία δεν έχει τόσο τι κάνεις αλλα τι αποτέλεσμα έχεις ξέρω κόσμο που τρώει "σωστά" ακολουθεί το bro science σαν ευαγγέλιο κ για κάποιο περίεργο λόγο αποτέλεσμα δεν (damn) εγώ αυτό που ακολουθώ ειναι η εμπειρία , δική μου κ ατόμων με αγωνιστική εμπειρία χρόνων ακόμα κ αυτούς όμως τους αμφισβητώ μέχρι να δω αποτέλεσμα καλό ειναι να μην ακολουθείς αυτά που ακούς κ διαβάζεις , δοκίμασε το και κρίνε απο το αποτέλεσμα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 κανεις να απαντηση σε αυτο που ρωτησα πριν?
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 προσπάθησα σήμερα να βγάλω αυτό πρώτη φορά. Εντάξει στο δεύτερο σετ ασκήσεων τα έφτυσα. Ζήτημα να έβγαλα το 1/4 μόνο. https://www.youtube.com/watch?v=cZnsLVArIt8#t=908
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δεν το 'πιασες :) ------------------------------- Αγόρασα σήμερα άλλα 2 λάστιχα, 1 και 2 νούμερα άνω αυτού που είχα. Μια χαρά, νομίζω είμαι καλυμένος για κανα χρόνο πλέον. Άνω σώμα με βάρη + λάστιχα, κάτω μόνο βάρη, μποξ για αεροβική, χλίδα λέμε 4
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 κανεις να απαντηση σε αυτο που ρωτησα πριν? Δε μου κάνει για πάνω από 100 ευρώ με 150
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Γιαννη πολυ οικολογικα μου φενεται στρεφεσαι.. Τα λαστιχα για τις διακοπες κρατα τα... Ενα χρονο με τα ιδια λαστιχα αντιστασης μαλλον κατι θα παιζει... Να σου πω εγω το παγκο αν ειναι καλοδιατηρημενος καμια 60νταρα.. Τα κιλα 120*1,50 ή 120*1,20 καμια 180/140 ευρω στην χειροτερη.... Τα κιλα περιπου εχουν 2.00 ευρω καινουργια...
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 130 πιστεύω είναι τιμια τιμη. Ας ελπίσουμε οτι θα τα πάρουν γιατι γαμιουνται τα έξοδα μου
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ηρθε ο μπρο σημερα απο εδω κ λεμε δε παμε για μια προπονησουλα ? ο μπρο καποτε ηταν πολυ καλος αθλητης πολεμικων τεχνων και bb ! τα εχει αφησει εδω και πολλα χρονια σχεδον τελειως! εχει υψος 1.79 κ εννω τα κιλα του ηταν 80-85 οταν γυμναζοταν , τωρα ειναι καπου στα 98 ! εγω τον λεω χοντρουλη και τον πειραζω .. το σωμα ομως δε ξεχναει ποτε , και επισης η δυναμη δε φευγει ... http://youtu.be/12vrn_nLivo κοιτα σπαγκατο ο χοντουλης κ χωρις καθολου ζεσταμα ομως αλεξ εσυ που ασχολησε μπορεις να καταλαβεις την δυσκολια οταν εχεις τοσα παραπανισια κιλα πανω σου .. 13
Yperaspisths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ως εκτόμορφος, πριν ξεκινήσω γυμναστική βλέπω το παρακάτω βίντεο και ονειρεύομαι να φτάσω κοντά στο Θεϊκό αυτό σώμα. Οχι οτι θα γίνω ετσι ποτέ ,αλλα θα παλέψω τώρα που είμαι σχετικά νεος. Ας μας πουν και οι γυναίκες του forum. Προτιμούν το παρακάτω σώμα(84 κιλά παρακαλώ ήταν ο Zane με 4-5% λίπος) ή τα πιο μυώδη σώματα;
nikos-thess Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ας μας πουν και οι γυναίκες του forum. Προτιμούν το παρακάτω σώμα(84 κιλά παρακαλώ ήταν ο Zane με 4-5% λίπος) ή τα πιο μυώδη σώματα; Φίλε ειλικρινά αν ασχολείσαι για να αρέσεις στους άλλους απλά καλύτερα παράτα το το άθλημα και πήγαινε να κάνεις κάτι άλλο... Με το χέρι στην καρδιά στο λέω αυτό... ¨οτι κάνουμε το κάνουμε για εμάς και για κανέναν άλλο... 1
Yperaspisths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Mην τρελαίνεσαι ,χαλαρή συζήτηση κάνω. Μάλλον το έγραψα λάθος και παρεξηγήθηκα. Προφανώς και δεν ξεκίνησα γυμναστική για τους άλλους. Απλά έχω ενα συγκεκριμένο πρότυπο bb για motivation
nikos-thess Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 και γιατί ρωτάς την άποψη των γυναικών τότε; Εκτός και αν είναι τόσο έμπειρες και γνωρίζουν πως να σε καθοδηγήσουν... Επίσης ρε φίλε έχω μια απορία αν σου είναι εύκολο να μου τη λύσεις... Είσαι λες εκτόμορφος όπως και εγώ και πολλοί άλλοι δλδ αδύνατος με μικρές πλάτες, μικρή μέση, κλπ κλπ και ρωτάς αν θα αρέσεις όταν γίνεις Frank Zane; Αν σου πουν όχι δλδ θα κυνηγήσεις να γίνεις πιο μυώδης;; λολ 1
redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Mau-MausΒλεπω συνεχως στο δρομο (καποια μοδα θα ναι) να φορανε μπλουζακια που να λενε πανω "maui", και λεω μπας και ειναι αυτος.. 1
linkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ηρθε ο μπρο σημερα απο εδω κ λεμε δε παμε για μια προπονησουλα ? ο μπρο καποτε ηταν πολυ καλος αθλητης πολεμικων τεχνων και bb ! τα εχει αφησει εδω και πολλα χρονια σχεδον τελειως! εχει υψος 1.79 κ εννω τα κιλα του ηταν 80-85 οταν γυμναζοταν , τωρα ειναι καπου στα 98 ! εγω τον λεω χοντρουλη και τον πειραζω .. το σωμα ομως δε ξεχναει ποτε , και επισης η δυναμη δε φευγει ... http://youtu.be/12vrn_nLivo κοιτα σπαγκατο ο χοντουλης κ χωρις καθολου ζεσταμα ομως αλεξ εσυ που ασχολησε μπορεις να καταλαβεις την δυσκολια οταν εχεις τοσα παραπανισια κιλα πανω σου .. Tρελος ο "χοντρουλης", φαινεται οτι το εχει ακομα. Οταν πεταξε ετσι το σπαγγατο στην ψυχρα, μου εφυγε ο κ___ος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις