Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μην τις μετρας γιατι οι περισσοτερες μπορει να πανε χαμενες.

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13309&subid=2&pubid=2859760

yeah i know αλλα το 500 που έγραψα ειναι ενδεικτικό

παίζει να φτάνω τις 800 απο λαχανικά , δεν μετράω πόσα τρώω,έβαλα ενα minimum ποσότητας

αλλα πρέπει να αρχίσω να τρώω normal ποσότητες γιατι πρίζομαι τζαμπέ

απλά τώρα επειδή τρώω αρκετο φαγητό το πήρα πρέφα , πριν με low carb παπάτζες κ μειωμένο φαγητό

φανόταν normal να τρώω τόσα λαχανικά

Δημοσ.

AAAAAAAAAAAAAXXAXAXAAXAXAXAXAX!!!  Κλαιω. Ειδικά στα φρούτα. Ζητω η sis-science!!

τώρα που ειπες φρούτα εδω και κανα μηνα τρώω τουλάχιστον 2kg++ καρπούζι τη μέρα

να πάω να τσεκάρω πόσες cal έχει η μπα? μπααααα αστο

και που λέτε πρέπει να αρχίσω να τα μετράω ολα να κάνω κανα cutting γιατι όλο το αναβάλω χαχααχχαχα

edit : 600 cal ? 150sugars? fuck it , next year πάλι 

• Like 1
Δημοσ.

τελικα δεν άντεξα.....

έκανα EMoTM power clean απο 40-105 κιλα για 15'.

Εντάξει,εντάξει Είμαι μλκας :-D :-D :-D

αλλα και πάλι,δεν έκανα κάνα πρόγραμμα του θανατά!!

Δημοσ.

AAAAAAAAAAAAAXXAXAXAAXAXAXAXAX!!!  Κλαιω. Ειδικά στα φρούτα. Ζητω η sis-s

Στα λαχανικά τώρα πόσες θερμίδες θα σου δώσει το μαρούλι ή η ντομάτα; Φρούτα εννοείται μετράς, σάκχαρα θα εννοεί ότι δεν έχουν σε σχέση με ένα κομμάτι τούρτα πχ....

To καρπούζι πάντως κακώς θεωρείται παχυντικό φρούτο... Με μέτρο όλοι μπορούν να το τρώνε (ντάξει εξαιρούνται διαβητικοί). Μεγάλη ποσότητα στο καρπούζι είναι νερό και ενώ έχει  \σχετικά υψηλό ΓΔ έχει πολύ χαμηλό ΓΦ... Τώρα αν τρως 5 κιλά ημερησίως προφανώς θα έχεις πρόβλημα όπως και με οποιοδήποτε φρούτο.

Δημοσ.

υπαρχει κανενα σαιτ ωστε να φτιαξω οσο πιο γινεται καλυτερα την διατροφη μου;;επισης ποσα γευματα ειναι σωστο να τρωμε την ημερα και με ποση ωρα διαφορα το ενα με το αλλο;

Δημοσ.

υπαρχει κανενα σαιτ ωστε να φτιαξω οσο πιο γινεται καλυτερα την διατροφη μου;;επισης ποσα γευματα ειναι σωστο να τρωμε την ημερα και με ποση ωρα διαφορα το ενα με το αλλο;

Μπορείς να τσεκάρεις Link.png Site: Εδώ για υπολογισμό θερμίδων και Link.png Site: εδώ για έναν μπούσουλα με τροφές.

Κάνε όσα γεύματα έχεις όρεξη να κάνεις...το θέμα είναι να χτυπάς τις ημερήσιες θερμίδες που έχεις σαν στόχο.

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα σταματαω στο κοτοπουλαδικο να παρω να φαω..

Αφηνω το αμαξι αναμενο και την κοπελα μου μεσα.

Ακουω κορνες..

Παιρνω το φαγητο και πηγαινω στο αμαξι. Σταματαει να παταει κορνα οταν με ειδε.. μπαινω μεσα και αρχιζε να φωναζει κατεβαζω το παραθυρο και του λεω τι θες τωρα ρε; θα φυγω πως κανεις ετσι, δεν με κοιτουσε τιποτα μουγκα.. μολις εκανα να φυγω με δεκα πηγαινα αυτος απο πισω να σπινιαρει ενα φιατ παντα παλιο ηταν.. λεω δεν θα σκασω για σενα.. κανω οτι τον κοιταω απο το καθρεπτη και πατησα φρενω.. κατευθειαν εστριψε...

Αν ημουν με νευρα θα σκοτωνομασταν.. αλλα οταν εχω την κοπελα μου μαζι δεν θελω να γινονται βλακειες προτειμω να κανω τον χαζο

Ακομα ενα κουλο με κολλαει ακομα ενα αυτοκινητο απο πισω και να φωμαζει κουνησου ρε.. σταματαω λεω γυρναω πισω ηταν ο αδερφος μου με εκανε πλακα, αν ηταν αλλος δεν την γλιτωνε του λεω αί στο διαολο μαλακα εξω απο το παραθυρο.. απεναντι ενας παππας με κοιτουσε με γουρλομενα ματια.. χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Βγάλτα Λίβε...

Θα βγάλω κι εγώ τον πόνο μου με τα κωλόζωα. Περίμενα σε ένα πάρκινγκ και με κορνάρει ένας από πίσω για να μπει...πόσο να κάνω να βάλω μπρος να φύγω ? 5-10 δεύτερα ο πούστης με είχε ταράξει στην κόρνα και τις χριστοπαναγίες πάρκαρα 2 μέτρα μετά για να βγω αλλά ήρθε και η κοπέλα τότε και σηκώθηκα κι έφυγα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εγω σημερα αφου λετε για παρκινκ ξεσκιστηκα στο φαγητο!!! μαζεψα σπιτι κοσμο για να τους δω πριν φυγω μονιμα!!

τωρα στο θεμα μας! οπως ξερετε το παρκαρισμα κανονικα γινετε με φλας και οχι αλαρμ! οποτε και εγω βγαζω φλας κολαει μια χαζη απο πισω,αρχιζει να κορναρει και εγω κανω οπισθεν για να παρκαρω. Αφου τελος παντων εχω παρκαραει περναει και συνεχιζει να κορναρει οποτεεφαγε μια παναγια ολη δικη της και εφυγε!

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή ο ένας είχε σταματήσει στο δρόμο και ο άλλος είχε κλείσει parking και σας φταίνε οι άλλοι? 

Όταν σου βρίζει την μανούλα για τα 5 δεύτερα που περιμένει μέχρι να την κάνεις τότε ναι σου φταίει.

Δημοσ.

νικολα κοιτα ο κολλητος ο μαραθονοδρομος κατι φλεβες μπουρια της σομπας !

χαλαρος βραδυ για ποτακι - σκεψου σε προπονηση πως θα γινονται  !!

εντομεταξυ αυτος με τοσους μυες πανω του  -οι αλλοι μαραθονοδρομοι ειναι τσιροι μπροστα του-  βγηκε στον μαραθωνιο της αθηνας  τριτος η τεταρτος ελληνας και  15ος συνολικα ,  με αραπαδες με αφρικανους  τα παντα ολα !

τρεχει τα 40 χλμ λες και του εχεις βαλει νεφτι στο κωλο απ την αρχη μεχρι το τελος  , δεν υπαρχει το ατομο ..

και ξεκινησε το τρεξιμο πριν καμμια 8ετια καθαρα και μονο για πλακα , πριν δεν ειχε τρεξει ποτε του !

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

μαους οπως και να σαι ,οποτε και να ξεκινησες αν το γουσταρεις αυτο που κανεις αργα η γρηγορα γινεσαι καλος ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...