Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή πίνεις κανα καφέ για την καφείνη, τρως φρούτα κλπ για τις βιταμινες, τρως υδατάνθρακα πριν την προπόνηση και έχεις ενέργεια
αν θες ζάχαρη την ώρα της προπόνησης ρίχνεις σε μια μπουκάλα νερό όσο μέλι θες και voila
δεν καταλαβαίνω γιατι τα αγοράζει ο κόσμος
παίζει ρόλο κ το placebo αλλα σε αυτούς που δεν το έχουν ψάξει, αν ξέρεις τι ειναι αυτό που πίνεις δεν παίζει καν placebo

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Kαι έχω ξεχασμένα 2 κουτάκια τέτοια με βιταμίνη Ε. Μπορούμε να  παίρνουμε πριν την προπόνηση δλδ;

Δημοσ.

πριν πολλα χρονια ενα λαμογιο ταξιτζης μου χε κανει χοντρη πουστιτσα ! ηταν σε πιατσα σε νυχτερινιο μαγαζι , του βαζω μεσα 2 κοπελιτσες του δινω 20 ευρω για κουρσα που δε θα εγραφε με τιποτα πανω απο 10 ευρο και του λεω μην κρατησεις λεφτα απο τα κοριτσια ! και ο πονηρος τι κανει ?

οχι μονο πληρωθηκε κανονικα την κουρσα και απο αυτες αλλα τους πηρε 30 ευρο και καλα οτι ηταν ραδιο ταξι κ κατι τετοιες μαλακιες ! δε περιμενε βεβαια οτι θα με ξαναδει ..  ηταν τοσο απλειστος που αντι να πει και ευχαριστω για τα 10 ευρω μπουρμπουαρ που του αφησα ηθελα να βγαλει 40 αυτος !!!
οταν μου το ειπαν οι κοπελες τρελλαθηκα οχι για τα λεφτα αλλα για την πουστια και ξανα πηγα στην πιατσα μπας και τον πετυχω ωσπου  σπαει ο διαολος το ποδαρι του και ερχεται ! παω κοντα   να τον ταρακουνησω μονο λιγο οχι να τον χτυπησω για να καταλαβει οτι ηταν πολυ προσβλητικο αυτο που εκανε και ξευτιλισμενο , οποτε μου σηκωνει την μπλουζα και μου δειχνει μια ουλη ςε σε ολο το στηθος μποστα κ μου φωναζει σταματα εχω κανει εγχειρηση καρδιας !
για ποτε ξενερωσα για ποτε τον αφηνα απο ταχερια μου  και για ποτε εφυγα ουτε που το καταλαβα .. μετα σκεφτομουν ολη νυχτα ποσο ευκολα θα μπορουσε αυτος να μεινει απο τον φοβο του , χωρις να τον χτυπησω καν  , και να βρεθω εγω μεσα για φονο , και αντε να αποδειξεις στο δικαστηριο- και αφου κατσεις 18 μηνες μεσα -  οτι δεν τον χτυπησες και ,  και ,  και ,  και πιας το αυγο και κουρεφτο !!
μακρια απο τετοια ,  αποφευγουμε τις μανουρες και προσπαθουμε να αντιμετωπισουμε τα παντα με χαμογελο ...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά τέτοιου είδους χυμούς επιτρέπονται σε κάποιον που κάνει διατροφή; Προσθέτουν βάρος/λίπος;

Από τη στιγμή που είναι "0" θερμίδες και δεν έχει νάτριο πίνεις άφοβα.

Δημοσ.

...κι ενώ συζητάμε ότι πρέπει να αποφεύγουμε τους καβγάδες κτλ κτλ, "σκάει μύτη" η παρακάτω είδηση, με το σχετικό video...

Μαχητής του ΜΜΑ σακάτεψε επίδοξους ληστές

Λάθος στόχο έβαλαν στο μάτι δύο επίδοξοι ληστές καθώς στο βενζινάδικο που πήγαν να ληστέψουν τους "έτυχε" να δουλεύει ο μαχητής MMA Mayura "Top Gun" Dissanyake.

Μάλλον θα... αλλάξουν επάγγελμα οι δύο τύποι που είχαν σκοπό να ληστέψουν βενζινάδικο. Ή θα σκέφτονται καλά τους επόμενους στόχους τους.

Όταν λοιπόν έπιασαν έναν εργαζόμενο του βενζινάδικου και προσπάθησαν να του πάρουν με βία την τραπεζική του τσάντα, ένας άλλος εργαζόμενος είδε το συμβάν και όρμηξε έξω.

Δυστυχώς, γι αυτούς, ήταν ο μαχητής MMA Mayura «Top Gun» Dissanyake. Το τι έγινε, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Ο ένας έπεσε κάτω αναίσθητος και ο άλλος τράπηκε σε φυγή. Θα ξαναπροσπαθήσουν να ληστέψουν άραγε; Η εικόνα και το VIDEO μιλούν από μόνα τους:

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιοι φιλοι ειστε ρε. Τελευταια φορα που εφαγα παγωτο ητανε αν δεν κανω λαθος το καλοκαιρι του '12. Απο τοτε ουτε που μου χε ξαναπερασει απ'το μυαλο, σιγα τη βλακεια, κλπ, αρχιζω πριν κανενα διμηνο και μπαινω πιο συχνα στο das  " fitness" thread, διαβαζω στις τελευταιες σελιδες διαφορα για κατι λαχταριστα παγωτα, και πωωω ποσο νοστιμα ειναι, και λιωνουνε και εχουνε απιστευτη γευση και τα τρωνε και τρεχουν απ'το στομα τους, γεμιζουν τα δαχτυλα τους παγωτα και γουσταρουν, και ολοι τρωνε 2-3 κιλα τη μερα και σιγα το πραμα, και παω σημερα στα τουνταλισιους να παρω τον καφε μου και παιρνω και ενα παγωτο. Και μ'αρεσε κιολας. Και βγηκα σε πλεονασμα θερμιδων σημερα, και εγινε και θετικη συσχετιση με το παγωτο στο μυαλο μου.
Οχι οτι θα ξαναπαρω, απλα σας λεω, για να ξερετε τι κανετε.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιοι φιλοι ειστε ρε. Τελευταια φορα που εφαγα παγωτο ητανε αν δεν κανω λαθος το καλοκαιρι του '12. Απο τοτε ουτε που μου χε ξαναπερασει απ'το μυαλο, σιγα τη βλακεια, κλπ, αρχιζω πριν κανενα διμηνο και μπαινω πιο συχνα στο das " fitness" thread, διαβαζω στις τελευταιες σελιδες διαφορα για κατι λαχταριστα παγωτα, και πωωω ποσο νοστιμα ειναι, και λιωνουνε και εχουνε απιστευτη γευση και τα τρωνε και τρεχουν απ'το στομα τους, γεμιζουν τα δαχτυλα τους παγωτα και γουσταρουν, και ολοι τρωνε 2-3 κιλα τη μερα και σιγα το πραμα, και παω σημερα στα τουνταλισιους να παρω τον καφε μου και παιρνω και ενα παγωτο. Και μ'αρεσε κιολας. Και βγηκα σε πλεονασμα θερμιδων σημερα, και εγινε και θετικη συσχετιση με το παγωτο στο μυαλο μου.

Μια βδομαδα ban παρακαλω απο το das fitness thread.Ακου εκει εφαγε παγωτο. :P
  • Like 1
Δημοσ.

ναι εδω εμεις φταιμε ..

Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνειι :P

• Like 4
Δημοσ.

880 βαθμοι εξω και εγω gym . Γιατι να μην ειμαι Γιαννης να κανω 3 μηνες διακοπες...

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Θες πολλά @@ ακόμα για να με φτάσεις γατάκι... :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...