Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό έλεγα να κάνω,αλλά τις άλλες μέρες τι πρωτείνη θα παίρνω;

Οι φυτικές δεν είναι ούτε τόσο αποδοτικές,ούτε εύκολο να πάρεις μεγάλη ποσότητα λόγω διαλυτότητας,γεύσης κτλ..

Έχεις άπειρες επιλογή ρε συ. Αυγά/κοτόπουλο/γαλοπούλα/μοσχάρι/χοιρινό (ψαρονέφρι)/low fat τυριά/total γιαούρτι/ψάρια. Έτσι κι αλλιώς για 1 γεύμα θα την είχες την whey...στα υπόλοιπα τι τρως ?

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αξιζει να παιρνω βραστη γαλοπουλα σε παριαζακι να την κοβω κιβακια και να την βαζω σε σαλατες? Εχει καλη βιολογικη αξια, η υπαρχουν και καλυτερες επιλογες?

Δημοσ.

Αξιζει να παιρνω βραστη γαλοπουλα σε παριαζακι να την κοβω κιβακια και να την βαζω σε σαλατες? Εχει καλη βιολογικη αξια, η υπαρχουν και καλυτερες επιλογες?

Λέμε "όχι" στα τυποποιημένα αλλαντικά, πάρε κανονική, ψήστην και βάλτην όπου γουστάρεις

• Like 1
Δημοσ.

Με το καλο η αγορα τοτε ρε συ!! Εφοσον θα σαι Αθηνα περνα μια απο cyclist, τα παιδια ειναι 100% επαγγελματιες και γνωστες.

Εγω παιδια ειμαι ενας ανθρωπος που του αρεσει ο υπνος. Κακα τα ψεμματα δεν ειμαι πρωινος τυπος, μισω το ξυπνημα. Ομως για το γυμναστηριο βαζω ξυπνητηρι και γουσταρω κιολας. Οπως πχ σημερα αν και ξενυχτησα χτες, 9 ξυπνια ωστε να φαω καλο πρωινο και να περασουν 3 ωρες για τη πισινα.

Σκεφτειτε οτι μεσα στη βδομαδα εχω running course και πρεπει να μαι 8 στη Γλυφαδα. Αρα μιλαμε για εγερτηριο στις 6 στην καλυτερη, αλλα το σκεφτομαι κι απλα ανυπομονω να ρθει αυτη η μερα!!!

Ενταξει μου πηρε καποια χρονια αλλα πιστευω για πρωτη φορα μετα τη σχολικη περιοδο, μπηκα στον ισιο δρομο.

Σημερα εδινα μαθημα στις 2 αλλα εγω 1:30 θα μαι πισινα :D :P

Μην κοκορεύεσαι :P

Καλημέρα παιδιά, καλό μήνα. Ερώτηση, ο Mau-Maus έχει χαθεί κι από δω?

Παίζει να με αντικατέστησε και να έχει φάει ban αυτός τώρα :P

Και ο Φώτης χάθηκε νομίζω από εδώ...

Ελπιζουμε να κερδισε το joker.Ban δεν εφαγε παντως.

Πού το ξέρεις ότι δεν έχει φάει?

• Like 1
Δημοσ.

Τα αλλαντικά έχουν νιτρώδες νάτριο. Μακριά παιδιά, μακριά. Αυτό που λέει η Δήμητρα είναι η σωστή επιλογή για συχνή κατανάλωση.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια σημειωθηκε. Νεα απορια. Γιατι επισης ολοι οι bbuilders εχουν θεμα με την γλουτενη, και μπορει καποιος να καταριψη τον μυθο περι ολικης? Καπου ακουσα οτι δεν ειναι τοσο καλο να καταναλωνως συνεχως και αποκλειστικως μονο προιοντα ολικης.

Δημοσ.

Δες και τα Dolan. Είναι λίγο πιο ειδική στα πίστας αλλά έχει φοβερούς σκελετούς αλουμινίου. Αν δε σε πειράζει μια γρατζουνιά έχει και προσφορές.

http://www.dolan-bikes.com/road/road-bikes.html

Επίσης τα fuji. Σε περσινό μοντέλο με 500 καθαρίζεις απίστευτο ποδήλατο.

Η Dolan έχει και ένα ωραίο cyclo cross φτηνό σχετικά που θα σε βολέψει καλύτερα από κούρσα πιστεύω.

Δημοσ.

η γλουτένη δεν υπάρχει μόνο σε προϊόντα ολικής, είναι πρωτεΐνη που υπάρχει στο μαλακό σιτάρι .... 

Οχι ηταν διπλος ερωτημα, χωρις αλληλοεξαρτηση.

-Ποιος ο ντορος και το bad rep για την γλουτενη.

-Αν τα ολικης πρεπει να ειναι μονοδρομος η οχι.

Δημοσ.

Που σαι συ ρε γιατρε/ποδηλάτη; Έχουμε εκκρεμότητα εμείς αλλά με τον καλλιτέχνη που μπλέξαμε... :) 

Στα διάφορα σαιτ αναφέρεται ότι η γλουτένη πάει και κολλάει στις συνάψεις κι εμποδίζει τη λειτουργία του εγκεφάλου --> μας κάνει πιο χαζούς. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, προσωπικά αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας μου προκαλούν θυμηδία. Εγώ πάντως εδώ και 5-6 χρόνια που ανακάλυψα ότι είμαι αλλεργικός στη γλουτένη και την έκοψα μαχαίρι, πρέπει να ανεβασα το αικιου καμια 10αρια πόντους :P

Για τα ολικής δεν ξέρω αν πρέπει να είναι μονόδρομος, δεν τρώω αλευροειδή. Πάντως είναι σαφώς πιο υγιεινά από το λευκό αλεύρι.

Δημοσ.

Που σαι συ ρε γιατρε/ποδηλάτη; Έχουμε εκκρεμότητα εμείς αλλά με τον καλλιτέχνη που μπλέξαμε... :)

Στα διάφορα σαιτ αναφέρεται ότι η γλουτένη πάει και κολλάει στις συνάψεις κι εμποδίζει τη λειτουργία του εγκεφάλου --> μας κάνει πιο χαζούς. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, προσωπικά αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας μου προκαλούν θυμηδία. Εγώ πάντως εδώ και 5-6 χρόνια που ανακάλυψα ότι είμαι αλλεργικός στη γλουτένη και την έκοψα μαχαίρι, πρέπει να ανεβασα το αικιου καμια 10αρια πόντους :P

Για τα ολικής δεν ξέρω αν πρέπει να είναι μονόδρομος, δεν τρώω αλευροειδή. Πάντως είναι σαφώς πιο υγιεινά από το λευκό αλεύρι.

Πιπες γραφουν. Κι εγω μπορω να ξεκινησω ενα blog και να γραφω μην τρωτε οσπρια, οι πορδες θα σας καταστρεψουν μακροχρονια το κο(/ω)λον.

Δεν εχει αποδειχθει εργαστηριακα οτι η γλουτενη εχει οποιαδηποτε αρνητικη επιπτωση στον οργανισμο.

Δημοσ.

To κωλον δεν ξερω αν θα το καταστρεψουν, αλλα στις κοινωνικες σχεσεις σιγουρα δε βοηθανε. Ρωτα και το Λιβε που εφαγε 2 πιατα φασολαδα και μετα βγηκε ραντεβου...  :-D

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έφαγα ενα κομμάτι μοσχάρι , 200 άβραστο ρύζι μπασμάτι άσπρο, φέτα και μια χωριάτικη
θα φάω κ μισο κιλό γιαούρτι με κανέλα και νάνι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...