Fotis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 τοσο εργατικος, να σε παντρεψουμε βρε Μπ@ δεν θα παρω ευχαριστω ! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μπ@ δεν θα παρω ευχαριστω ! έκφραση καλέ είναι, το λένε συνήθως εδώ πάνω στον Βορρά γιατί μόνο τα καλά και προκομμένα παιδιά παντρεύονται 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Πανε οι διακοπές Φώτη, πάνε. Ολημερις δουλεια πλεον. Ο Σεπτεμβρης ειναι ο χειροτερος μηνας.
therock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μαγκες πως συντονιζεται τις ανασες σας? Αναπνοη στις θετικες με κορυφωση στην ισομετρικη, και εκπνοη κατα την αρνητικη? Αυτο ειναι για καθε ασκηση η υπαρχουν και εξαιρεσεις που λειτουργει αντιστροφα? Επισης τι λετε για ασκησεις χωρις αναπνοη? Καποιοι λενε οτι κρατανε την αναπνοη ωστε κατι γινεται και δεν χρησιμοποειται οξυγονο κατα την προσπαθεια που εχει αλλου επιπτωσεις. Για συνεδριαστε επι τουτου να μαθουμε και εμεις οι αγνωστικοι
bosei Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μαγκες πως συντονιζεται τις ανασες σας? Αναπνοη στις θετικες με κορυφωση στην ισομετρικη, και εκπνοη κατα την αρνητικη? Αυτο ειναι για καθε ασκηση η υπαρχουν και εξαιρεσεις που λειτουργει αντιστροφα? Επισης τι λετε για ασκησεις χωρις αναπνοη? Καποιοι λενε οτι κρατανε την αναπνοη ωστε κατι γινεται και δεν χρησιμοποειται οξυγονο κατα την προσπαθεια που εχει αλλου επιπτωσεις. Για συνεδριαστε επι τουτου να μαθουμε και εμεις οι αγνωστικοι Πέρα από squat/deadlift που παίρνεις καλή διαφραγματική πριν αρχίσεις την κίνηση, συνήθως εισπνοή στο αρνητικό μέρος και εκπνοή στο θετικό. Για το άλλο του να μην παίρνεις καθόλου ανάσες πρώτη φορά το ακούω και ακούγεται και χαζό.
johnbond Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης τι λετε για ασκησεις χωρις αναπνοη? Καποιοι λενε οτι κρατανε την αναπνοη ωστε κατι γινεται και δεν χρησιμοποειται οξυγονο κατα την προσπαθεια που εχει αλλου επιπτωσεις. Για συνεδριαστε επι τουτου να μαθουμε και εμεις οι αγνωστικοι Μην το κάνεις αυτό..Μπορεί να αποβεί και επικίνδυνο για την καρδιά σου.
Mau-Maus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 για να το πουμε απλα ας πουμε οτι εισαι σε ενα παγκο ξαπλωμενος ,οταν κατεβαζεις και φερνεις τα κιλα στο στηθος σου παιρνεις αναπνοη ,οταν τα σηκωνεις και τα ανεβαζεις ψηλα , βγαζεις τον αερα! δοκιμασε να το κανεις αναποδα , δε γινεται ετσι και αλλιως ! το ιδιο ισχυει σε ολες τις ασκησεις .. 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Που ησουν χαμενος εσυ; Αλλαγμενος γυρισες. 1
king2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Που ησουν χαμενος εσυ; Αλλαγμενος γυρισες. Το χρημα τον αλλαζει τον ανθρωπο ρε συ 4
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Που σαι συ ρε γιατρε/ποδηλάτη; Έχουμε εκκρεμότητα εμείς αλλά με τον καλλιτέχνη που μπλέξαμε... Στα διάφορα σαιτ αναφέρεται ότι η γλουτένη πάει και κολλάει στις συνάψεις κι εμποδίζει τη λειτουργία του εγκεφάλου --> μας κάνει πιο χαζούς. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, προσωπικά αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας μου προκαλούν θυμηδία. Εγώ πάντως εδώ και 5-6 χρόνια που ανακάλυψα ότι είμαι αλλεργικός στη γλουτένη και την έκοψα μαχαίρι, πρέπει να ανεβασα το αικιου καμια 10αρια πόντους Για τα ολικής δεν ξέρω αν πρέπει να είναι μονόδρομος, δεν τρώω αλευροειδή. Πάντως είναι σαφώς πιο υγιεινά από το λευκό αλεύρι. Σας διαβάζω αλλά αποφεύγω να γράφω. Πολλαπλές μελέτες για την γλουτένη έδειχναν έμμεσες επιπτώσεις. Δεν έχει αποδειχθεί καμιά αρνητική επίδραση σε υγιή άτομα. Άλλωστε ένας από τους πρωτεργάτες της θεωρίας έχει αλλάξει στρατόπεδο και γράφει ενάντια στην ίδια του τη θεωρία. 3
Mau-Maus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Που ησουν χαμενος εσυ; Αλλαγμενος γυρισες. Γυρισε ο Αntwni και την εκανα εγω , δυο τουμπανα δε χωρανε εδω μεσα 7
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Γράφτηκα γυμναστήριο. Ευχηθειτε μου να μην βαρεθω γαμώ την τεμπελιά μου γαμώ. 7
Fotis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Γράφτηκα γυμναστήριο. Ευχηθειτε μου να μην βαρεθω γαμώ την τεμπελιά μου γαμώ. Eτσι ρε Sellers ζηστο να τρελανεις κοσμο !
Antwni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μην φωνάζεις τόσο δυνατά ρε. Με τρομάζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις