Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι η δουλειά σου ψάξτο παραπάνω και θα έχεις 110% επιτυχία. Βασικά υποθερμιδική δίαιτα μέσα στην ημέρα και καλό γεύμα πριν τον ύπνο έχει καλύτερα αποτελέσματα σε απώλεια λίπους και αύξηση μυϊκής μάζας. Είναι αντίθετο στη κοινή λογική αλλά και πολλές άλλες βιοχημικές διεργασίες είναι. Το αν τις αποδέχεσαι ή όχι είναι δικό σου θέμα.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

το χω ψαξει 20 χρονια  , ποσο ακομη?

υποθερμικη διαιτα κ υπνος με αδειο στομαχι για καποιον που θελει να χασει κιλα  μη μπερδευεσαι με μυικη μαζα κτλ !

ενας που θελει αποκλειστικα να χασει κιλα δε του λεμε φαε πριν κοιμηθεις για να παρεις μυικη μαζα  ..

τελος παντων επανερχομαι κ αληθεια δεν εχω ορεξη καλη σου νυχτα φιλε ..

Δημοσ.

Παραπονιέστε ρε; Λόγω προβλημάτων υγείας (όχι δικά μου, αλλά στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον) έχω να ανέβω στο ποδήλατο από τις 23/08... Τουλάχιστον εσείς γυμνάζεστε...

Δημοσ.

Μια χαρά θα βρίσκει, όπως βρίσκουν και άλλοι με κοιλούμπα εγκυμονούσας 

αυγά (ασπράδι και κρόκο- τις αναλογίες τις ορίζεις μόνος σου..), πίτουρο/νιφάδες/αλεύρι βρώμης, μπέικι πάουντερ. 

Προαιρετικά: whey, κανέλα, γλυκαντικό, ξύσμα πορτοκολιού, σταφίδες, μπανάνα.

Το baking powder δε μου καθεται καλα, πειραζει αν δεν το βαλω? Δεν με νοιαζει να αποκτησει ογκο και υφη η μιξη μου, απλα να εχει την πρωτειναρα και να τρωγεται.

Απο αναλογιες τι ποσοτητες ριχνω για να γεμισω ενα τετοιο?

0207_10225.jpg

Δημοσ.

Tο baking powder θα στο κάνει πιο αφράτο για να μη νιώθεις ότι τρως πέτρα. Δε βλέπω το λόγο να μην το βάλεις.

Από κει και πέρα, η αναλογία των υλικών θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να πετύχεις μια σφιχτή ζύμη. Για κάθε 3 μέρη ξηρού (σκόνες) θες 2 μέρη υγρού. Στο περίπου αυτό. Οπότε, υπολόγισε καμια 300γρ από τις σκόνες (βρώμη, αλεύρι, πρωτεινη, κτλ) και 200γρ υγρό (αυγά, νερό). Ανακάτεψέ τα όλα μαζί, να βγει πολύ υγρό προσθέτεις αλεύρι, αν βγει πολύ σφιχτό, προσθέτεις νερό. 

Ψήστα για 15-20' στους 180, κι η Παναγιά μαζί σου :)

Δημοσ.

Ας ποσταρω κι εγω δυο φωτο, επεξεργασμενες καθως κραταω μωρο που οι γονεις του δε θα ηθελαν να φανει.

Κατασταση μετα τις διακοπες λοιπον με κρεπαλες σε φαι και ποτο.. Θ αφησω κανα 15μερο να περασει με καλη διατροφη και θα παω να κανω μια λιπομετρηση να δουμε πως θα ξεκινησει η σεζον.

post-179314-0-75432600-1409831279_thumb.jpg

post-179314-0-65904500-1409831289_thumb.jpg

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 8
Δημοσ.

Tο baking powder θα στο κάνει πιο αφράτο για να μη νιώθεις ότι τρως πέτρα. Δε βλέπω το λόγο να μην το βάλεις.

Από κει και πέρα, η αναλογία των υλικών θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να πετύχεις μια σφιχτή ζύμη. Για κάθε 3 μέρη ξηρού (σκόνες) θες 2 μέρη υγρού. Στο περίπου αυτό. Οπότε, υπολόγισε καμια 300γρ από τις σκόνες (βρώμη, αλεύρι, πρωτεινη, κτλ) και 200γρ υγρό (αυγά, νερό). Ανακάτεψέ τα όλα μαζί, να βγει πολύ υγρό προσθέτεις αλεύρι, αν βγει πολύ σφιχτό, προσθέτεις νερό. 

Ψήστα για 15-20' στους 180, κι η Παναγιά μαζί σου :)

-Τα αυγα τα χτυπαω στο συνολο εξαρχης, ή σκετα σαν να εκανα ομελετα και μετα ανακατεμα με τα υπολοιπα?

-Αλευρι δεν θελω να βαλω, θα βαλω πιτουρο βρωμης που προταθηκε εναλλακτικα.

-Baking powder δεν μου καθε καλα, αυτη η αντιδραση διοξειδιου του ανθρακα που συνεισφερει στο ουσκωμα λιγο για χημεια μου κανει.. Μηπως το βλεπω λαθος?

Δημοσ.

δε χρειαζεσαι λιπομετρηση ρε μαργαριτα , τι να σου πει η λιπομετρηση μια χαρα ειναι το κορμακι σου δε το βλεπεις ?

• Like 3
Δημοσ.

δε χρειαζεσαι λιπομετρηση ρε μαργαριτα , τι να σου πει η λιπομετρηση μια χαρα ειναι το κορμακι σου δε το βλεπεις ?

Και το μπαλκόνι της ειναι πολυ ωραιο και τα παπουτσια!!!!! Τελικα μου το ειπε και άλλος σημερα οτι αν φας υδατανθρακα και πέσεις για ύπνο θα γινει λίπος ένα γιαουρτακι το βραδυ ειναι καλο εκτος και αν δεις οτι χάνεις και δεν θέλεις.Οποτε τρως οτι έφαγες και το μεσημερι αλλα λιγοτερη ποσοτητα.

Το μονο που θα μπορουσε να βελτιώσει ειναι λιγο ακομα οι κοιλιακοι οι πλάγιοι οι μπροστα ειναι μια χαρά.... λιγο ομως μη γινει και σαν άντρας και τα ποδια να τα σφιξει λιγο τα τετρακέφαλα αλλα και αυτο λιγο ακομα. Γενικα εγω την θεωρω γυμνασμένη ετσι οπως την βλέπω και κομπλε. 

Δημοσ.

γενικοτερα οταν τρωμε δε πεφτουμε για υπνο πρεπει να εχουμε χωνεψει πρωτα ειναι λογοι υγειας , πεψης κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα

Δημοσ.

γενικοτερα οταν τρωμε δε πεφτουμε για υπνο πρεπει να εχουμε χωνεψει πρωτα ειναι λογοι υγειας , πεψης κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα

Nαι μην κανει παλινδρομηση η τροφη 

Δημοσ.

Και το μπαλκόνι της ειναι πολυ ωραιο και τα παπουτσια!!!!! Τελικα μου το ειπε και άλλος σημερα οτι αν φας υδατανθρακα και πέσεις για ύπνο θα γινει λίπος ένα γιαουρτακι το βραδυ ειναι καλο εκτος και αν δεις οτι χάνεις και δεν θέλεις.Οποτε τρως οτι έφαγες και το μεσημερι αλλα λιγοτερη ποσοτητα.

Α ντάξει τότε...αφού στο είπε και άλλος ότι ισχύει...τέλος. Χτες βέβαια δεν συζητάγαμε για να πέσει για ύπνο με υδατάνθρακα αλλά γενικά για το βράδυ. Αλήθεια υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που στο σώμα μας σκάει η φλασιά και λέει "οπ μάγκες πήγε 9...ότι υδατάνθρακας μπει μέσα ξέρετε σεις...λίπος." ?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...