Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εφαγα 2 πιτογυρα με ντοματα μονο και πινω κοκα λαιτ φουλ παγακια! ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ.

Sent from my ipad4 using Insomnia

εγώ έφαγα μακαρόνια(~100άβραστα) , κρέας , χωριάτικη με φέτα, μισό κιλο γιαούρτι και μια μπουκάλα κοκα λαιτ :3

να έλεγες 4 να σου έλεγα ωραίο cheat , με δυο τι να σε κάνω ? ?

χτύπα τώρα κ μια κρέπα ή ενα ντόνατ με γέμιση kinder bueno,  η κάνουμε cheat η δεν κάνουμε 

αχαχα

εμένα τα cheat μου ειναι κάθε 7-8 μέρες κ βαράνε 3-4k cal οπότε δε γράφω λεπτομέρειες μην ειναι κανένας σε δίαιτα κ πετάξει δόντια

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μολις εφαγα 2 πιτογυρα με ντοματα μονο και πινω κοκα λαιτ φουλ παγακια! ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ.

εγώ έφαγα μακαρόνια(~100άβραστα) , κρέας , χωριάτικη με φέτα, μισό κιλο γιαούρτι και μια μπουκάλα κοκα λαιτ :3

να έλεγες 4 να σου έλεγα ωραίο cheat , με δυο τι να σε κάνω ? ?

χτύπα τώρα κ μια κρέπα ή ενα ντόνατ με γέμιση kinder bueno, η κάνουμε cheat η δεν κάνουμε

αχαχα

εμένα τα cheat μου ειναι κάθε 7-8 μέρες κ βαράνε 3-4k cal οπότε δε γράφω λεπτομέρειες μην ειναι κανένας σε δίαιτα κ πετάξει δόντια

ηταν θεσσαλονικη μεγεθος ρε 2=4 δικα μας Sent from my ipad4 using Insomnia
  • Like 2
Δημοσ.

καποτε πριν περιπου 22 χρονια ,ειχα ζητησει ενα σουβλακι μονο με ντοματα

και μου φερανε ενα σουβλακι μονο με ντοματα.

χωρις κρεας

• Like 1
Δημοσ.

χωρις κρεας

ετσι εξηγειται που εισαι σαν οδοντογλυφιδα   :-)

Δημοσ.

χωρις κρεας

δηλαδή σου έφεραν ενα τέτοιο

natural_bamboo_skewer.jpg

με ντομάτα ? χΔ! γιατι αυτό ειναι το σουβλάκι , επειδή ειναι σαν μικρή σουβλα λέγετε σουβλά(κι) και σουβλίζουμε κρέας , το ψήνουμε και αυτά λέγονται σουβλάκια.

Δημοσ.

Μην αρχισετε πάλι τα κλασσικά σας οσοι ζειτε στην Θεσσαλονικη για το τι ειναι το σουβλάκι και τι το καλαμάκι. Εδω ειναι ΑΘΗΝΑ και το λεμε ετσι. Αν δεν σου αρέσει τσακώσου με το σουβλατζη και μη φάς. 

Δημοσ.

όχι όχι, δεν μου χάκαραν τον λογαριασμό. Να ρωτήσω κάτι για τον υιό θέλω:

ο σπόρος λοιπόν φέτος θα έχει προπόνηση 6.30 με 8 το απόγευμα. Ποδόσφαιρο. 10 χρονών είναι. Το μεσημεριανό μας το τρώμε γύρω στις 2, λίγο πριν, λίγο μετά. Από τις 2 ως τις 6.30, είναι καλό να τσιμπάει τίποτα; Για να έχει ενέργεια ξερωγώ. Ή να τον αφήσω να πηγαίνει νηστικός, μπας και χάσει και κάνα γραμμάριο, δεν θα τον βλάψει, είναι και ολίγον μπουλούκος (λίιιγο, όχι πολύ). Δεν είναι και πολλές 4 - 4.30 ώρες δα από το μεσημεριανό... Αλλά μετά την προπόνηση θα έρχεται λυσσασμένος και θα περιδρομιάζει ο αλήτης... Μέγα βάσανο μας βρήκε φέτος... Τι λέτε;

• Like 1
Δημοσ.

στις 5 με 5.30 δωστου μια  μεγαλη μπανανουλα και θα σκιζει τα διχτυα φτανει να ειναι βαζελος ! 

αν τον εχεις κανει  γαυρακι ας τον νηστικο να σερνεται :)

• Like 2
Δημοσ.

μωρέ εγώ ΑΕΚάρα πήγα να τον κάνω, αλλά μετά εγεγαμήθην ο Ζευς ναούμ και άντε να πείσεις μικρό παιδί τα τελευταία 4-5 χρόνια ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα. Και πήγε και έγινε ΠΑΟΚάρα το τσογλάνι.

Μια γερή φρουτούμπα καμιά ώρα πριν την προπόνηση οπότε. Καλό ακούγεται. Θενξ :-)

• Like 6
Δημοσ.

@αλεξ, πολυ ωραια σχηματα, μπραβο

@μιμη, κλαιω απλα με το φρουτο που λιπωνει τη νυχτα. αλιμονο σε μενα κ στα 20γρμ αμυγδαλα περιπου 10γρ λιπος που εφαγα προ υπνου με το γιαουρτακι 2%

@σπεκτ, ωραιο κωλαρακι, να μας το ξαναδειξεις

@φωτη, στη πυρα μαζι με τον Νικο

• Like 2
Δημοσ.

φρουτουμπα και κατα προτιμηση μπανανουλα που εχει πολλους  υδατανθρακες και θα του δωσει φουλ ενεργεια του παοκαρα !!

• Like 2
Δημοσ.

Καλα έκανες αφου το γουσταρες. Απο το να έτρωγες πιτσα που ειναι πραγματικα σκετη σαβουρα ..... ο γυρος έχει και πρωτεινη :P

αυριο ή μεθαυριο που θα ειναι σκ και θα χαλαρωσω λιγο σκεφτομαι να κάνω το εξης ..... θα πάρω 2-3 γιαουρτια τοταλ 2% και θα τα βαλω μεσα σε ενα μπολ μεγαλο εκει θα ριξω τα κου'ακερ τα δημητριακα με τη σοκολατα απο πανω σιροπι φραουλα και θα τα ανακατεψω .... δωσε πονο :P

και το βραδακι σουβλακια φυσικα !!!! 

Βασικά γιατί να το κάνεις όλο αυτό και δεν τρως μια και καλη κανα γλυκο ετοιμο.

Επίσης το ίδιο πράγμα με το γύρο είναι και η πίτσα ουσιαστικά τιποτα δεν αλλάζει από άποψη υγιεινου γευματος. Και η πίτσα μια χαρά πρωτεινη έχει αλλού υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

evabb!! εσυ εδω?

στο πηγαδι κατουρησα δλδ εγω;

προς θεού καλεεε! απλά δεν σε είχα πέτυχε εδώ και παραξενευτηκα. σε έχω συνηθίσει στα φαγητά και στις σοκολάτες χιχιχι!!!
  • Like 1
Δημοσ.

Πλάκα θα χε ενα breakdown για τα macros 1 σουβλακιου και αντίστοιχης ποσότητας πίτσας...αν και μάλλον θα γίνει με κάνα ντονερ ατο εξωτερικό :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...