yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μωρέ εγώ ΑΕΚάρα πήγα να τον κάνω, αλλά μετά εγεγαμήθην ο Ζευς ναούμ και άντε να πείσεις μικρό παιδί τα τελευταία 4-5 χρόνια ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα. Και πήγε και έγινε μΠΑΟΚάρα το τσογλάνι. Μια γερή φρουτούμπα καμιά ώρα πριν την προπόνηση οπότε. Καλό ακούγεται. Θενξ Fixed. ------------------------- Χτες το βράδυ που ξεκίνησα να κάνω τα κλασικά 3 pull-ups, ξεχάστηκα και νόμιζα ότι εκανα την τυπική προπόνηση με τις 8 επαναλήψεις. Ανέβηκα άνετα 5 φορές, εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι κάνω pull-ups κι ότι μέχρι 3 μπορώ, όλη η δύναμη έφυγε από τα χέρια και κατέβηκα. Σήμερα το πρωί, έμεινα στις 3, δεν πήγαινε παραπάνω. Αλλά ψες, αν συνέχιζα αφηρημένος, μπορεί και να βγαζα και τις 8. Τι σου είναι η ψυχολογία ρε φίλε. 3
margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μεγαλη αληθεια! Εχω παει για προπονηση πεσμενη ψυχολογικα και δε μου βγαινει τιποτα... Κι εχω παει και με νευρα ή με πολλα ορεξη, που και τα δυο δινουν boost , και μια χαρα τα εβγαλα. Οταν νευριαζω η γυμναστρια πεθαινει στο γελιο.. Οχι απλα αρχιζω και κανω την ασκηση αλλα δε σταματαω κιολας χα χα 2
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 όχι όχι, δεν μου χάκαραν τον λογαριασμό. Να ρωτήσω κάτι για τον υιό θέλω: ο σπόρος λοιπόν φέτος θα έχει προπόνηση 6.30 με 8 το απόγευμα. Ποδόσφαιρο. 10 χρονών είναι. Το μεσημεριανό μας το τρώμε γύρω στις 2, λίγο πριν, λίγο μετά. Από τις 2 ως τις 6.30, είναι καλό να τσιμπάει τίποτα; Για να έχει ενέργεια ξερωγώ. Ή να τον αφήσω να πηγαίνει νηστικός, μπας και χάσει και κάνα γραμμάριο, δεν θα τον βλάψει, είναι και ολίγον μπουλούκος (λίιιγο, όχι πολύ). Δεν είναι και πολλές 4 - 4.30 ώρες δα από το μεσημεριανό... Αλλά μετά την προπόνηση θα έρχεται λυσσασμένος και θα περιδρομιάζει ο αλήτης... Μέγα βάσανο μας βρήκε φέτος... Τι λέτε; μια συμβουλή που μακάρι να την είχαν δώσει στους γονείς μου οταν ημουν μικρός κάνε τα πάντα για να μην σταματήσει το παιδί σου τον αθλητισμό , οτιδήποτε κ αν ειναι αυτό. Θα σε ευχαριστεί αργότερα. σχετικά με το φαγητό θα σου πρότεινα αν έχεις δυνατότητα να συμβουλευτείς εναν διατροφολόγο που να ξέρει απο παιδιά , μάθε τι και πως πρέπει να τρωει το παιδί σου να του γίνει συνήθεια και θα σε ευχαριστεί επίσης μελλοντικά. σαν γονιός θες το καλό του κ γιαυτό στο λεω πάντως μην τρελαίνεσαι , αν δεν τρώει σαβούρα με τους κουβάδες δε θα σου παχύνει υπερβολικά , μικρό παιδί + ποδόσφαιρο = μεταβολισμός στο κόκκινο @φωτη, στη πυρα μαζι με τον Νικο γιατί στην πυρά ? κάνει καλό που κ που η σαβουρίτσα , φτιάχνει traps χαχαχααχ 3
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ετσι εξηγειται που εισαι σαν οδοντογλυφιδα κακε 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Νικολή, αν σε βάψουμε πράσινο ίδιος Hulk θα είσαι !!! Εξαιρετικός!! Η σαβουρίτσα ακα γλυκογόνο όταν την τρως σε μεγάλη ποσότητα ενώ κινείσαι υπο σε τονώνει μυικά και φλεβικά 1
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 σαβουρίτσα δε σημαίνει απαραίτητα γλυκογόνο αλλα τέσπ εγώ τρώω 400γρ υδ τη μέρα οπότε δε νομίζω να με τονώνει κ τόσο, απλά παίρνεις πράγματα που δεν στα δίνουν οι καθαρές τροφές + οτι βοηθάει τον μεταβολισμό σουπχ στη φωτογραφία είχα να φάω 7 ώρες αλλα οταν τρως καλά εισαι γεμάτος 24/7
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μια συμβουλή που μακάρι να την είχαν δώσει στους γονείς μου οταν ημουν μικρός κάνε τα πάντα για να μην σταματήσει το παιδί σου τον αθλητισμό , οτιδήποτε κ αν ειναι αυτό. Θα σε ευχαριστεί αργότερα. σχετικά με το φαγητό θα σου πρότεινα αν έχεις δυνατότητα να συμβουλευτείς εναν διατροφολόγο που να ξέρει απο παιδιά , μάθε τι και πως πρέπει να τρωει το παιδί σου να του γίνει συνήθεια και θα σε ευχαριστεί επίσης μελλοντικά. σαν γονιός θες το καλό του κ γιαυτό στο λεω πάντως μην τρελαίνεσαι , αν δεν τρώει σαβούρα με τους κουβάδες δε θα σου παχύνει υπερβολικά , μικρό παιδί + ποδόσφαιρο = μεταβολισμός στο κόκκινο γιατί στην πυρά ? κάνει καλό που κ που η σαβουρίτσα , φτιάχνει traps χαχαχααχ 3.jpg
therock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και το αναφερατε αν ξεκινησεις απο μικρη ηλικια με σωστη διατροφη και γυμναστικη, ξεπερνας πολλες γενετικες προδιαγραφες θεωρειτε? Ποσο αλλιως θα μπορουσαμε να ειμασταν αμα ασχολουμασταν με τετοιο ρυθμο απο το σχολειο?
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και το αναφερατε αν ξεκινησεις απο μικρη ηλικια με σωστη διατροφη και γυμναστικη, ξεπερνας πολλες γενετικες προδιαγραφες θεωρειτε? Ποσο αλλιως θα μπορουσαμε να ειμασταν αμα ασχολουμασταν με τετοιο ρυθμο απο το σχολειο? Δεν εχουν υποδομες τα ελληνικα σχολεια για να υπαρξει σοβαρος σχολικος αθλητισμος . 3
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 έχω μια αρκετά γενική ερώτηση. όταν κάποιος κάνει δίαιτα, τι πρέπει να τρώει οστά να καίει μονο λίπος και όχι μυς? είναι αναπόφευκτη η μείωση της μυϊκής μάζας?
Mau-Maus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 η τροφη που 'ταιζει' τους μυες ειναι η πρωτεινη , απο αυτην πρεπει να τρως πολυ οταν κανεις διαιτα ! τωρα οταν χανεις λιπος αναπόφευκτα χανεις κ μυες , γι αυτο τρως πρωτεινη για να εχεις οσο τον δυνατο λιγοτερη απωλεια ! αν μπορεις να συνδιασεις την διαιτα με γυμναστικη ακομη καλυτερα .. 4
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μάλιστα δηλαδή κρέας, βρώμη, γαλακτοκομικά και αυγά. και σε τι ποσοστό ημερησίως πρέπει να είναι αυτά σε σχέση με υδατάνθρακες και λίπος?
Mau-Maus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 οταν κανεις διαιτα δε παιρνεις πρωτεινη απο γαλακτοκομικα ουτε απο οποιοδηποτε κρεας (δε τρως με τιποτα χοιρινο πχ) , αλλα απο πηγες που περιεχουν πολυ λιγοτερα λιπαρα οπως τα ασπραδια απο τα αυγα που πολυ σωστα ανεφερες , το ασπρο κρεας οπως το κοτοπουλο και η γαλοπουλα κτλ κτλ ! οσο αναφορα το ποσοστο πρωτεινης υδαναθρακα κ λιπαρων που ρωτας , αυτα ολα ειναι σχετικα με την δουλεια που θελεις να κανεις και με τα κιλα που θελεις να χασεις ! απλα και ευκολα ειναι ολα , αποφασισε το αν σε ενδιαφερει κ ενα σωρο ατομα εχει εδω να σε βοηθησουν .. 3
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 οταν κανεις διαιτα δε παιρνεις πρωτεινη απο γαλακτοκομικα ουτε απο οποιοδηποτε κρεας (δε τρως με τιποτα χοιρινο πχ) , αλλα απο πηγες που περιεχουν πολυ λιγοτερα λιπαρα οπως τα ασπραδια απο τα αυγα που πολυ σωστα ανεφερες , το ασπρο κρεας οπως το κοτοπουλο και η γαλοπουλα κτλ κτλ ! οσο αναφορα το ποσοστο πρωτεινης υδαναθρακα κ λιπαρων που ρωτας , αυτα ολα ειναι σχετικα με την δουλεια που θελεις να κανεις και με τα κιλα που θελεις να χασεις ! απλα και ευκολα ειναι ολα , αποφασισε το αν σε ενδιαφερει κ ενα σωρο ατομα εχει εδω να σε βοηθησουν .. κάνω ήδη δίαιτα και έχω χάσει ήδη 5 κιλά, απλά μια συνάδελφος εδώ είπε ότι πήγε στον γιατρό και της μέτρησε το ποσοστό λίπους 30% ενώ είναι χαλαρά 10-15 κιλά πιο αδύνατη από μένα και έπαθα φρίκη. εγώ έχω τώρα γύρο στο 26-27% λίπος, δεν θυμάμαι ακριβώς νούμερο θα ξέρω την κυριακή που ζυγίζομαι. στόχος είναι να χάσω τουλάχιστον αλλα 2 κιλά προς το παρόν και μετά ακόμα 2 τουλάχιστον. απλά έβαλα τα νούμερα κάτω και υπολόγισα ότι τα 5 κιλά που έχω χάσει δεν είναι όλα λίπος.αγχώνομαι 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 καταρχας μπραβο σου για τα κιλακια που εχασες , σιγα σιγα χωρις ανχος και βιασυνες θα φυγουν και αλλα .. ναι λογικο ειναι να μην ειναι μονο λιπος τα κιλα που φυγαν αλλα μη σε νοιαζει καθολου ειναι φυσιολογικο αυτο ! επισης μην κοιτας τα % καθε συναδελφου , το καθε σωμα ειναι διαφορετικο , συνεχισε εσυ μια χαρα τα πας .. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις