Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Κατακλινη- πεκ ντεκ με τα χερια οπως εχει πει ο μαους μονοδρομος για στηθος. Λες και εχω κανει προσθετικη ειναι ! Sent from my iPhone5 using Insomnia 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαριτα τι λεει το ρολοι?
yannis27gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλό με τη γυμναστική, τουλάχιστον για όποιον την παίρνει στα σοβαρά, είναι ότι δε χτίζει μόνο την "κορμάρα" του αλλά ταυτόχρονα: 1. Βελτιώνει τη διατροφή 2. Κοιμάται όσο πρέπει 3. Ελαχιστοποιεί ή κόβει εντελώς κακές συνήθειες όπως τσιγάρο, ποτό, κτλ Αυτός είναι ο κύριος λόγος που γουστάρω να γυμνάζομαι. ------------------------- Έφτιαξα την μπάρα. Μάλιστα γούσταρα τόσο πολύ στη διαδικασία που θα φτιάξω και 2 αλτήρες Ήμουν απρόσεχτος όμως όταν έφτιαξα τη 2η πλευρά και βγήκε πιο βαριά από την άλλη. Πρόσθεσα σε δίσκους 3 κιλά όμως στην αδύναμη πλευρά και είναι εντάξει. Το ζήτημα είναι ότι συνολικά βγήκε πιο βαριά απ' ότι υπολόγιζα. Δεν την έχω ζυγίσει ακόμη αλλά πρέπει -μαζί με τα 3 επιπλέον κιλά- να είναι κάπου 50 -από 40 που την ήθελα, Είχα βαλει στόχο τα 40 καθώς τόσα είχα στον επικλινή για στήθος. Έκανα σήμερα με τη νέα μπάρα και μου βγήκε η πίστη. Έβγαλα το 3*8 (γιεα!) αλλά όλο ένιωθα ότι θα μου φύγει και θα με πλακώσει. Παγίωσα και τα 4 pull ups 10 μέρες νωρίτερα. Τέλος του μήνα έρχονται τα 5. Καλά πάμε 3
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλό με τη γυμναστική, τουλάχιστον για όποιον την παίρνει στα σοβαρά, είναι ότι δε χτίζει μόνο την "κορμάρα" του αλλά ταυτόχρονα: Γιαννη το καλο με την γυμναστικη συνοπτικα ειναι αυτο κερδιζεις ζωη ετσι απλα .. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 μαους οι ρωσοι δεν πιανονται ! ειναι αλλη κατηγορια μονοι τους σε αυτα (γενικα οι εκει ρωσοι, ουκρανοι κτλ) γιαννη μιας και εισαι του επαγγελματος ! επειδη σκεφτομαι για proficiency μου ελεγε μια γνωστη μου -οτι ειχε ακουσει δεν το ξερει- οτι ειναι φαση οπως το IELTS που ισχυει για 2 χρονια μονο! ισχυει κατι τετοιο?
TheOneGandalf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχα ξαναρωτησει για πρωτεινη πριν κανα 2μηνο και καποιο παλικαρη μου ειχε προτεινει αυτη : http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-90-isolate-4000gr-detail#.VA3LjmNaBlCΤην εχει δοκιμάσει κανενας? Απο θεμα γευσης / διαλυτοτητας πως τα παει? Δεν περιμενω κατι extreme απο γευση απλα να πινεται σχετικα ευκολα και να μην γεμιζει αφρους σαν καποιες αλλες.
bosei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε καλύτερα την concentrate της ίδιας εταιρίας. Whey Protein 80 λέγεται. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 καπως ετσι περασα ενα 6ωρο στο χονκ κονκ 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τετελεσται υπερβολές, παντρεμένος άνθρωπος 1
Star_Light Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 μπα απο πριν παω ημουν χωμα στο τρεξιμο!! εχω βαλει κιλα ρε! πρεπει να πεσω σε μυς και λιπος για να παρω μπροστα! Ε ναι αμα τουμπάνιασες που να τρέξεις.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 σπεκτ βλεποντας την σημερινη φωτο του κολλητου μου (αριστερα) δε ξερω αν φταινε οι μυες σου που εισαι πεσμενος ! η φωτο ειναι μολις τωρα , κοιτα τουμπανιασμα κ εννω το πρωι εκανε προπονηση για τον μαραθωνιο 42.2 χλμ σε 2.40 πολυ χαλαρα λεει star μολις ειδα το μνμ σου .. καλυτερα να μασας ... χαχαχαχαχαχααχ respect 4
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πού τον πέτυχε τον αντετοκούμπο ρε? Edit:Αυτό το βιντεο μιλάει για τα steroids. Δεν το έχω δει αλλά το ποστάρω για σας τους ψαγμένους. Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί παλιά...
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ο κολλητος γυμναζει τον μανατζερ του Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2014 από Mau-Maus
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρτε και πώσ να κάνετε pull ups...και να μπείτε και στο guiness
Προτεινόμενες αναρτήσεις