Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
Ας κάνω ένα review των 2 τελευταίων εβδομάδων:

06/09/2014: Βραδινή διαδρομή διάρκειας 2.5 ωρών. Χαλαρός ρυθμός, ταχύτητα 23.3χλμ/ώρα, απόσταση 58.3χλμ, 1878 θερμίδες με "αποχαιρέτησαν" (935 υδατάνθρακες, 942 λίπος). Ουσιαστικά, ήταν η διαδρομή-"ζέσταμα" για αυτό που ακολούθησε την επόμενη μέρα...

07/09/2014: Διαδρομή διάρκειας 3 ωρών και 48 λεπτών, ταχύτητα 19,8χλμ/ώρα, 75,65χλμ απόσταση. Λακατάμια - Φικάρδου - Λαζανιάς. Κυρίως ανηφορική διαδρομή. Μέχρι την Κλήρου ήταν ΟΚ, από την Κλήρου στο Φικάρδου "έφτυσα αίμα" (υπολογίζω ότι ποδηλατουσα γύρω στα 40 λεπτά σε συνεχώς αυξανόμενης κλίσης ανηφόρα, με μέγιστη κλίση 13%), ανέκτησα κάποιες δυνάμεις για 2.5χλμ στην κατηφόρα αμέσως μετά το Φικάρδου και μέχρι την αρχή του δρόμου για τον Λαζανιά. Μέχρι τον Λαζανιά, σε άλλα 4 χλμ παρόμοιας ανηφόρας με την προηγούμενη, έφτυσα και ότι είχε απομείνει από πνευμόνια!clear.png 3007 θερμίδες "ψεκάστηκαν" με "Εξαφανιζόλ" (1759 υδατάνθρακες, 1248 λίπος).

14/09/2014: Διαδρομή διάρκειας 5 ωρών και 38 λεπτών, ταχύτητα 19χλμ/ώρα, 107χλμ απόσταση. Αποφασίσαμε ότι το τέλος της διαδρομής θα ήταν σε έναν εκδρομικό χώρο πριν την Μονή του Μαχαιρά. Ξεκινήσαμε από τον Στρόβολο, ανεβήκαμε στην Μονή του Μαχαιρά και ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή, η οποία περιελάμβανε ολα τα ανήφορα της περιοχής (!!!), ανηφορήσαμε (ξανά) για τον εκδρομικό χώρο. 6026 θερμίδες "έγιναν καπνός" (3634 υδατάνθρακες, 2392 λίπος). Το πικ νικ που ακολούθησε δεν περιγράφεται! Δεν έμεινε τίποτα! Εννοείται ότι μετά γυρίσαμε με τα ποδήλατα σπίτια μας!

Μια χαρά πάμε! Άντε να δούμε πού θα με βγάλει ο δρόμος αυτήν την Κυριακή...!

• Like 3
Δημοσ.

Ας κάνω ένα review των 2 τελευταίων εβδομάδων:

06/09/2014: Βραδινή διαδρομή διάρκειας 2.5 ωρών. Χαλαρός ρυθμός, ταχύτητα 23.3χλμ/ώρα, απόσταση 58.3χλμ, 1878 θερμίδες με "αποχαιρέτησαν" (935 υδατάνθρακες, 942 λίπος). Ουσιαστικά, ήταν η διαδρομή-"ζέσταμα" για αυτό που ακολούθησε την επόμενη μέρα...

07/09/2014: Διαδρομή διάρκειας 3 ωρών και 48 λεπτών, ταχύτητα 19,8χλμ/ώρα, 75,65χλμ απόσταση. Λακατάμια - Φικάρδου - Λαζανιάς. Κυρίως ανηφορική διαδρομή. Μέχρι την Κλήρου ήταν ΟΚ, από την Κλήρου στο Φικάρδου "έφτυσα αίμα" (υπολογίζω ότι ποδηλατουσα γύρω στα 40 λεπτά σε συνεχώς αυξανόμενης κλίσης ανηφόρα, με μέγιστη κλίση 13%), ανέκτησα κάποιες δυνάμεις για 2.5χλμ στην κατηφόρα αμέσως μετά το Φικάρδου και μέχρι την αρχή του δρόμου για τον Λαζανιά. Μέχρι τον Λαζανιά, σε άλλα 4 χλμ παρόμοιας ανηφόρας με την προηγούμενη, έφτυσα και ότι είχε απομείνει από πνευμόνια!clear.png 3007 θερμίδες "ψεκάστηκαν" με "Εξαφανιζόλ" (1759 υδατάνθρακες, 1248 λίπος).

14/09/2014: Διαδρομή διάρκειας 5 ωρών και 38 λεπτών, ταχύτητα 19χλμ/ώρα, 107χλμ απόσταση. Αποφασίσαμε ότι το τέλος της διαδρομής θα ήταν σε έναν εκδρομικό χώρο πριν την Μονή του Μαχαιρά. Ξεκινήσαμε από τον Στρόβολο, ανεβήκαμε στην Μονή του Μαχαιρά και ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή, η οποία περιελάμβανε ολα τα ανήφορα της περιοχής (!!!), ανηφορήσαμε (ξανά) για τον εκδρομικό χώρο. 6026 θερμίδες "έγιναν καπνός" (3634 υδατάνθρακες, 2392 λίπος). Το πικ νικ που ακολούθησε δεν περιγράφεται! Δεν έμεινε τίποτα! Εννοείται ότι μετά γυρίσαμε με τα ποδήλατα σπίτια μας!

Μια χαρά πάμε! Άντε να δούμε πού θα με βγάλει ο δρόμος αυτήν την Κυριακή...!

Με εχεις τρελανει και εσυ  με την καλη την εννοια σαν τον Γιαννη .

• Like 1
Δημοσ.

Σε τρωει ο κωλος σου να φας τιποτα μουτζες παλι σπεκτ

αχαχαχαχ πλακα κανω ο ποδηλατης δε κανει τετοια :-) :ph34r: B) 

φωτη καλος ηρθες ρε φιλε !

ειδα και ενα βιντεο που ανεβασες τις προαλλες :)

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/vinteo_anarrixhsh_poy_kovei_thn_anasa_sto_thryliko_matterhorn_twn_alpewn.3023577.html

• Like 4
Δημοσ.

Σε τρωει ο κωλος σου να φας τιποτα μουτζες παλι σπεκτ

αχαχαχαχ πλακα κανω ο ποδηλατης δε κανει τετοια :-) :ph34r: B) 

φωτη καλος ηρθες ρε φιλε !

ειδα και ενα βιντεο που ανεβασες τις προαλλες :)

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/vinteo_anarrixhsh_poy_kovei_thn_anasa_sto_thryliko_matterhorn_twn_alpewn.3023577.html

Aυτη ειναι η αποστολη της mammut  αν δεν κανω λαθος απο φετος .Πολυ τεχνικο βουνο  δεν το εχω κανει  εχω κανει Montblanc ομως που ειναι πιο ψηλο :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως και μονο που βλεπω το  βιντεο αγχώνομαι :-)

επισης ειδα αυτο ,  το οποιο δε το εκανα ουτε με ολα τα λεφτα του πλανητη !

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/to_pio_epikindyno_monopati_ston_kosmo.3035431.html

πες μου κατι ρε φιλε , δεμενοι ειναι ολοι αυτοι που περνανε απο εκει η πανε και  χυμα ?

ενα σταβωπατημα δηλαδη και αντε γεια ...

• Like 3
Δημοσ.

Nai δεμενοι μeταξυ τους συνηθως ανα τριαδες αναλογα τον αριθμο .Ο λογος που δενονται ειναι για ασφαλεια σε περιπτωση που πεσει καποιος σε τρυπα ,γλιστρισει κτλ οι αλλοι με τα κραμπον και τα ice axes και τα ποδια κανουν την αγκυρα μια κινηση που την εχεις μαθει στην εκπαιδευση και γινεται αστραπιαια και μηχανικα .

O Αρχηγος εχει την ευθυνη για τις ασφαλειες στα σχοινια τις δικλειδες και ειναι παντα ο πιο εμπειρος και ο πιο ικανος .

• Like 3
Δημοσ.

Στις 4 βδομάδες που κάνω pull ups, από τις 3 επαναλήψεις ανέβηκα αισίως στις 7. Είδα διαφορά στα χέρια και νομίζω ότι αυτή η άσκηση ευθύνεται κατά κύριο λόγο. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, τις 7 θα τις έπιανα κάπου τα Χριστούγεννα. Τώρα ευελπιστώ για 15 επαναλήψεις ως τότε.

Χτες παρατήρησα ότι άρχισε να διακρίνεται καθαρά το "δάκρυ" λίγο πάνω από το γόνατο. Πρώτη φορά στη ζωή μου βάζω "καλά" κιλά κι έχω αρχίσει να σχηματίζω μυώδες σώμα. Ρε το σκατόγερο, δεν το περίμενα. 

Αυτή η χρόνια θα είναι αφιερωμένη στα βάρη με ελάχιστη -αλλά όχι καθόλου- αεροβική. Έχω μπει σε ένα θετικό κύκλο όπου η σκληρή προπόνηση αποδίδει κι αυτό με ωθεί να κάνω ακόμα πιο σκληρή προπόνηση που αποδίδει περισσότερο κι έτσι δίνω κι άλλο ζόρι που...

Καταλάβατε που πάει το πράγμα :)

• Like 8
Δημοσ.

Παιδες μια ερωτηση.... Ειχα σημερα προπονηση , στο δρομο που γυρναγα ψιλοζαλιστηκα. Ηρθα σπιτι και παλι ενιωθα ψιλοζαλισμενη, εφαγα. Τα ιδια. Νιωθω καπως περιεργα τα ματια μου, σα κουρασμενα... Πχ τωρα στο ταμπλετ εχω βαλει τη φωτεινοτητα τερμα χαμηλα και η τηλεοραση νιωθω να μ ενοχλει.. Τι παιζει; Θα ζησω;;

Η πριπονηση μου ηταν σε γηπεδο και ειχα φαει και μια μπανανα μια ωρα πριν. Πρωτη φορα το παθαινω αυτο..

Δημοσ.

Παιδες μια ερωτηση.... Ειχα σημερα προπονηση , στο δρομο που γυρναγα ψιλοζαλιστηκα. Ηρθα σπιτι και παλι ενιωθα ψιλοζαλισμενη, εφαγα. Τα ιδια. Νιωθω καπως περιεργα τα ματια μου, σα κουρασμενα... Πχ τωρα στο ταμπλετ εχω βαλει τη φωτεινοτητα τερμα χαμηλα και η τηλεοραση νιωθω να μ ενοχλει.. Τι παιζει; Θα ζησω;;

Η πριπονηση μου ηταν σε γηπεδο και ειχα φαει και μια μπανανα μια ωρα πριν. Πρωτη φορα το παθαινω αυτο..

Πήγαινε σε οφθαλμίατρο να κάνεις έλεγχο τα μάτια σου. Παίζει να έχεις μυωπία ή αστιγματισμό.

Δημοσ.

Πολλα μπορει να φταινε, οπως να σου βγηκε συσσωρευμενη η κουραση της εβδομαδας σε συνδυασμο με την προπονηση. Δεν ξερω αν εκανες HIIT, αλλα τα παρουσιαζει καμια φορα αυτα.

Γενικα, κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι κατι σοβαρο. Φαε καλα, κοιμησου-ξεκουρασου καλα και βλεπεις πως θα σαι αυριο.

edit: +αυτο που λεει ο φιλος απο πανω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...