yannis27gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Άλλες εποχές θα είχαν βγει μαχαίρια, προσβολές, παρεξηγήσεις, θα είχαμε 2-3 μπαν... Φλώροι...
Liverpool89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γιαννη τηλεφωνο δεννξερω θα μαθω και θα σου πω για σιγουρα οκ; Και γω ειμαι.της αποψης οτι αν εχεις ωμους ποδια μεση καλα γυμνασμενα τοτε εισαι κομπλε. Τι να.τον κανω τον γυμνασμενο δικεφαλλο που τοβ σφιγγω για να δειχτει αλλα οι ωμοι μου τα ποδια μου να ναι σαν καποιον που δεν κανει γυμναστικη... Αλλωστε παντα μου αρεσαν τα σωματα των.powerlifter εναντι των αλλων ... Νομιζω αυριο αναλογως πως θα ξυπνησω θα παω να κανω την προπονηση της παρασκευης, γιατι δουκευω πεμπτη 16:00-24:00 και μετα 8:00-16:30 ταχα και θα γυρισω πτωμα..
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Eγω αυτους τους λεω πακιστανικους κοιλιακους ! οκ ευκολοι ειναι , τους φτιαχνει ο καθε πεινασμενος χαχα εγραψε πακιστανικους κοιλιακους λεει ! τωρα ρε συ αν πιανεσαι απο μια λεξη οκ τσαμπα συζηταμε ! την φατσουλα που εβαλα διπλα απο την λεξη δεν την ειδες ? χαβαλε κανουμε τους τσιρους ετσι τους λεμε, δε θιξαμε κανεναν μην εισαι τοσο μη μου άπτου , φαινεται οτι κανω πλακα ! και πανω σε αυτο που λεει ο kuzko κ εχει δικιο να σου πω οτι το ''καλυτερο'' τρικ για να κανεις σωμα ποιο ειναι? τρως καλα , τουμπανιαζεις ωμους - χερια , φορας ενα αμανικο και σε βλεπουν ολοι και στριβουν ! και αστους να λενε για κοιλιτσες και φετες .. Καθεσαι και εσυ τωρα και συζητας με οτι ναναι ατομα που το μονο που κανουν ειναι να διαφωνουν για να διαφωνουν ,επιχειρηματα μηδεν . στρογγυλεμένοι γλουτοί και πεταχτά βυζΓια, μετά θέλουμε σαλιάρα Για τις γκομενες ? 3
alex_000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μήπως ξεχείλωσε λίγο το πράγμα? Εγώ μίλαγα με έναν μικρό και μου έλεγε για κοιλιακούς ενώ ήταν τσίρος σχεδόν και του έλεγα πως άλλα πράγματα ορίζουν την αντρική εμφάνιση. το συνεχίζω πιο πολιτισμένα. Εγώ είμαι μαζί σου ώμοι στήθος τετρακέφαλοι προέχουν των κοιλιακών. Δεν καταλαβαίνω καθόλου ούτε αυτούς που θέλουν να γίνουν φέτες μόνο με δίαιτα, ούτε αυτούς που κάνουν 5 φορές την εβδομάδα δικέφαλο τρικέφαλο και το σώμα τους είναι μόνο χέρια. όμως αφού χτιστεί η μυική μάζα καλό είναι να πέσει και μια δίαιτα να λεπτύνει η μέση, τι γυμναζόμαστε για να γυρνάμε με μπάκα? Τώρα για το αν φτάνουμε μέχρι επίπεδο "shredded", προσωπικά δεν το γουστάρω αυτό ούτε βρίσκω κάποιον λόγο. Μέχρι 13-12% λίπος καλά είναι πιο κάτω τζάμπα κόπος. 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 πιο κατω αλεξ ειναι πουτσα! και γω που ειχα πεσει σε 8-10% περυσι ειχα λιωσει στις προπονησεις βαρη και τρεξιματα (14χλμ τη μερα σε γρηγορο ρυθμο) και απο φαγητα δεν ακουμπουσα απολυτως τιποτα! 0 αλατι 0 γαλακτοκομικα ψωμια κτλ!! γουστα ειναι αυτα και αναλογα και τι κανεις! εγω πχ που τωρα εχω καποιους αγωνες που θελω να τρεξω πρεπει αναγκαστηκα να στεγνωσω! αλλα ναι γενικα απο τη στιγμη που κανεις κατι καντο σωστα! φτιαξε ενα ωραιο γυμνασμενο σωμα ! ουτε τεραστιο κορμο και μικρα ποδια ουτε,κοιλια,ουτε τιποτα! ολα οπως πρεπει ωστε να δενουν αρμονικα 1
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Άμα δεν πιάσω τους στόχους, δίαιτα δεν παίζει. Στα ίδια κιλά πάει και έρχεται 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τελικα θα την κανω αυριο την προπονηση, δεν χαλαω το προγραμμα.μου.. θα αφησω το σωμα μου να ξεκουραστει για οσο προλαβαινει, αν παω σημερα ενω καθε πεμπτη ξεκουραζομουν θα το γαμισω μου φαινεται, το σοκαρα με τις πρωινες, αν.μην το αποτελειωσω... Αυριο θα δω πως θα παει... Γιαννη κατσε μια να το βρω, εδω και μια εβδομαδα τον ψαχνω και γω αλλα δεν βολευουν τα ωραρια μου... θα ρωτησω για το τηλεφωνο του και θα στο στειλω Ειναι αυτη η εβδομαδα και μετα deload... ανεβαινουμε σταθερα.. Αν πιασω και στις στρατιωτικες παλι 50 3*5 θα ναι γαματα.. αυτος ο στοχος ειναι για τον επομενο μηνα... Αλλα λιγο πιο δυσκολο απο τις αλλες φορες γιατι πρωτα κανω πιεσεις στηθους δυναμης μετα pullups μετα αυτο, δηλαδη παω με ειδη πιεσμενος... Απο την αλλη ελεγα για να ανεβω σε ολες πιο σωστα θα πρεπει να τις χωρισω σε μια βασικη ομαδα δυναμης σε μια μερα, πχπιεσεις στηθους, στρατιωτικες, σκουοτ αρσεις, αλλα.προς το παρων μου αρεσει το προγραμμα...
Mau-Maus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καθεσαι και εσυ τωρα και συζητας με οτι ναναι ατομα που το μονο που κανουν ειναι να διαφωνουν για να διαφωνουν ,επιχειρηματα μηδεν . ενταξει ο σταρ ειναι περισσοτερο φαση χαβαλε οταν συζητας μαζι του αλλα δε με πειραζει καθολου ! με δυο λογια οι πακιστανικοι κοιλιακοι ειναι το οτι οταν καποιος εχει υψος 1.70 και ειναι 50κ , τοτε δεν ειναι δυσκολο ουτε χρειαζεται να ειναι κ πολυ γυμνασμενος για να εχει κοιλιακους ! αυτο εννοω και μαλλον του ειναι δυσκολο να το καταλαβει .. σηκωσε την μπλουζα αυτων στα φαναρια σταρ να δεις οτι οι περισσοτεροι εχουν -πακιστανικους-κοιλιακους λες να λιωνουν στα gym ? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2014 από Mau-Maus 3
Liverpool89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα... ναι... Και μενα ο πολυ μικρος μου αδερφος ειναι ποκυ αδυνατος και συνεχεια μου λεει κοιτα κοιτα...χαχαχ 3
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Φώτη για τους άντρες προφανώς και αναφέρομαι, 1000φορές να έχει φουσκωμένο στήθος πάρα κοιλιακούς! Καλά για τα οπίσθια εξυπακούεται!
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Φώτη για τους άντρες προφανώς και αναφέρομαι, 1000φορές να έχει φουσκωμένο στήθος πάρα κοιλιακούς! Καλά για τα οπίσθια εξυπακούεται! Nαι και εγω αναφερομουν στις γυναικες αν εχει και στηθος και κωλο την παντρευομαι αυριο 2
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Nαι και εγω αναφερομουν στις γυναικες αν εχει και στηθος και κωλο την παντρευομαι αυριο Ξέχασες το βασικό, να σου μαγειρεύει στάνες!!!!
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ξέχασες το βασικό, να σου μαγειρεύει στάνες!!!! Προαιρετικο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις