Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

τι κακο ακριβως μπορει να σου κανει ενα μονοζυγο?

επισης απο τη στιγμη που στο ειπε φυσικοθεραπευτης γιατι να δωσεις περισσοτερη σημασια στο τι θα σου πουνε σε ενα φορουμ?

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πρώτη φορά έβερ χθες πήγα στο group για το πρόγραμμα με TRX

Απο την μέση των ασκήσεων άρχισα να θολώνω και να μην μπορώ να κάνω τις ασκήσεις .

Γύρισα σπίτι ξερος , μετα βίας ανέβηκα την σκάλα και αφου έκανα μπάνιο ξεράθηκα .

Γαμάτο μου φάνηκε

Μόδα ξεμόδα δεν ξέρω , πέραν του οτι απογοητεύτηκα γιατί δεν μου έβγαιναν λόγω δυνάμεων οι ασκήσεις , στεναχωρέθηκα και συνάμα πείσμωσα για να τα καταφέρω στην μεθεπόμενη φορά . Μέχρι τότε , πρέπει να ξεσκίσω το πρόγραμμα προσαρμογής στο γυμναστήριο και να φτιαξω κάπως την διατροφή μου (είναι στα σκαριά το τελευταίο)

Έχει δοκιμάσει κάποιος ;

Έχω περίπου 2 χρόνια και τώρα βρίσκομαι στο "advanced" επίπεδο.

Μου αρέσει αρκετά, αλλά θέλει προσοχή, όπως όλα. Επίσης, κάποια στιγμή που έκανα 2-3 φορές τη βδομάδα, ήταν overload. Βέβαια μπορείς να το κάνεις όσο δύσκολο θες.

Δημοσ.

Την τετάρτη μετά το 5ο χλμ τρεξιματος με επιασε οξυ πονος στη γαμπα και σταματησα, με ενοχλει ακομα οταν το παταω αφου σηκώσω το πόδι και μείνει μονο η μύτη στο έδαφος και στις διατάσεις, όχι ομως αν στεκομαι όρθιος ή όταν το πόδι βρίσκεται σε κανονικη θέση. ΕΠίσης σημερα δοκιμασα ξανα τρεξιμο αλλα καπου στο 3ο χλμ δεν αντεξα παραπανω και σταματησα. Λογικά ειναι είτε απο κόπωση ή καποιο τραβηγματάκι. Τι κανω; Counterpain? 

Δημοσ.

τι κακο ακριβως μπορει να σου κανει ενα μονοζυγο?

επισης απο τη στιγμη που στο ειπε φυσικοθεραπευτης γιατι να δωσεις περισσοτερη σημασια στο τι θα σου πουνε σε ενα φορουμ?

Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω :)

Άλλωστε δεν νομίζω να γνωριζει ο οποιοσδήποτε περισσότερα από τα παιδιά στο φόρουμ.

Δημοσ.

Εδω τα παιδια δεν αντικαθιστουν κανεναν ιατρο..

Λενε πραγματα που χουν δοκιμασει..

Αλλα με.τραυματισμους δεν παιζουμε καλο ειναι να συμβουλευομαστε εναν αθλιατρο και οχι ενα φορουμ...

Δημοσ.

διατασεις,φομ ρολερ!

Θερμαντικη λες να κανει τιποτα; Ψιλοφοβαμαι μηπως ειναι και θεμα κρυου γιατι εχει καπου 6-7 βαθμους και ειμαι με σορτσακι. Θα δοκιμασω παλι τη δευτερα ή την Τριτη. 

• Moderators
Δημοσ.

οχι δεν φταιει το κρυο γιατι αν ηταν ετσι θα πονουσες απ την αρχη οχι οταν αρχιζεις και ζεσταινεσε!

δεν νομιζω να κανει τιποτα! ξεκουραση και φομ ρολερ!

Δημοσ.

Γι αυτο ειπα ομως να συμβουλευτει εναν αθλιατρο....και παλι πιο πολλα απο μενα ξερει θελω να πιστευω...

Δεν θα χε μονο μια περιπτωση..

Παντως εγω δεν θα μπορουσα στο επιπεδο που βρισκομαι να του πω να το κανει....

Δημοσ.

μπορεί κάποιες φράσεις να τις θεωρήσετε κλισέ αλλά εμενα αυτο το βιντεο με αρεσε παρα πολυ!

Δεν ειda το video αλλα ειναι κλισε σιγουρα :P

Δημοσ.

Δεν ειda το video αλλα ειναι κλισε σιγουρα :P

Να το δεις :P   τουλάχιστον το πρώτο ενάμισι λεπτό, αξίζει!

Δημοσ.

Οι αλλοι τρωνε σουφλε κι εγω εκανα το μενου του Ευαγγελισμου :P Για να μη με λενε γουρουνα καποιοι :P

post-179314-0-81690800-1414933812_thumb.jpg

post-179314-0-97945000-1414933824_thumb.jpg

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

PR στις άρσεις: 3 * 5 @ 150 !!!

Το ζέσταμα πάντα το κάνω με double overhand λαβή μέχρι όσο αντέχει...ε σήμερα άντεξε μέχρι το τέλος του ζεστάματος όπου είχε μονή στα 140 και όταν ήταν να μπω στο πρώτο λειτουργικό σετ ξέχασα να το γυρίσω σε mixed grip κι έτσι με το ζόρι ανέβασα την πρώτη επανάληψη στα 150. Λέω όχι σήμερα ρε πούστη...πάλι καλά συνειδητοποίησα γρήγορα την μαλακία μου και βγήκε κανονικά το πρώτο σετ.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...