Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορεξη να.χεις κι ολα γινονται..χαχχαψ..

Ξυπνας δουλεια, σπιτι, στα καπακια προπονηση, μπανιο, εξω για μια υποχρεωση, α πρεπει να φαω και καποια στιγμη...

Αεκτζη κανε αυτο που σε πορωνει, χρονο για φικους θα χεις και εξαλλου τα γυμναστιριο θα κλεισει για καποιο διαστημα

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ευτυχως το δικο "μου" τζιμ θα κλεισει ισα ισα δυο μερες χριστουγεννα κ πρωτοχρονι

Μην με ξενερωνετε εγω δεν μπορω να παω καν αυτην βδομαδα pfff.

Δημοσ.

Μην με ξενερωνεται εγω δεν μπορω να παω καν αυτην βδομαδα pfff.

Εγω χτες κ σημερα δε πηγα γιατι εχω γαιδουροβηχα (sic) κ μου χουν σπασει τα νευρα :P Ρε τι μικροβιο ειναι αυτο...

Γιατι δε θα πας μια βδομαδα για να χουμε καλο ρωτημα

Δημοσ.

Εγω χτες κ σημερα δε πηγα γιατι εχω γαιδουροβηχα (sic) κ μου χουν σπασει τα νευρα :P Ρε τι μικροβιο ειναι αυτο...

Θα τρώει στάνες στο εξωτερικό.

Εμένα είναι κλειστό Τετάρτη έως Παρασκευή (σ/κ κανονικά λειτουργεί)

και τη δεύτερη βδομάδα 31με 1 (Τετάρτη και Πέμπτη δλδ)

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι καποιοι ανθρωποι πρεπει να δουλευουν δεν τα εχουν ολα λυμενα :P

Δεν εχω χρονο  ρε αυτη την περιοδο  μονο μετα τις 9 το βραδυ που δεν παιζει να παω για κανενα λογο  τετοια ωρα .

• Like 3
Δημοσ.

Θυμαμαι στο προηγουμενο γυμναστηριο που ειχα γραφτει πηγαινε κ ενας φιλος της ξαδελφης μου. Το παλικαρι εχει μαγαζι στο κεντρο. Εφευγε απο κει κατα τις 9:30-10 παρα, ερχοταν αγ δημητριο(μπραχαμι) στο τζιμ και μετα πηγαινε σπιτι του (Καρεα)

Και μονο που το ακουγα κουραζομουν :P

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως το δικο "μου" τζιμ θα κλεισει ισα ισα δυο μερες χριστουγεννα κ πρωτοχρονια :D

ευτυχώς το δικό μου θα κλείσει αλλα θα έχω τα κλειδιά και θα πηγαίνω οποτε θέλω  :D

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι καποιοι ανθρωποι πρεπει να δουλευουν δεν τα εχουν ολα λυμενα :P

Δεν εχω χρονο  ρε αυτη την περιοδο  μονο μετα τις 9 το βραδυ που δεν παιζει να παω για κανενα λογο  τετοια ωρα .

Τι λες ρε μεγάλε. Εγώ που ξεκινάω κατά τις 10 γιατί δουλεύω όλη τη μέρα;

Να ζηλεύεις όμως ρε, από 24/12 έως 7/1 δε θα δουλέψω σχεδόν καθόλου. :)

Κι εγώ Μαργαρίτα έχασα 2 προπονήσεις (χτες και προχτές) λογω γρίπης. Απόψε όμως επιστρέφω δυναμικά με leg night! Πάω για ρεκόρ (αυτά που κάνει ο Φώτης στο ζέσταμα δηλαδή) σε σκουοτ!

• Like 1
Δημοσ.

[...]

Να ζηλεύεις όμως ρε, από 24/12 έως 7/1 δε θα δουλέψω σχεδόν καθόλου. :-D

[...]

Για μένα ισχύει το από πάνω! Θα δουλέψει όμως το ποδήλατο, χεχεχεχε!

Δημοσ.

Τι λες ρε μεγάλε. Εγώ που ξεκινάω κατά τις 10 γιατί δουλεύω όλη τη μέρα;

Να ζηλεύεις όμως ρε, από 24/12 έως 7/1 δε θα δουλέψω σχεδόν καθόλου. :)

Κι εγώ Μαργαρίτα έχασα 2 προπονήσεις (χτες και προχτές) λογω γρίπης. Απόψε όμως επιστρέφω δυναμικά με leg night! Πάω για ρεκόρ (αυτά που κάνει ο Φώτης στο ζέσταμα δηλαδή) σε σκουοτ!

Εσενα Γιαννη στο μυαλο μου σε εχω   απο τα ατομα που τα εχουν ολα λυμενα !Πιστευω πως εισαι   ανωτατος δημοσιος υπαλληλος  και μας το κρυβεις  :)

Δημοσ.

Γιαννη εκανα γυμναστικη σημερα και τα δα ολα! Το προγραμμα βγηκε αλλα τρελλη κοπωση ενιωθα το στερνο μου μεσα να με πιεζει, κ ηθελα μεγαλο διαλειμμα αναμεσα στις ασκησεις

Αντε περαστικα μας!

Δημοσ.

Εσενα Γιαννη στο μυαλο μου σε εχω   απο τα ατομα που τα εχουν ολα λυμενα !Πιστευω πως εισαι   ανωτατος δημοσιος υπαλληλος  και μας το κρυβεις   :)

Χαχαχαχα, όχι φίλε, πολύ και σκληρή δουλειά είναι το μότο της επιτυχίας. Έχω πολλούς δημοσιους υπάλληλους υπόψην μου και ναι, τα έχουν λυμένα αλλά το πληρώνουν με πολύ μιζέρια. Ούτε ήμουν ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω δημόσιος υπάλληλος, να μου λείπει το βύσινο!

---------------------------------

Μια ερώτηση. Αφού η προπόνηση με βάρη καίει αρκετές θερμίδες κι επιπλέον δημιουργεί μυική μάζα που και καλό αισθητικό αποτέλεσμα έχει και βοηθά στη διατήρηση του βάρους με την αύξηση του μεταβολισμού -αφού οι μυς θέλουν περισσότερες θερμίδες για διατήρηση σε σχέση με το λίπος, γιατί όσοι θέλουν να χάσουν βάρος πλακώνονται στον βαρετό διάδρομο; 

Δε λέω ότι η αεροβική δεν έχει οφέλη, κάθε άλλο. Απλά αναρωτιέμαι γιατί έχει επικρατήσει ως μέθοδος αδυνατίσματος όταν η γυμναστική με αντίσταση έχει καλύτερα αποτελέσματα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...