Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Για απώλεια λίπους στην κοιλιά τι προτείνετε διατροφικά? Πάντα σε συνδυασμό με γυμναστική βέβαια...!

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Για απώλεια λίπους στην κοιλιά τι προτείνετε διατροφικά? Πάντα σε συνδυασμό με γυμναστική βέβαια...!

Πριν 2-3 σελίδες το έγραψα σε έναν άλλον. Υποθερμιδική διατροφή. Το από την κοιλιά ξέχνα το...από παντού θα φύγει...δεν θα σου μείνει στα χέρια και θα φύγει από την κοιλιά ξέρω γω.

Δημοσ.

Βασικά το υπόλοιπο σώμα μου είναι οκ από λίπος, δεν θέλω να χάσω, μόνο στην κοιλιά θέλω να χάσω

Δεν έχει σημασία που θες να χάσεις εσύ αλλά τέλος πάντων. Αν έχεις μπόλικο στην κοιλιά προφανώς και θα δεις να πέφτει από εκεί πιο αισθητά.

Δημοσ.

Κι όταν λες υποθερμιδική δίαιτα, τι περιλαμβάνει? Γιατί ήδη προσέχω αρκετά τη διατροφή μου..!

Τρως λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεσαι για να διατηρείς το βάρος σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεις πόσες θερμίδες τρως αυτή την περίοδο κάνοντας track  ό,τι τρως για καμία βδομάδα. Τότε έχεις μία εικόνα και από εκεί αρχίζεις και μειώνεις θερμίδες. Υπάρχει και ο πιό μπακαλίστικος τρόπος απλά να τρως λιγότερο απ' ότι τρως τώρα αλλά προσωπικά δεν τον προτείνω.

Δημοσ.

Αγαπητοί μου, να σας ρωτήσω κάτι. Έχω ένα θεματάκι με την καρδιά μου (χρόνια τώρα) και δεν πρέπει να κάνω γυμναστική που πιέζει πολύ το πάνω μέρος. Πχ μου είπε ο γιατρός να μην σηκώνω βάρη που με ζορίζουν. 
Προφανώς ηλίθια ερώτηση, αλλά θα την κάνω: εάν σηκώνω συνέχεια τα ίδια βάρη... θα γυμνάζομαι; (παρακαλώ για την αποφυγή γέλιων :P
Η κωπηλατική "πιέζει" πνεύμονα/καρδιά; Στην άσκηση για το στήθος για παράδειγμα, το αισθάνομαι ότι πιεζομαι και έχω μειώσει το βάρος στα... 6-7 κιλά  :ph34r: Αυτή εννοώ: gym-chest-exercises-4.gif

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι; Έχεις θέμα με την καρδιά και ζητάς συμβουλές από φόρουμ στο ιντερνετ; Μίλα καλύτερα με το γιατρό σου και συζήτα μαζί του ποιες ασκήσεις προτείνει/επιτρέπει.

• Like 3
Δημοσ.

Κι όταν λες υποθερμιδική δίαιτα, τι περιλαμβάνει? Γιατί ήδη προσέχω αρκετά τη διατροφή μου..!

Πες μας τι τρως καθημερινα, υψος/βαρος σου, την καθημερινη σου δραστηριοτητα, γυμναζεσαι?
Δημοσ.

Το recomp δουλεύει. Αργά αλλά δουλεύει. Σταθερά κιλά, -2 με 3 πόντοι στην κοιλιά. Κάπου 4 μήνες χρειάστηκε.

Υ.Γ. Έλα ρε arct1c, και γω κότα με πατάτες λεμονάτες με μουστάρδα ετοίμασα για σήμερα. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται :P

Δεν καταλαβες τζον   ,  ο arct1c δεν εφτιαξε κοτοπουλο με μουσταρδα , εφτιαξε μουσταρδα  με κοτοπουλο  :)

ιζαμπελα κοτσαρε μια φωτο να τελειωνουμε  ..

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι; Έχεις θέμα με την καρδιά και ζητάς συμβουλές από φόρουμ στο ιντερνετ; Μίλα καλύτερα με το γιατρό σου και συζήτα μαζί του ποιες ασκήσεις προτείνει/επιτρέπει.

Όπως είπα, ο γιατρός μου μου είπε να μην σηκώνω βάρη που δεν αντέχω και ό,τι πιέζει πνεύμονα. 

Για αυτό ρωτάω εδώ εάν γυμνάζομαι με το ίδιο βάρος συνέχεια και αν η κωπηλατική πιέζει κάπου (που λογικά δεν πιέζει).

Δημοσ.

ναι πιανω τα μαλλια μου :-D

ακουστικα ειναι Δημητρα  , απ το ενα αυτι το ψιλοβγαζω καμμια φορα  για να εχω το νου μου .. 

φιλε και η κοπηλατικη πιεζη αν βαλεις κιλα .. κανε οτι σου εχει πει ο γιατρος χωρις να ζοριζεσαι , εννοειται πως και οι πολλες επαναληψεις με λιγα κιλα γυμναζουν μια χαρα ..

• Like 4
Δημοσ.

ναι πιανω τα μαλλια μου :-D

ακουστικα ειναι Δημητρα  , απ το ενα αυτι το ψιλοβγαζω καμμια φορα  για να εχω το νου μου .. 

φιλε και η κοπηλατικη πιεζη αν βαλεις κιλα .. κανε οτι σου εχει πει ο γιατρος χωρις να ζοριζεσαι , εννοειται πως και οι πολλες επαναληψεις με λιγα κιλα γυμναζουν μια χαρα ..

φίλη   :P  

Την άτιμη δεν την φτάνω (είμαι κοντή) οπότε βάζω πολύ λίγα κιλά για να τα σηκώνω και με το ένα χέρι οπότε δεν μου φαινόταν ποτέ ότι πίεζε. Σε αυτή με το στήθος πάντως, νιώθω την πίεση από την πρώτη κίνηση :P 

Άρα αν κάνω παραπάνω επαναλήψεις με τα ίδια κιλά, είναι το ίδιο; Ωραία. thank you, dear! 

• Like 1
Δημοσ.

Άρα αν κάνω παραπάνω επαναλήψεις με τα ίδια κιλά, είναι το ίδιο; Ωραία. thank you, dear! 

το ιδιο και καλυτερο ειναι , γιατι κανοντας περισσοτερες επαναληψεις δουλευεις περισσοτερο την αντοχη σου !

ολα αυτα σε συνεννοησημε τον γιατρο σου βεβαια , αυτο το θεωρω δεδομενο  φιλη :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...