alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) ένα μιξ γιόγκα, πιλάτες, αεροβικής κτλ κτλ και ποτέ κανείς δεν ήταν κόκκινος κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. και ποτέ κανείς δεν έκανε σώμα me αυτά Είναι κάποιοι στο γυμναστήριο που γίνονται κατακόκκινοι και δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τα βάρη. Είναι λογικό αυτό ρε παιδιά; Εγώ μόνο το βλέπω υπερβολικό; Υπερβολικό οτι δίνουν 100% για να εκτελέσουν την άσκηση, όχι καθόλου. Συνήθως 100% δίνεις στα βάρη. Υπερβολικό ότι δεν αναπνέουν? Ναι, κάποιοι ίσως κρατάνε την αναπνοή τους παραπάνω από ότι πρέπει, θέλει συνεχης αναπνοή κατά την εκτέλεση ασκήσεων, με εξαίρεση κάποια 1-2 rep maxαρίσματα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2015 από alex_000 2
yannis27gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Το πρόγραμμα μου βγαίνει 1 ώρα και 15 λεπτά τοπ, με το ζέσταμα. Τώρα για τα κιλά που λες, αυτό δεν εξαρτάται και λίγο πολύ στον καθένα; Προσωπικά εγώ μπήκα στα βαθιά γρήγορα ξεκίνησα με 8κιλα και δεν με βλέπω να ανεβαίνω πολύ σύντομα.. Θα προτιμήσω το αργά-αργά Όχι δεν είμαι σουπερ γυμνασμένος αλλά πόνο δίνω στο πάγκο, στα σίγουρα Μιας και έχουμε πάρει αμπάριζα το internet, πείτε μου την άποψη σας γι'αυτή τη διατροφή. Πολλή πρωτεΐνη νομίζω. http://www.muscleandfitness.com/nutrition/meal-plans/28-days-lean-meal-plan To ζήτημα δεν είναι μόνο τα κιλά. Το σώμα προσαρμόζεται και ακόμη κι αν αυξάνεις τα κιλά δεν καταπονείται αρκετά ώστε να δημιουργήσει νέο μυικό ιστό -ή αν το κάνει το κάνει πολύ αργά. Προσωπικά μου αρέσει να αλλάζω ασκήσεις αλλά και είδη ασκήσεων -σούπερ σετ, drop set, 3*8, 5*5- ώστε και διαφορετικούς μυς να χτυπάω αλλά και τους ίδιους με άλλα ερεθίσματα. Βέβαια έτσι είμαι με μόνιμα doms σε διαφορετικά μέρη του σώματος. Όσο για το recomp, θέλει υπομονή και επιμονή. Ίσως να σου φανεί στασιμότητα μια και θα χάσεις 1 εκατοστό από την περιφέρεια της μέσης σε 6-8 βδομάδες -ίσως και λιγότερο αν δεν προπονείσαι αρκετά σκληρά ή δεν τρέφεσαι "σωστά". Ίσως θα προτιμούσες να κάνεις cut για αρχή, να χάσεις 2-3 πόντους για να πάρεις θάρρος και μετά να πας σε recomp. 1
Pintsie Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 και ποτέ κανείς δεν έκανε σώμα me αυτά Υπερβολικό οτι δίνουν 100% για να εκτελέσουν την άσκηση, όχι καθόλου. Συνήθωεε 100% δίνεις στα βάρη. Υπερβολικό ότι δεν αναπνέουν? Ναι, κάποιοι ίσως κρατάνε την αναπνοή τους παραπάνω από ότι πρέπει, θέλει συνεχείς αναπνοή κατά την εκτέλεση ασκήσεων, με εξαίρεση κάποια 1-2 rep maxαρίσματα. Εγώ είχα κάνει μια χαρά σώμα. Έχασα πάνω από 15 κιλά σε ένα καλοκαίρι και διατηρήθηκα έτσι. Και κοιλιακούς κάναμε και απ'όλα. Μόνο βάρη δεν κάναμε. Που πλέον δεν τα κάνω ούτε στο γυμναστήριο αυτά οπότε δεν υπάρχει διαφορά. Μου φαίνεται περίεργο όμως. Ένας σταμάτησε ξαφνικά κι έσκυψε για να αναπνεύσει! Είχε γίνει κατακόκκινος! Σα να πάθαινε έμφραγμα.
d3monhunter Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 To ζήτημα δεν είναι μόνο τα κιλά. Το σώμα προσαρμόζεται και ακόμη κι αν αυξάνεις τα κιλά δεν καταπονείται αρκετά ώστε να δημιουργήσει νέο μυικό ιστό -ή αν το κάνει το κάνει πολύ αργά. Προσωπικά μου αρέσει να αλλάζω ασκήσεις αλλά και είδη ασκήσεων -σούπερ σετ, drop set, 3*8, 5*5- ώστε και διαφορετικούς μυς να χτυπάω αλλά και τους ίδιους με άλλα ερεθίσματα. Βέβαια έτσι είμαι με μόνιμα doms σε διαφορετικά μέρη του σώματος. Όσο για το recomp, θέλει υπομονή και επιμονή. Ίσως να σου φανεί στασιμότητα μια και θα χάσεις 1 εκατοστό από την περιφέρεια της μέσης σε 6-8 βδομάδες -ίσως και λιγότερο αν δεν προπονείσαι αρκετά σκληρά ή δεν τρέφεσαι "σωστά". Ίσως θα προτιμούσες να κάνεις cut για αρχή, να χάσεις 2-3 πόντους για να πάρεις θάρρος και μετά να πας σε recomp. Σύμφωνω 100%. Και ειδικότερα στο να αλλάζεις ασκήσεις, εδώ εγώ που θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου αρχάριο μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες ασκήσεις (πάντα με αρκετή προσοχή στην τεχνική). Δεν βαριέσαι κιόλας. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μου διευκρινήσεις είναι το σημείο που λες ''προπονείσαι σκληρά''. Τελικά σκληρά είναι η πολύ ώρα, τα πολλά σετ, ή μέχρι τελικής πτώσεως ή ένας συνδυασμός των παραπάνω;
Liverpool89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Η πολυ ωρα παντως με.την καμια δεν ειναι σκληρη προπονηση..ειναι καταπονηση απλα.... Μπορει να ειναι διοφορα πχ drop set δισετ super set, παραλλαγες των παραπανω, βαρια κιλα... Αλλα να.ξες το πολυ δεν.ειναι παντα καλο... διορθωσε την διατροφη σου, στρεψου σε ενα βατο προγραμμα με κωπηλατικες, πιεσεις στηθους, ωμων, σκουοτ, αρσεις και θα σαι μια χαρα... τα λεω αυτα αλλα πρεπει να τα προσαρμοσεις, πχ μην εχει κανενα προβλημα στην μεση και πας να αρχισεις σκουοτ αρσεις με βαρια κιλα παει σακαταυτηκες, ουτε κατευθειαν πχ ξεκινησα με 80-90 κιλα αρσεις αλλα δεν ανεβαινω... σιγα σιγα αλλα με καλη τεχνικη...
FreakBoy Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 μια ερωτηση για ωμους κανω αυτες τις ασκησεις :στρατιωτικες πιεσεις με αλτηρες ανοιγματα και μαλλον θα προσθεσω και facepulls η ερωτηση ειναι με αυτες τις ασκησεις γυμναζονται ολοι οι μυς των ωμων;;;
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγω κανω προπονηση 5 φορες τη βδομαδα απ οταν τελειωσα την εξεταστικη. Συνηθως βαζω ενα ρεπο μες τη βδομαδα (τεταρτη) και το δευτερο Κυριακη. οι 4 ειναι βαρη (με 2 φορες διαδρομο μετα) και η 5η μονο αεροβιο ο,τι θελω. αλλες φορες κανω τραμπολινο (ενα ομαδικο που μ αρεσει πολυ) αλλες ελλειπτικο κλπ . Τωρα που ανοιγει ο καιρος μαλλον αυτη τη μερα θα τη κανω πισινα 2
CyberMarco Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τονος σε νερο απλα ανοιγεις τη κονσερβα , ομελετα ειναι ετοιμη σε ουτε 10' και κοτοπουλακι οπως ειπες γινεται γρηγορα Ναι μωρε τριψε ντοματουλα φρεσκια ωραια , οπου μπορουμε ας γλιτωνουμε και κανα χημικο. Αν και να σου πω εγω το μοσχαρι (νουά συνηθως) απλα το πεταω στο τεφαλ με πιπερι και λιγακι αλατι. Στη δε μπριζολα (που δε τη παιρνω συχνα λογω λιπους) βαζω και ριγανη. Τωρα θελω ν αρχισω να βαζω και κανα λαχανικο στο τεφαλ με λιγο βαλσαμικο, να τρωγονται πιο ευκολα γιατι δε τα πολυσυμπαθω. Γενικα βαριεμαι απειρα το φουρνο Αν σ αρεσουνε τα λαχανικα ειναι καλη καβατζα γιατι μπορεις να φας αρκετα ωστε να χορτασεις, αν δε νιωθεις να χεις καλυφθει απο το κυριως γευμα. @bos ειδες μιλησε για γραμμωση ουτε μαντης να μουν νταξει προφανως και μακαρονια να τρωγε 2 φορες τη βδομαδα δε θα χαλαγε ο κοσμος. Αλλα αμα του αρεσουν οι πατατες ας τις προτιμησει Γενικά το ψάχνω με τη μαγειρική, αναζητώ νέες συνταγές κλπ. Όσο και να μου αρέσουν τα μακαρόνια είναι μεγάλο βάσανο να αντισταθώ, κουράγιο... Ο κύριο στόχος μου είναι να ξεφορτωθώ το λίπος στην κοιλιά και τα love handles και να μπορώ να κάνω μονόζυγο, κατακόρυφα και τέτοια ακροβατικά.
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παλικάρια δεν υπάρχει λόγος να "αντιστέκεστε" στα μακαρόνια, είναι ιδανική τροφή για το άθλημα. Περιέχουν υδατάνθρακα και αρκετή πρωτεΐνη με πολύ λίγο λίπος, μάλιστα αν είναι ολικής έχουν και πολύ fiber. Το πρόβλημα είναι στο μαγείρεμα, αν μαγειρευτούν με βούτυρο και μετά πέσει από πάνω κρέμα γάλακτος και μπέικον μη λέμε ότι φταίει το μακαρόνι. Εγώ τρώω μακαρόνια ολικής σχεδόν κάθε μέρα είτε με σως ελεόλαδο/μουστάρδια/λεμόνι είτε με φυσική σάλτσα ντομάτας. Τα συνοδεύω πάντα με κρέας χαμηλό σε λίπος (κοτόπουλο, χοιρινό χαμηλού λίπους, μοσχάρι κτλ). Δεν βρίσκω καμιά τρελή διαφορά με τα "άσπρα" σε γεύση. Και η πατάτα είναι εξίσου καλή φυσικά, αλλά ποιος τρώει πατάτα φούρνου κάθε μέρα.. μανίκι 2
bosei Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παλικάρια δεν υπάρχει λόγος να "αντιστέκεστε" στα μακαρόνια, είναι ιδανική τροφή για το άθλημα. Περιέχουν υδατάνθρακα και αρκετή πρωτεΐνη με πολύ λίγο λίπος, μάλιστα αν είναι ολικής έχουν και πολύ fiber. Το πρόβλημα είναι στο μαγείρεμα, αν μαγειρευτούν με βούτυρο και μετά πέσει από πάνω κρέμα γάλακτος και μπέικον μη λέμε ότι φταίει το μακαρόνι. Εγώ τρώω μακαρόνια ολικής σχεδόν κάθε μέρα είτε με σως ελεόλαδο/μουστάρδια/λεμόνι είτε με φυσική σάλτσα ντομάτας. Τα συνοδεύω πάντα με κρέας χαμηλό σε λίπος (κοτόπουλο, χοιρινό χαμηλού λίπους, μοσχάρι κτλ). Δεν βρίσκω καμιά τρελή διαφορά με τα "άσπρα" σε γεύση. Για πες για τις σως γιατί εγώ δεν τρώω μακαρόνια επειδή δεν μπορώ να το φάω χωρίς τυρί τριμμένο ή κάποια σαλτσούλα. Τυρί δεν βάζω επειδή θέλω πάααρα πολύ τύπου >100γρ.
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τα μακαρόνια μια χαρά είναι, εγώ παίρνω αυτά που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (ειδικά για διαβητικούς, επειδή δεν παράγουν ινσουλίνη και μπλα μπλα) και τα καταναλώνω 1
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Για πες για τις σως γιατί εγώ δεν τρώω μακαρόνια επειδή δεν μπορώ να το φάω χωρίς τυρί τριμμένο ή κάποια σαλτσούλα. Τυρί δεν βάζω επειδή θέλω πάααρα πολύ τύπου >100γρ. Κοίτα γούστα είναι αυτά φίλε, εγώ τρελαίνομαι, άλλος που έχει συνηθίσει σε πιο βαριά διατροφή μπορεί να πει τι "αηδία είναι αυτή".. Για κάτι γρήγορο τέρμα υγιεινό και πολύ γευστικό αυτό που κάνω είναι: Μακαρόνια νερόβραστα. Για την "σως" βάζεις ελαιόλαδο ανάλογα με την ποσότητα του μακαρονιού, μουστάρδα (περίπου μισό μικρό κουτάλι) και λεμόνι (θέλει προσοχή με το λεμόνι ανάλογα με τα γούστα σου). Ανακατεύεις την σάλτσα με το πιρούνι και τα μακαρόνια ζεστά και τέλος. Μπορείς να βάλεις και σκορδάκι πάει φοβερά και είσαι full Ιταλιάνος, ή και peperoccino (και δεν είναι απαραίτητη η μουστάρδα). ( Site: olivoil pasta ειναι κλασικό receipe για ελαφρύ γεύμα στην Ιταλια παραδοσιακά) Αυτό είναι το αγαπημένο μου γιατί γίνεται σε 10 λεπτά όσο κάνω μπάνιο από το gym και δεν λερώνει τίποτα (βασικό αν δεν έχεις την μαμά / γυναίκα να σου πλένει τα πιάτα ) Για την ντομάτα είναι αυτονόητη, λιώνεις 2-3 ντομάτες στο τηγάνι τις ψήνεις με νερό, βάζεις λίγο λάδι και κρεμμύδι και είσαι οκ 2
bosei Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Κοίτα γούστα είναι αυτά φίλε, εγώ τρελαίνομαι, άλλος που έχει συνηθίσει σε πιο βαριά διατροφή μπορεί να πει τι "αηδία είναι αυτή".. Για κάτι γρήγορο τέρμα υγιεινό και πολύ γευστικό αυτό που κάνω είναι: Μακαρόνια νερόβραστα. Για την "σως" βάζεις ελαιόλαδο ανάλογα με την ποσότητα του μακαρονιού, μουστάρδα (περίπου μισό μικρό κουτάλι) και λεμόνι (θέλει προσοχή με το λεμόνι ανάλογα με τα γούστα σου). Ανακατεύεις με το πιρούνι και τα μακαρόνια ζεστά και τέλος. Μπορείς να βάλεις και σκορδάκι πάει φοβερά και είσαι full Ιταλιάνος, ή και peperoccino. (olivoil pasta ειναι κλασικό receipe για ελαφρύ γεύμα στην Ιταλια παραδοσιακά http://www.food.com/recipe/pasta-with-olive-oil-and-garlic-8634) Για την ντομάτα είναι αυτονόητη, λιώνεις 2-3 ντομάτες στο τηγάνι τις ψήνεις με νερό, βάζεις λίγο λάδι και κρεμμύδι και είσαι οκ Μερσί. Μάλλον την πρώτη θα κάνω γιατί είναι και πιο απλό και γουστάρω τρελά λεμόνι. Το άλλο θα το δοκιμάσω όποτε έχω όρεξη για πιο hardcore μαγείρεμα μπας και προσθέσω και καμία μαλακιούλα παραπάνω.
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 αν παίξεις με την μουστάρδα και το λεμόνι σίγουρα θα βρεις μια αναλογία που θα γουστάρεις. Ανάλογα πόσο θα βάλεις παίζουν διαφορετικές γεύσεις. Το ελαιόλαδο είναι στάνταρ ποσότητα. (2 μεγάλα κουτάλια περίπου για μισό πακέτο μακαρόνια - 250γ) Προφανώς θέλει και αλάτι ανάλογα με τα γούστα δεν το αναφέρω αυτό. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 για τους λατρεις του καυτερου δοκιμαστα ΕΚΜΑ Μουσταρδα! η καλυτερη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις