snow22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι να πάρω συμπλήρωμα διατροφής μιας και δεν μπορώ να συμπληρώσω τα αντίστοιχα γραμμάρια πρωτεΐνες με φαγητό, για να μην πάρω ότι να 'ναι είπα να συμβουλευτω εδώ για να μου προτείνετε καμία μίας και θα είναι η πρώτη φορά. Να διευκρίνησω ότι είμαι αποφασισμενος
bosei Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι να πάρω συμπλήρωμα διατροφής μιας και δεν μπορώ να συμπληρώσω τα αντίστοιχα γραμμάρια πρωτεΐνες με φαγητό, για να μην πάρω ότι να 'ναι είπα να συμβουλευτω εδώ για να μου προτείνετε καμία μίας και θα είναι η πρώτη φορά. Να διευκρίνησω ότι είμαι αποφασισμενος Χαχα φίλε διάβασες τις προηγούμενες 1-2 σελίδες ? Λες και πας να πάρεις ναρκωτικά το είπες. Από διατροφή πως τα πάμε ? 2
snow22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Χαχαχαχαχαχα για αυτό ακριβώς το είπα, είμαι 65 κιλά και ύψος 1.75,γυμναζομαι περίπου ένα χρόνο
bosei Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Χαχαχαχαχαχα για αυτό ακριβώς το είπα, είμαι 65 κιλά και ύψος 1.75,γυμναζομαι περίπου ένα χρόνο Φίλε φαί θες...τι να σε κάνουν οι 100 θερμιδίτσες από την σκόνη ? 1
snow22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σύμφωνω αλλά από την στιγμή που δεν έχω να χάσω τίποτα δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσω άλλωστε δεν νομίζω να περνώ και για πολύ καιρό. Δεν είναι ναρκωτικά
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 τα συμπληρώματα δεν έχουν το μαγικό φίλτρο να σε αλλάξουν στην κυριολεξία. το μυστικό κρύβεται στα βάρη και στην καθαρή διατροφή. Φρόντισε ΠΡΩΤΑ αυτά τα δύο και μετά όλα τα υπόλοιπα
bosei Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σύμφωνω αλλά από την στιγμή που δεν έχω να χάσω τίποτα δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσω άλλωστε δεν νομίζω να περνώ και για πολύ καιρό. Δεν είναι ναρκωτικά Δεν καταλαβαίνω την λογική σου αλλά τέλος πάντων. Από διατροφή δεν είπες πως πας. δεν μπορώ να συμπληρώσω τα αντίστοιχα γραμμάρια πρωτεΐνες με φαγητό Και κάτι άλλο. Δηλαδή πόσα έχεις υπολογίσει οτι θες και πόσα παίρνεις ήδη από το φαγητό ?
snow22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 80-90 γραμμάρια πιστεύω πως είναι καλά,Οκ δεν είναι και πολλά,βγενουν,αλλά δεν μπορώ και κάθε μέρα
bosei Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 80-90 γραμμάρια πιστεύω πως είναι καλά,Οκ δεν είναι και πολλά,βγενουν,αλλά δεν μπορώ και κάθε μέρα Με συγχωρείς δεν μπορείς να φας 90γρ. πρωτεΐνη ? δεν νομίζω να περνώ και για πολύ καιρό. Και πες οκ...παίρνεις μέχρι τώρα 70 και σου δίνει η σκόνη 20 να πας στα 90. Μετά αφού λες ότι δεν θα παίρνεις για καιρό θα ξανα-πας στα 70 ? Γιατί να μπεις στον κόπο τότε να πας στα 90 ?
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 πάντως δεν ειναι λίγο κλάμα η κατάσταση ? πριν καμια 20ριά χρόνια βαράγανε τη deca απ το φαρμακείο λες και πίνανε καφέ να ανοίξει το μάτι και σήμερα μιλάνε για φαγητό σε σκόνη λες και ειναι ο ζωμός του πανοραμίξ α ρε marketing , τότε δεν υπήρχε πληροφόρηση και κάνανε ότι μαλακία ακούγανε και τώρα υπάρχει υπερβολική πληροφόρηση , αλλα και άλλη τόση παραπληροφόρηση και πιστεύουν σε παραμύθια κ δράκουςάκουγα στη στάση αυτές τις μέρες δυο πιτσιρίκια 17-18 χρονών να λέει ο ένας θα πάω τώρα τζίμ κανα 2μηνάκι θα πάρω και μια πρωτεινούλα , κομμάτια θα βγω στην παραλία το κοιτάω κ να είναι σαν το όσιο Ονούφριο , μονο η ψυχή ηταν μέσα , ρίχνω κάτι γέλια , γυρνάει με κοιτάζει τσαντισμένο και με το που το κοιτάζω γυρνάει αλλού xD 80-90 γραμμάρια πιστεύω πως είναι καλά,Οκ δεν είναι και πολλά,βγενουν,αλλά δεν μπορώ και κάθε μέρα δηλαδή χρειάζεσαι 360 θερμίδες απο κρέας τη μέρα ξέρεις πόσο ειναι ? και δεν ειναι ανάγκη να ειναι και απο κρέας έχεις αυγά , γάλα , όσπρια , τόσα πράγματα xD 3
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Αμα θες σωνει και ντε να παρεις , dymatize, musclepharm, optimum ειναι καποιες απο τις καλυτερες εταιρειες... πρωτεινη ορου γαλακτος (whey). Αλλα ξαναδιαβασε τι εχει γραφτει... 1
Mikeasdf Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με πρωτεϊνες, συμπληρωματα κλπ και ειχα μια απορια με εναν φιλο μου, το Whey ειναι μαρκα παραγωγης η κατι σαν συνθεση π.χ?
Liverpool89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλα οι σας τρολλαρουν ή δεν ξερω καθεστε και αραδιαζετε ολοκληρες θεωριες...μετα ερχεται καποιος.τσουπ ρωταει.το ιδιο πραγμα...
bosei Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με πρωτεϊνες, συμπληρωματα κλπ και ειχα μια απορια με εναν φιλο μου, το Whey ειναι μαρκα παραγωγης η κατι σαν συνθεση π.χ? https://en.wikipedia.org/wiki/Whey_protein Καλα οι σας τρολλαρουν ή δεν ξερω καθεστε και αραδιαζετε ολοκληρες θεωριες...μετα ερχεται καποιος.τσουπ ρωταει.το ιδιο πραγμα... Εύκολα Λίβε. 3
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Οποιος τρολλαρει....προβλημα του! Αν διαβαζει και καποιος που ενδιαφερεται, ας μαθει... συνεχιζω να λεω οτι αυτη η αλλαγη που εκανα ειναι απ τα καλυτερα που μου χουν συμβει... Αφου 17/5 που θ ανανεωσω την εγγραφη μου, που κλεινω 1 χρονο στο φιτνες, λεω να το γιορταζω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις