bosei Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ρε μλκς, τι κάνουνε τα πιτσιρίκια; Δεν ξέρω αν πρέπει να τα θαυμάσω ή να φρίξω που έχουν τέτοια δύναμη+μυικότητα από τόσο νωρίς Το βίδεο. Δεν ξέρω αλλά αν δεν γίνουν elite level αθλητές εμένα χέσε με. Εντωμεταξύ πόσο κ@υλωμένος παίζει να είναι ο πατέρας τους ε ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 απο οσο ξερω κατι τετοιες περιπτωσεις εκτος του οτι ειναι κατι σαν τις "ιδιοφυίες" εχουν καποια "ελειψη" στην μυοαστατινη η οποια ουσιαστικα ρυθμιζει το ποσο μπορουν να αναπτυχθουν οι μυες. Ετσι εχουν ανεπτυγμενη μυικη μαζα απο τοσο μικρη ηλικια
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Προβληματικη εικονα, εμενα με ξενιζει. ζηλευεις που τα 5χρονα ειναι πιο τουμπανα απο σενα 1
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Χαχα καλα σε λιγους μηνες απο τωρα δε θα χεις να μου τη λες για τιποτα, θα με φωναζεις τουμπανο (Αρκει να μαι αρτιμελης ) 1
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Πάντως αυτό που κάνουν να σηκώνονται στο μονόζυγο, να φέρνουν το κορμί παράλληλα στο έδαφος και να κάνουν κάμψεις, άμα το καταφέρω ποτέ θα έχω ολοκληρωθεί σαν αθλητής...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω κάνω 1 σετ απο 14 επαναλήψεις στο μονόζυγο κάθε 2 με 3 μέρες και κάνω και 10 λεπτά ποδήλατο κάθε μέρα τα τελευταία 2 χρόνια και έχω φτιάξει αρκετά καλό σώμα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2015 από BLuE_PaNtHeR
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγω κάνω 1 σετ απο 12 επαναλήψεις στο μονόζυγο κάθε 2 με 3 μέρες και κάνω και 10 λεπτά ποδήλατο κάθε μέρα τα τελευταία 2 χρόνια και έχω φτιάξει αρκετά καλό σώμα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μπορεί να μη το πιστέυεις ουτε και γω το πίστευα στην αρχή.Αλλά με ένα μονοζυγο και λίγο ποδηλατο αμα το κάνεις μέρα παρα μέρα ,μονιμα και όχι οπως κάτι άλλοι που γράφωνται στο γυμναστηριο για 3-4 μήνες το χρόνο ,κάνεις σώμα ικανοποιητικό Και το μονοζυγο εγώ βέβαια το κάνω με πολύ ένταση και πολλές επαναλήψεις( 14-15) όταν το κάνω
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ε και κάποιοι δε γυμνάζονται ποτέ και καθόλου! Νομίζετε οτι έχουν όλοι λεφτα να πηγαίνουν γυμναστηριο? και συ και η άλλη απο πάνω? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2015 από BLuE_PaNtHeR
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Επιθετικότατο σε βρίσκω.Κάνε ένα δεύτερο σέτ τώρα για τιμωρία. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ε και κάποιοι δε γυμνάζονται καθόλου και ποτε ρε εξυπνάκια όμως έλεος! Νομίζετε οτι έχουν όλοι λεφτα να πηγαίνουν γυμναστηριο? και συ και η άλλη απο πάνω? τα λέφτα για το γυμναστήριο ολοι μπορούν να τα βρούν το έχουμε πει σε άλλο θρεντ το θεμα ειναι πως οριζεις το ικανοποιητικό σώμα! θες να ανεβάσεις μια φωτό??
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Οκ συγγνωμη για τον τόνο του γραψίματος.Φωτο μάλλον δε θα βάλω γιατί όταν βλέπω τέτοια απονθαρυντικά σχόλια οπως της απο πάνω ,φοβάμαι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Οκ συγγνωμη για τον τόνο του γραψίματος.Φωτο μάλλον δε θα βάλω γιατί όταν βλέπω τέτοια απονθαρυντικά σχόλια οπως της απο πάνω ,φοβάμαι. ε καλα αυτα παντα θα υπαρχουν ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις