thomasG4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Η διαφωνία μου έγκειται αφενός στο ότι θεωρώ το ΗΙΙΤ κάπως πιο προχωρημένο σαν πρωτόκολλο προπόνησης (δεν θα το πρότεινα σε κάποιον αρχάριο δλδ) και αφετέρου στο γεγονός ότι και μόνο που αρχίζει μια αναφορά σε έρευνες κτλ είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ένας αρχάριος να χαθεί στους όρους ή/και στην μετάφραση. Κατά τα λοιπά συμφωνούμε στο ότι καλό κάνει το ψάξιμο, απλά χρειάζεται λίγο μέτρο, ειδικά στην αρχή, για να αποφευχθεί το information overload. @Φώτη λέμε διάφορα για να ξεχάσουμε τα χθεσινοβραδυνά . Το HIIT μπορεί να προσαρμοστεί στο επίπεδο του αρχάριου. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι αρχάριοι ξεκινούν με υπερβολική αισιοδοξία και υπερβάλλουν εαυτό με αποτέλεσμα να τραυματίζονται. Μια χαρά μπορεί να γίνει HIIT απο αρχάριο απλά θέλει σωστή προσαρμογή ανάλογα με τις δυνατότητες καθενός. Μπορεί να το κάνει με μεγαλύτερο χρόνο ξεκούρασης και με το καιρό που συνηθίζει να μειώνει το χρόνο ξεκούρασης και να αυξάνει το χρόνο της υψηλής έντασης. Η HIIT άμα γίνει σωστά σε συνδυασμό με χαμηλής έντασης μπορεί να είναι άκρως αποτελεσματική. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Η διαφωνία μου έγκειται αφενός στο ότι θεωρώ το ΗΙΙΤ κάπως πιο προχωρημένο σαν πρωτόκολλο προπόνησης (δεν θα το πρότεινα σε κάποιον αρχάριο δλδ) και αφετέρου στο γεγονός ότι και μόνο που αρχίζει μια αναφορά σε έρευνες κτλ είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ένας αρχάριος να χαθεί στους όρους ή/και στην μετάφραση. Κατά τα λοιπά συμφωνούμε στο ότι καλό κάνει το ψάξιμο, απλά χρειάζεται λίγο μέτρο, ειδικά στην αρχή, για να αποφευχθεί το information overload. @Φώτη λέμε διάφορα για να ξεχάσουμε τα χθεσινοβραδυνά . Οι αρχάριοι κανουν χιιτ έτσι και αλλιώς. Λίγο περπάτημα λίγο τρέξιμο. Το προχωρημένος και αρχάριος διαφέρουν στην ένταση στον όγκο προπόνησης κτλ κατά τα άλλα ισχύουν τα ίδια για όλους 1
Mau-Maus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ρύζι μπιφτέκια απο κοτόπουλο ομελέτα ντομάτα αγγούρι κρεμμύδια ολα μαζί στο αντικολλητικο και μετά στην κοιλιά το φαγα σχεδόν ολο μιλάμε ! πω ρε έσκασα πάω για περπάτημα επειγόντως !! 9
Fotis13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πως μπορειτε και μαγειρευετε σας ζηλευω, εγω βαριεμαι και μονο στην ιδεα ,βασικα πιστευω πως αν κατσω να ασχοληθω δεν θα μου αρεσει ας ειναι καλο θα με ξενερωσει επειδη το εφτιαξα εγω . Ειναι σαν τον καφε στο μυαλο μου δεν εχω φτιαξει ποτε δικο μου ... 3
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πως μπορειτε και μαγειρευετε σας ζηλευω, εγω βαριεμαι και μονο στην ιδεα ,βασικα πιστευω πως αν κατσω να ασχοληθω δεν θα μου αρεσει ας ειναι καλο θα με ξενερωσει επειδη το εφτιαξα εγω . Ειναι σαν τον καφε στο μυαλο μου δεν εχω φτιαξει ποτε δικο μου ... Τα ίδια ακριβώς και εγώ. 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 κλάμα https://www.facebook.com/MDSBroScience/videos/vb.478542572170566/1075578445800306/?type=2&theater Πως μπορειτε και μαγειρευετε σας ζηλευω, εγω βαριεμαι και μονο στην ιδεα ,βασικα πιστευω πως αν κατσω να ασχοληθω δεν θα μου αρεσει ας ειναι καλο θα με ξενερωσει επειδη το εφτιαξα εγω . Ειναι σαν τον καφε στο μυαλο μου δεν εχω φτιαξει ποτε δικο μου ... καλά κ εγώ που μαγείρευα έχω κάτι καιρούς, μόδα ήταν πέρασε(δε δούλευα κιόλας τότε δεν είχα τι να κάνω) ,τώρα βαριέμαι κάργα , αν αναγκαστώ να ξαναμαγειρέψω εγώ θα φτιάχνω καμια κατσαρόλα ρύζι , κανα ταψί πατάτα και κανα ταψί κρέας κ θα τρώω όλη την εβδομάδα , μονοφαγία κάργα , βαριέμαι , δε θέλω δε θέλω να βλέπω κουζίνα , ΔΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ χαχχαχαχαχαχααχκ βλέπω τι επιλογές υπάρχουν αν ζεις σε άλλες χώρες (πχ έχω δει σε hodgetwins ) και μου γυρνάει το μυαλό 50000 χρόνια πίσω σε αυτά η χώρα μας καλά τι λέω , εδώ είχα ψάξει όλα τα μεγάλα super market της Αχαΐας και δεν έβρισκα ασπράδι σε μπουκάλι τι να λέμε 1
alex_000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πως μπορειτε και μαγειρευετε σας ζηλευω, εγω βαριεμαι και μονο στην ιδεα ,βασικα πιστευω πως αν κατσω να ασχοληθω δεν θα μου αρεσει ας ειναι καλο θα με ξενερωσει επειδη το εφτιαξα εγω . Ειναι σαν τον καφε στο μυαλο μου δεν εχω φτιαξει ποτε δικο μου ... εχεις ζήσει ποτέ μόνος? Αν όχι θα καταλάβεις πως 1
manzah80 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Σημερα ειχα ποδια με φιλο.Σκοπος να μην μπορω να περπατησω στο τελος.Πρεσα κλειστα ποδια τα πελματα να κανουν v η φτερνα να ακουμπαει στον κωλο 280 κιλα μεχρι να παραλυσουν τα ποδια μου.Προβολες περπατωντας ολο το τζιμ πανω κατω με μια 20κιλη ζυγισμενη πλακα στο καθε χερι μεχρι να πεσω κατω μαζι με τις πλακες.Γαμπες γυρω στα 120 κιλα καθηστος και 160 μαζι με την μπαρα ορθιος μεχρι που μου ζαλιστικα και μου φυγανε τα κιλα πανω στο σβερκο ε εκει νευριασα ακομα παραπανω και εκανα κιαλο.Και αλλα πολλα τους γαμησαμε τα ραματα.Δεν καταλαβαινουμε απο ζεστη και αρχιδιες αυτα ειναι φλωρικα ουτε κλιματισμο δεν εχουμε εκει δυο ανεμιστηρες και δεν καταλαβαινουμε χριστο. 2
Fotis13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 εχεις ζήσει ποτέ μόνος? Αν όχι θα καταλάβεις πως Tι εννοεις μονος μου σε ερημιες ξερω γω? Μονος μου μενω . Φωτη χαιρετίσματα απο Vincenzo Εχω φαει εκει ρε Μαργαριτονι πολυ καλο ΑΛΛΑ δεν με καλεσες ...
alex_000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Tι εννοεις μονος μου σε ερημιες ξερω γω? Μονος μου μενω . ε πως γίνεται να μένεις μόνος και να μην βράζεις ούτε αυγό η να μην κάνεις καφέ? 1
yannis27gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αυτό που δε λέει η έρευνα του Μαους ειναι ότι ναι μεν σε χαμηλή ένταση καις μεγαλύτερο ποσοστό λίπους απ´ ότι σε υψηλή ένταση ΑΛΛΑ ειναι τόσες λίγες οι θερμίδες που στην ουσία δεν καις τίποτα. Το περπάτημα ειναι σούπερ άσκηση για την καρδιά αλλά άμα θες να χάσεις βάρος δε βοηθά ιδιαίτερα. Το ΤΑΒΑΤΑ ειναι φοβερό πρωτόκολλο κι ένας αρχάριος μπορεί να το κάνει προσαρμόζοντας την ένταση της άσκησης στις δικές του δυνατότητες. Επιπλέον, βλέποντας ότι "κλέβει" έχει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να μετράει την πρόοδο του αφού σταδιακά κλέβει λιγότερο μέχρι να φτάσει στο επίπεδο να βγάλει το προγραμμα αυτούσιο. Και το σημαντικότερο: 4 λεπτά άσκησης ισοδυναμούν με 30 λεπτά αεροβικής σε μέτρια ένταση. Για όσους έχουν ζήτημα με το χρόνο που μπορούμε να διαθέσουμε στην προπόνηση, αυτό ειναι πολύ κρίσιμο χαρακτηριστικό. 1
benign Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Κλεινουν τα γυμναστηρια σας για τις δακοπες αυτη την περιoδο και για ποσο χρονικο διαστημα? Εμενα για δεκα μερες απο Σαββατο,και ανοιγει στις 17 μετα.
manzah80 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οχι εμας δεν κλεινει ποτε και εχει και την παλαιστρα και το γιαβα εδω κοντα που δεν κλεινει επισης ποτε 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ε πως γίνεται να μένεις μόνος και να μην βράζεις ούτε αυγό η να μην κάνεις καφέ? Γινεται ρε φιλε τρωω εξω , μεερικα μεσημερια τρωω στους γονεις μου που μενουν κοντα και κατα καιρους μαγειρευει η κοπελα που θα εχω που ειναι το περιεργο?Καφε περνω παντα απο εξω ΠΑΝΤΑ ομως . Το ΤΑΒΑΤΑ ειναι φοβερό πρωτόκολλο κι ένας αρχάριος μπορεί να το κάνει προσαρμόζοντας την ένταση της άσκησης στις δικές του δυνατότητες. Γιαννη δεν θα με τρελανεις εσυ καλοκαιριατικα εγω θα σε τρελανω ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις