4saken Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το καταλαβα, σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γυρισω στα βαρη μετα απο 2 χρονια...
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πηγαινε στο κροσφιταδικο που ανοιξαν στην κερκυρα !
4saken Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι μακρυα, εξαλλου το κροσφιτ δεν προσφερει μυικη αναπτυξη και δυναμη...
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 προσφερει αλλα προσφερει και αρκετους τραυματισμους
TEOKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι μακρυα, εξαλλου το κροσφιτ δεν προσφερει μυικη αναπτυξη και δυναμη...Από το ένα άκρο στο άλλο...αν γίνεται σωστά είναι super,αλλά όσο νάναι παρασύρεσαι Σε πιο σοβαρά θέματα τώρα. Τρικεφαλος στην τροχαλία. Τριάντα κιλά εύκολα, πάνω απο 15 επαναλήψεις με τέλεια φόρμα και τους αγκώνες σταθερά κολλημένους στα πλευρά. Στα τριανταπέντε κιλά βουνό. Απο την δεύτερη κιόλας επανάληψη πρέπει να κλέψω (ξεκολημα αγκωνων) για να φτάσω αγκομαχώντας στις οκτώ. Πάντως τη νιώθω να με πιάνει πιο πολύ. Κάνω κάτι λάθος; Αν ξεκολάς τους αγκώνες συμμετέχουν και οι ώμοι . Πάντως 3κέφαλα με λάστιχα είναι η άσκηση που γουστάρω πιο πολύ για αυτήν την μυική ομάδα. Έχει βέβαια εκει που πάω και 10 διαφορετικές σκληρότητας λάστιχα.Απορία. Με τι σειρά κάνουμε τις ασκήσεις; Πρώτα τις τελειώς απομονωτικες (λάστιχα ,τροχαλία κανονική και ανάποδη λαβή ) η πρώτα αυτές που συμμετέχουν κι ώμοι,στήθος ( γαλλικές ,εκτάσεις αλτήρων πίσω από το κεφάλι κ.λ.π);
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αχ που είσαι βρε bosei, έφυγες και μου απορρυθμίστηκε ο θυρεοειδής ! Κύπρο?!?! τουλ. θα υπηρετήσεις λιγότερο αφού θα πας εκεί;
bosei Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αχ που είσαι βρε bosei, έφυγες και μου απορρυθμίστηκε ο θυρεοειδής ! Κύπρο?!?! τουλ. θα υπηρετήσεις λιγότερο αφού θα πας εκεί; Καλά εμένα για να σιγουρευτούν για τον θυρεοειδή με τρέξαν στην Αθήνα 4 φορές !!! Όχι την ίδια διάρκεια έχει η θητεία.
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλά εμένα για να σιγουρευτούν για τον θυρεοειδή με τρέξαν στην Αθήνα 4 φορές !!! Όχι την ίδια διάρκεια έχει η θητεία. ωπα, τι έπαθε ο δικός σου;
bosei Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ωπα, τι έπαθε ο δικός σου; Τίποτα ! Απλά παρά το ότι είχα κάνει εξετάσεις προ 6 μήνου θέλανε πάλι κι άλλες (και αίμα και υπέρηχο). Πάλι καλά έπεσα σε καλό ακτινολόγο και δεν με έστειλε για παρακέντιση στους όζους που έχω. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Τίποτα ! Απλά παρά το ότι είχα κάνει εξετάσεις προ 6 μήνου θέλανε πάλι κι άλλες (και αίμα και υπέρηχο). Πάλι καλά έπεσα σε καλό ακτινολόγο και δεν με έστειλε για παρακέντιση στους όζους που έχω. θρυλικός ελληνικός στρατός, ό,τι να 'ναι 1
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν παίρνεις κάθε 2 μήνες χιλιάδες άτομα από όλη την Ελλάδα δε ρισκάρεις τίποτα για να βγει μετά κάποιος κ να πει ότι το έπαθα στη διάρκεια της θητείας κλπ. γτ μετά ο στρατός πλερώ. Εννοείται ότι καλά κάνουν.
bosei Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν παίρνεις κάθε 2 μήνες χιλιάδες άτομα από όλη την Ελλάδα δε ρισκάρεις τίποτα για να βγει μετά κάποιος κ να πει ότι το έπαθα στη διάρκεια της θητείας κλπ. γτ μετά ο στρατός πλερώ. Εννοείται ότι καλά κάνουν. Συμφωνώ. Πιό πολύ το είπα γιατί με κατέβασαν στην Αθήνα 4 φορές. Την πρώτη πήγα και ήρθα χωρίς να κάνω τίποτα επειδή δεν είχε κάνει σωστή συνεννόηση το στρατόπεδο. Την άλλη πήγα μέχρι εκεί για να κλείσω ένα ραντεβού για αίμα και υπέρηχο, την άλλη για να παραλάβω το χαρτί με τα αποτελέσματα του αίματος και την τελευταία για να κάνω υπέρηχο. 1
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλά εννοείται ότι εσύ ατομικά ταλαιπωρείσαι αλλά δε νομίζω να τους νοιάζει 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ. Πιό πολύ το είπα γιατί με κατέβασαν στην Αθήνα 4 φορές. Την πρώτη πήγα και ήρθα χωρίς να κάνω τίποτα επειδή δεν είχε κάνει σωστή συνεννόηση το στρατόπεδο. Την άλλη πήγα μέχρι εκεί για να κλείσω ένα ραντεβού για αίμα και υπέρηχο, την άλλη για να παραλάβω το χαρτί με τα αποτελέσματα του αίματος και την τελευταία για να κάνω υπέρηχο. με έξοδα δικά σου;
bosei Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 με έξοδα δικά σου; Όχι, με λεωφορείο του στρατού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις