Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν δε θες να αγοράσεις ακριβά weightlifting παπούτσια θα πρότεινα ως φτηνή και αρκετά καλή λύση τα allstar.

τα all star  δεν κανουν καλα καλα για περπατημα θα κανουν για weight lifting?

• Like 1
Δημοσ.

τα all star  δεν κανουν καλα καλα για περπατημα θα κανουν για weight lifting?

Επειδή ακριβώς δεν κάνουν για περπάτημα κάνουν για weight lifting. Έχουν ίσιο και σκληρό πάτο και είναι σταθερα. Εγώ τα χρησιμοποίησα για ένα διάστημα και με βολέψανε.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή ακριβώς δεν κάνουν για περπάτημα κάνουν για weight lifting. Έχουν ίσιο και σκληρό πάτο και είναι σταθερα. Εγώ τα χρησιμοποίησα για ένα διάστημα και με βολέψανε.

Οκ

Δημοσ.

Πηρα σημερα τα κουακερ τα απλα με λιγο γλυκαντικο που εβαλα 3- σταγονες μια χαρα ειναι και αυτα μονο με χαλαει λιγο η υφη τους οποτε λεω να βαζω και μια χουφτα αμυγδαλα τριμμενα μαζι

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει καποια προταση ασκησης για το πισω μερος του δελτοειδη?

face pulls,αν δεν εχει ρυθμιζομενο εξοπλισμο για τα σκοινια το γυμναστηριο σου ωστε να ειναι στο υψος του προσώπου σου,μπορεις να τα κανεις στην κωπηλατική.

ειναι η μονη ασκηση που κανω και την νιωθω.

γενικα δεν αξιζει τον κοπο να κανεις χιλιες δυο ασκησεις,οπως βλεπω καποιους να απαυτωνουν τον παγκο λες και ειναι καμια γκομεναρα μονο και μονο για να κανουν εντελως λαθος την ασκηση και να μην αποκομισουν τιποτα απολυτως απο τον κοπο τους.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα σημερα τα κουακερ τα απλα με λιγο γλυκαντικο που εβαλα 3- σταγονες μια χαρα ειναι και αυτα μονο με χαλαει λιγο η υφη τους οποτε λεω να βαζω και μια χουφτα αμυγδαλα τριμμενα μαζι

βρώμη , γλυκαντική , λίγη κανέλα και βανιλίνη.

βρώμη , γλυκαντική , γεύσεις χωρίς θερμίδες (φράουλα , σοκολάτα κτλ) 

βρώμη , γλυκαντική , λίγη κανέλα και βανιλίνη. + 20γρ γάλα 2% + 20γρ κακάο σκέτο (υπολόγιζε +80 θερμίδες περίπου 

όλα τα απο πάνω + 6 ασπράδια + 1 κρόκο ( +160-180 θερμίδες) + ξύσμα πορτοκάλι στο φούρνο = κεικ = δε θα θες να ξαναφας τίποτα άλλο για πρωινό 

υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να φας βρώμη 

• Like 2
Δημοσ.

βρώμη , γλυκαντική , λίγη κανέλα και βανιλίνη.

βρώμη , γλυκαντική , γεύσεις χωρίς θερμίδες (φράουλα , σοκολάτα κτλ) 

βρώμη , γλυκαντική , λίγη κανέλα και βανιλίνη. + 20γρ γάλα 2% + 20γρ κακάο σκέτο (υπολόγιζε +80 θερμίδες περίπου 

όλα τα απο πάνω + 6 ασπράδια + 1 κρόκο ( +160-180 θερμίδες) + ξύσμα πορτοκάλι στο φούρνο = κεικ = δε θα θες να ξαναφας τίποτα άλλο για πρωινό 

πηρα μιξ για σαλατες το ενα σταφιδα φυστικης αιγινης και αμυγδαλο και το αλλο πασαντεμπος καρυδι σταφιδα και εβαλα μεσα στο κουκερ και τα εσπαγε αφανταστα :)

Δυστηχως εχω θεμα με τον φουρνο αλλα θα το εχω στα υποψιν, πανκεικς μπορεις να κανεις με βρωμη ?

Δημοσ.

πηρα μιξ για σαλατες το ενα σταφιδα φυστικης αιγινης και αμυγδαλο και το αλλο πασαντεμπος καρυδι σταφιδα και εβαλα μεσα στο κουκερ και τα εσπαγε αφανταστα :)

Δυστηχως εχω θεμα με τον φουρνο αλλα θα το εχω στα υποψιν, πανκεικς μπορεις να κανεις με βρωμη ?

απλά αυτά που λες έχουν πολύ θερμίδα οπότε με μέτρο 

ναι οτι θες φτιάχνεις μέχρι και ψωμί 

Δημοσ.

απλά αυτά που λες έχουν πολύ θερμίδα οπότε με μέτρο 

ναι οτι θες φτιάχνεις μέχρι και ψωμί 

ναι ρε με μετρο παντα μια χουφτα εβαλα αν και για τα κιλα μου δεν εχω θεμα χοντικα με παιρνει ανετ 700-800 θερμιδες για πρωινο

Δημοσ.

Εχετε κατα νου για ιντερνετικο καταστημα συμπληρωματων απο ΕΕ περα απο prozis και mp να προτεινετε? Διοτι το iherb κ λοιπα εκτος ΕΕ μπαινουν στη μπλακ λιστ λογω δασμων

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω με κανεναν τροπο να την φαω αχχαχα

Εχετε κατα νου για ιντερνετικο καταστημα συμπληρωματων απο ΕΕ περα απο prozis και mp να προτεινετε? Διοτι το iherb κ λοιπα εκτος ΕΕ μπαινουν στη μπλακ λιστ λογω δασμων

Μην παιρνεις τετοια πραγματα ειναι του σατανα.

Εχω μπει σε χαλαρο ρυθμο στην προπονηση στο κομματι των βαρων ,στο αεροβιο κομματι και του βουνου κανω καλες   προπονησεις στο canyoning ,θα λειπω τωρα  3ημερο στα Τζουμερκα  και θα εχει καθε μερα 2 με 3 ωρες πεζοπορια με 25 κιλα βαρος .

Απο μεσα Οκτωμβριου θα μπω σε φουλ ρυθμο  και στα βαρη .

• Like 3
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω με κανεναν τροπο να την φαω αχχαχα

εμένα πάλι αν και την τρώω με τους τρόπους που είπα(αρκεί να πεινάω χαχα)  απ τη στιγμή π την έκοψα απαλλάχτηκα απ τα φουσκώματα, ακόμα και 40γρ μου δημιουργούσαν δυσφορία και δεν την χώνευα εύκολα, επιπλέον τι την έτρωγα τι δεν την έτρωγα ένιωθα λες κ δεν είχα φάει υδατάνθρακα απο θέμα ενέργειας ακόμα και 5 ώρες μετά,  οπότε σε εμένα ειναι άχρηστη σαν τροφή. δοκίμασα φρούτο , πράσινα λαχανικά , πατάτα και όλα είχαν καλύτερο αποτέλεσμα, μου έδωσαν ενέργεια και καθόλου φούσκωμα. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...