Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις πηρα το PS3 μου απο downgrade ofw4.21 και εχει πανω rogero cfw 4.30.Πρεπει να κανω κατι διαφορετικο απο τους οδηγους που βγαλατε για να βαλω το rebug 4.21?επισης εκανα backup το Deus EX HR και οταν παω να το τρεξω μου βγαζει απλα μια μαυρη οθονη.τι μπορω να κανω?εσβησα οτι game data ειχε

Για ποιον λογο να πας σε rebug; ποιο απ τα features του rebug 4.21 σε ενδιαφέρει και χρειάζεσαι ώστε να μπεις σε διαδικασία update και πιθανοτητα brick; Για gaming κατεμέ το rogero είναι καλύτερο και με μεγαλύτερη συμβατότητα. Όποια παιχνιδια σε ενδιαφέρουν και δεν παιζουν δοκίμασε στις ρυθμισεις των εκάστοτε παιχνιδιών και ενεργοποίησε το internal και το BD mirror.

Δημοσ.

Για ποιον λογο να πας σε rebug; ποιο απ τα features του rebug 4.21 σε ενδιαφέρει και χρειάζεσαι ώστε να μπεις σε διαδικασία update και πιθανοτητα brick; Για gaming κατεμέ το rogero είναι καλύτερο και με μεγαλύτερη συμβατότητα. Όποια παιχνιδια σε ενδιαφέρουν και δεν παιζουν δοκίμασε στις ρυθμισεις των εκάστοτε παιχνιδιών και ενεργοποίησε το internal και το BD mirror.

Ναι τελικα αποφασισα να μεινω σε rogero αφου παιζει AC3.

Πως γινεται να κατεβασω saves για το God of War 3 και να παιζουν στο ps3 μου?Πριν το κανω downgrade το ειχα αφησει στη μεση και δεν θελω να ξαναπαιζω απο την αρχη

Δημοσ.

Ναι τελικα αποφασισα να μεινω σε rogero αφου παιζει AC3.

Πως γινεται να κατεβασω saves για το God of War 3 και να παιζουν στο ps3 μου?Πριν το κανω downgrade το ειχα αφησει στη μεση και δεν θελω να ξαναπαιζω απο την αρχη

γιατι να κατεβασεις αλλα; τα δικα σου δεν τα φορτωνει ;

Δημοσ.

Δεν είχες κρατήσει backup τον σκληρό σου και τα saves; Κάποιο εργαλείο κυκλοφορούσε που σε άφηνε να περάσεις saves αλλου στο ps3 σου.

Δημοσ.

δεν ηξερα οτι θα διαγραφουν αλλα δεν με νοιαζει για τα αλλα ετσι κι αλλιως.μονο για το GOW 3 που το χα αφησει στη μεση.Εχεις λινκ για τι προγραμμα που λες?

Δημοσ.

kallair εχεις ροτζερο 4.30 v1.03?

όχι την v1 ακομα. τι το διαφορετικό έχει η 1.03 που να αξιζει να την βαλω;

δεν ηξερα οτι θα διαγραφουν αλλα δεν με νοιαζει για τα αλλα ετσι κι αλλιως.μονο για το GOW 3 που το χα αφησει στη μεση.Εχεις λινκ για τι προγραμμα που λες?

http://psx-scene.com/forums/content/param-edit-ps3-save-modifier-tool-2043/

νομιζω αυτο ειναι.

Δημοσ.

όχι την v1 ακομα. τι το διαφορετικό έχει η 1.03 που να αξιζει να την βαλω;

Αν διορθωσανε το bug που δεν κραταει τα albums (icon grouping).

Με ενοχλει αφανταστα και γι αυτο εφυγα απο την 4.30

Δημοσ.

Καλά εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό το bug. Οποτε δεν βλέπω κάποιο λόγο να κάνω ακόμα αναβάθμιση. όλα τα παιχνιδια μου τα παίζει, ονλινε μπαίνει, το πρόβλημα που είχα με το psn ήταν μάλλον λόγω region οπότε θα μείνω για λίγο ακόμα σε v1. Αν και ψήνομαι να του κάνω αναβάθμιση μόνο και μόνο για να εξοικειωθώ με την downgrade διαδικασία που χρειάζεται για να περάσεις άλλη έκδοση.

Δημοσ.

απλη ειναι η διαδικασια. οπως την γραφω πισω για το rebug, μονο που αντι για rebug θα βαλεις Rogero4.30-1.03

Αν το κανεις παντως ενημερωσε για το συγκεκριμενο bug αν υφισταται η οχι.

Δημοσ.

το nba 2k13 παίζει..?

Σε CFW 3.55 οχι.Εχει καποια αρχεια edat που πρεπει να πειραχτουν και προσωπικα δεν εχω τοσο χρονο να ασχοληθω να τα φτιαξω.Πλεον δεν βλεπω τον λογο να μην παει καποιος σε 4.30 ή 4.21 (εγω ειμαι σε 4.21 μιας και περιμενω τον Δεκεμβριο το 4.40 διοτι βαριεμαι το πισω-μπρος συνεχεια).Βαλε λοιπον 4.30 για να παιξεις και ΝΒΑ2k13.

Επειδη αρκετοι με 3.56+ με ρωτανε αν στο μελλον θα εχουμε κατι θετικο θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο.Οποτε οσοι εχετε την καταλληλη κονσολα για downgrade καντε το με το flasher αλλιως δεν βλεπω αλλη λυση μιας και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεθει καποιο "κενο" στα OFW 3.56+.

Δημοσ.

Τα .edat τι ειναι αληθεια? Καινουριος τροπος ενεργοποιησεις? Εχω δει καινουρια psn games να δινουν .edat αρχεια. Σταματησε η μεθοδος με το .pkg fix?

Δημοσ.

τα pkg ειναι κατι αναλογο σαν τα .exe αρχεια του pc. Περιεχουν μεσα τα cracked EBOOT (η και edat η sprx files πατσαρισμενα) που χρειαζονται για να τρεξουν τα παιχνιδια. Υπαρχουν προγραμματα που αποσυμπιεζουν τα pkg και εκει μεσα βλεπεις τι αρχεια υπαρχουν και χρειαζονται για να τρεξει το παιχνιδι. Ουσιαστικα αν αποσυμπιεσεις τα αρχεια Pkg στο pc και με ftp τα μεταφερεις στο ΠΣ3 στη σωστη διαδρομη του παιχνιδιου παλι θα τρεξει. Απλα τα pkg μας βγαζουν απο αυτο το κοπο και τα εγκαθιστουν απευθειας στη σωστη διαδρομη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...